znate li koga da drzi otpad za BMW -a u pg ..
Ima li medju vama ovakvih vozača?
http://acidcow.com/video/19318-road_...sed_crash.html
Kolika je kazna za prekoracenje brzine ?![]()
fabia ajde mi provjeri koji sve grijaci idu na rd28t dizlo nissanovo, znam da mogu od 4.2 uz preradu elektroike, a cujah da mogu i od pajera ? plus dal rade ngk i slicni iste ?
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
ne rachunaj da su ti jeftini...za pajera 2.5tdi ...2 komada su bila oko 150eura))
heheh za ovoga svih 6 120 za 4.2 20 eura , moracu preradit elektroniku imam shemu
Stivi pozajmicu ti ja pajera jedan dan..samo planiraj da ti treba 3 puta vise goriva nego za alfuinace za info...ovo st0 imaju mnogi na dzipovima da im stiti masku je bull bar...a roll bar je zastitni kavez tj zastita od prevrtanja
to je receno vec sto puta al dzabe ljudima, i nije stavise skoro nikakva zastita da mozes da radis rampage po gradu
Član 307 (ZOBS)
Novčanom kaznom od 30 € kazniće se za prekršaj:
........
4) vozač koji se vozilom na putu u naselju kreće brzinom koja je za 10 do 30 km/h veća od dozvoljene brzine, odnosno vozač koji se vozilom na putu van naselja kreće brzinom koja je za 30 do 50 km/h veća od dozvoljene brzine (član 32 i član 34 st. 1 i 2);
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Aj da ne kopam po forumu dajte mi nekog povoljnog da mi napuni klimu i pospremi što treba oko toga.
dutch, ja cu ti je napunit,ti samo kupi freon![]()
G4 pusta ulje mozda 2,3 kapi preko noci. Dje moze sve da pusta to? Karter nije jer ga nisam natako nidje.. ima li neki filter ili sto?
Stavi ga na beton ili neke novine pod njega pa fino ujutro dizalicu u ruke i zavučeš se pod njega i vidiš
Ima pleh ispod tako da se ne moze odredit odakle tacno dolazi. Ma povecu ga kod majstora na dizalicu pa sve fino da pogleda nego me ovo informativno interesovalo
PS. Evo da ja pitam , koliko utice na auto los Auspuh , tj. los silencer i zadnji lonac
perfomanse , potrosnja, ... ?
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks