I ako zna cije, izgleda ne zna da su bile![]()
Albatros,znash li chije su bile to sise ?![]()
...
I ako zna cije, izgleda ne zna da su bile![]()
Shto ga briga,bitno je da su ga napalileshto njih nema vishe puca njemu ...
![]()
...
Znači već ih je smanjila ? Znam da je htjela, ali da je već to učinila..eh. Bog će je kazniti.![]()
Jedino ako nisi mislio ti da servirash umjesto nje ?
...
Nole, Nole, koji ti je ***** ovo trebalo? To ti je možda bio i ključ izbijanja na prvo mjesto. Ove godine si se "zadužio" dosta, ako sad ne izbiješ na prvo mjesto, možeš se slikati s prvim mjestom iduće godine, a i narednih godina. Ovaj ljepotan što svakog jutra pita ogledalo ko je najljepši na svijetu, neće se povlačit' za lako do 2015-e, a iduće godine jedina šansa da ti budeš prvi je da Nadal sjebe koljena, a "ljepotan" kaže "dosta je više bilo, idem u penziju". Opet ti po starom, Novače, a taman si počeo zrelo razmišljati. Tebe ne zanima prvo mjesto, ti bi da juriš Lendlov ušljivi rekord od 50 uzastopnih pobjeda, kao da će to iko pamtiti, kao da ikoga zanimaju ti smiješni rekordi kojima se i sam Lendl smije. Opet ti po starom, opet ti je moto "molim Boga da poseru motku Nadal i Federer, da bih ja bio prvi uz mrvicu truda i milion njihovih grešaka i padova". Da si slomio koljeno, ne bi mogao nastaviti meč i pobijediti Nadala. Nije ti se valjda slomilo poslije meča? :mad:
"ˇDejémonos de andar de cumbre en cumbre y vayamos directo a combatir el alfabetismo, carajo!"
ne bih se slozio sa hugom cavezom
rekord ivana lendla? pa on pada svakako, na ovaj ili onaj nacin, u beogradu ili monaku svejedno.. novaku trebaju jos 2 pobjede da predje cehoslovaka.. dakle cista rutina..
ranije sam pisao da je monte karlo neobavezan (tzv deveti) masters i da djokovic prakticno ne gubi nista preskakanjem ovog turnira, odnosno da se maksimalno sprema za pakleni majski ciklus na sljaci dje vec uveliko najavljuje da ce nadalu da uzme skalp
ko prati zna sta se sve desavalo prosle i preprosle godine na sljaci i kakav je to imalo odraz na nastavak sezone
on i njegov stab sad vrlo proracunato prave raspored (ne mora 'nike' da mu odredjuje schedule) i nemoj uopste da sumnjas u to oce li se ove godine popeti na mjesto br 1.
samo je pitanje vremena..
dobar je primjer dejvis kupa,
djokovic 6 godina konstantno igra dejvis i tek je nedavno, u jeku dominacije, odlucio da preskoci duel protiv indije
nadal zadnje dvije godine bira meceve za spaniju sto mu znacajno rasterecuje raspored..
o federeru i njegovom odnosu prema reprezentaciji da i ne pricam..
odgledah malo melcera i federera...kakve greska rodzera iz bekhenda...aoooo.
samo ga je gadja an bekhend stranu i onda, vec sad ucestala, ispucavanja loptice na pola metra iza linije. duva je i jak vjetar ali je obojici bili isto.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
zasluzeno i ubjedljivo. nije ovo sad neko preveliko iznenadjenje
melcer je prosle godine dobio djokovica i nadala
meni austrijanac djeluje kao poboljsana verzija verdaska (za razliku od spanca koristi glavu) a i fino psuje na tecnom srpskom jeziku![]()
Na jednoj reportazi sa, cini mi se, proslogodisnjeg RG-a u svojoj sobi pokazivao je hrvatski recnikNebitno kojim jezikom psuje, svakako je simpatican kad izbaci Federera :mrgreen:
gledate li ovaj spektakl, ja mislim svaki gem po 10 minuta traje :P
ako dobije skot drugi set, bice svasta...
primijetio sam u zadnje vrijeme da Nadal nije fizicki spreman bas..posle prvog dobro odigranog seta pane mu nivo igre totalno..
keako e ?
Marej je dobar sljakac. Nista cudno... U sustini, covjek ima igru za sljaku. Ali nema previse minutaze na njoj, kao Spanci, Argentinci, Brazilci... Novak takodje moze napraviti dobre rez na sljaci, ali mora malo vise da joj se posveti.
kakva epopeja u bratislavi danas... ono mogu da reziraju samo dejvis i fed kup!
![]()
Dje ste teniseeeriiiiii... Svaka vam dala![]()
Novak ne učestvuje ni u Barseloni, iako bi tu bio drugi nosilac i primakao se Nadalu barem 250 bodova, nije ga morao ni pokušati pobijediti! NIKAD NEĆE BITI PRVI JER JE NEODGOVORAN! Samo ti razmišljaj o Serbia Openu, tamo te čeka 2 hiljade bodova, to je Wimbledon, boli te kita za stizanje Nadala! Iduće godine bod ne možeš osvojiti do aprila, jer sve braniš, pa se ti igraj s ATP pozicijom. Nećeš ni osmi biti! Ako Novak sad ovu priliku ne iskoristi, garantujem vam životom da druge neće biti, jedino da Nadal sjebe koljena za vijeke vjekova, a da se matorac povuče, a to mu nikakva pobjeda nije onda. Umjesto sad da pritisne Rafu kad je ovaj pod psihološkim pritiskom i brani 7500 bodova, on odustaje od velikih turnira da bi učestvovao na jednoj smiješnoj egzibiciji u Beogradu. Greota je kakav talenat propada jer nema entuzijazma! Rafa lomi noge od turnira do turnira, a ovaj gospodin odmara i kupuje jahte.
"ˇDejémonos de andar de cumbre en cumbre y vayamos directo a combatir el alfabetismo, carajo!"
Ma kakva Barselona covjece,zamili da jos to igra,pa onda sledece nedelje Beograd,pa odma posle toga Madrid,pa odma posle Madrida Rim i onda nedelja dana odmora do Pariza.Novak mora da misli o sebi i svom tijelu,ovo je odlicno,razmislja kako treba,treba da mu se jebe za prvo mjesto,samo neka uzima velike titule,to je ono sto se broji!
Da, ali zašto da ne iskoristi možda i jedinu šansu koju ima da bude prvi igrač na ATP listi? Ipak je bitno biti upisan na tom prvom mjestu, pa i jedan jedini dan. Kojeg đavola se uopšte opterećuje sa tom "egzibicijom" u Beogradu? Mogao je Barselonu odigrati umjesto Beograda, pa se te nedelje odmoriti i nastaviti u Madridu. Kad će juriti Nadala ako neće sad? Čovjek do jula ništa ne može dobiti ni boda, kako ga misli poslije juriti? Posrao je i što nije pošao u Monte Karlo, mogao je doći do finala, a onda ko zna što bi bilo u finalu, jer Nadal nije bio nešto u formi na Monte Karlu. Istorija i statistika tenisa druge i treće igrače zaboravljaju čim prestanu igrati. Ko se više sjeća Gorana Ivaniševića, velemajstora? Niko ga ni ne spominje otkad se je povukao, ali zato spominju degeneričnog Rodika koji je jednu nedjelju proveo na prvom mjestu. Zato Anu i Jelenu zabolje uvo sad, one su osjetile prvo mjesto i sad nemaju što više dokazivati. Njih zabolje i da padnu na stoto mjesto. Ostaće zauvijek upisano da su bile prve igračice svijeta i što ih briga.
Ma kakvo prvo mjesto,bio je Rios prvi pa pamti li ga istorija?Bili su prvi Moja i Ferero,Rodik,da nisu bolji od Novaka?Pa Novak ima dva Slema i uzece jos neki sigurno uz 7 Mastersa,pogledaj koji je na vjcnoj listi po Masters titulama i sve ce ti bit' jasno i to je ono sto se broji,prvo mjesto ako dodje,dodje,s tim se ne treba opterecivati.Kakva Ana i Jelena,one zajedno nisu ni do koljena Novaku po karijeri.Mala Voznijacki je prva toliko vremena pa nema Slem,mozda ga nikad nece ni uzeti,to su za mene gluposti.Sad bi ti Rafter zamijenio to prvo mjesto sto je kratko bio za jedan Vimbldon,ma dao bi i jedan US Open.
Novakov je Beograd,to je njegov turnir i tu ce uvijek igrati,nemas se sto iscudjavat' i dobro je sto je propustio Monte Karlo,najsporija moguca sljaka,isao bi on daleko,ko zna mozda i do titule,jer Nadal uospte nije briljirao,ali bi se posledice kasnije osjetile.Ozbiljno razmislja napokon,ima dobar tim i treba da misli na najvece turnire,ja bi prvi volio da ne igra Beograd,ali ce ga on uvijek igrati,uvijek!
Inace Gulbis u Beogradu,mozda i Tursunov,ko je sledece nedelje gore neka to ne propusti,10 igraca iz TOP 50
Tacno. Titule se pamte, prvo mjesto je samo zbog sponzora. Boli tuki i RF-a i Nadala za te stvari, ali eto, kad se dugo ostane na prvom mjestu, zeli se i tu po koji rekord. Kad je RF pao na drugo mjesto, svejedno mu je bilo oce li biti i 100, samo da osvaja trofeje.
Drugo su Nadal i Federer,oni oce da pisu istoriju,da tu provedu masu nedelja,Novak toliko ne moze ja sam toga svjestan i ako bude prvi bice lijepo,ali ne treba to juriti po svaku cijenu.Sta znaci nekim teniserima koji su tu proveli nedelju-dvije.Novak je vec sad ostavio veci trag od mnogih bivsih brojeva 1 i samo je to bitno.
Fedu fali ta jedna nedelja jbg,dao bi sve da se vrati,ali tesko ce to ici...
Ja prenaglim ponekad, ali mislim da Fedexa ne smijemo otpisivati. Tako se je i prije mislilo da je pukao, pa izroni iz mrtvih iznenada. Može upravo on da iskoristi ovu Nadalovu muku oko odbrane bodova, kad je već Novak malo odgovoran prema sebi. Fedex ne mora ništa osvojiti, dovoljno mu je da dolazi do finala i tu jednu nedelju da uzme i pretekne Samprasa. Volio bih da ovo nije moguće, ali i te kako jeste.
Slazem se sa Jakuzom i Signoreom, titule su najvaznije. A verujem da ce Novak u jednom trenutku i doci na to prvo mesto.
Zna se da je vrhunac sezone na sljaci RG, a on dolazi tek poslednji u nizu svih ovih turnira. Smatram da Novak konacno pametno planira i tempira formu za taj GS, a ne da igrajuci iz nedelje u nedelju dodje tamo prilicno istrosen i mentalno i fizicki.
Janko imitira Djokovica
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Bookmarks