Treba ovih dana da uzmem p100 nisam neki profesionalac ali bih volio da imam dobar aparat cisto za neke prilike sto vi mislite kod nas kosta oko 400 eu puno je jeftiniji preko amazona ali ga imam u neku kompenzaciju. Prednosti i mane me zanimaju
Valja. Ja bih radije polovni DSLR za te pare, ali jak zoom sa FullHD videom dosta znače, ko neće mnogo da se bakće manuelnim setovanjima.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Treba ovih dana da uzmem p100 nisam neki profesionalac ali bih volio da imam dobar aparat cisto za neke prilike sto vi mislite kod nas kosta oko 400 eu puno je jeftiniji preko amazona ali ga imam u neku kompenzaciju. Prednosti i mane me zanimaju
Pa konkretno mislim da ga nije niko probao pa da kaže, ali imaš recenzije tipa DPReview.com i slično.
Uzgred, zar ne košta oko 350 u BG?
stara muka kod mene. ocu upgrade sa 450d (canon).
medjutim, prebacicu se kompletno na video. imam odredjeni budzet koji mi omogucava mark2 samo tijelo, 7d i malo jaci objektiv, ili 60d i 15-35 2.8 II, koji je hiljadu cetristo i nesto ojra. . .
s obzirom da se s papira lako stvari vide, moze li ko da podijeli svoja video iskustva sa mnom? na kraju krajeva, moze preporuka i za hd kameru u tom cjenovnom rangu.
Iz prethodnih prica smo "zakljucili" da mark2 ima problema oko AF i slicno (i zbilja, kad se uporedi sa 7d AF sistemom izgleda kao malo dijete), ali me nekako vuce da ga uzmem. FF sa dobrim staklom - da ga nikad ne promijenim
60d ima taj rotirajuci LCD koji bi mi mnogo pomogao pri snimanju, i nije toliko skup (oko 1080e) sto je za skoro 300e jeftinije od 7d. Dodam jos malo para i moze se uzet fini objektiv. . .
Stone the crow
Ne brini se oko problema sa AF na 5D MkII, obično te priče krenu od korisnika koji imaju ogromne zahtjeve od opreme. Ako imaš pare, idi na FF, nema druge što se mene tiče.
moze li mi ko pomoci
interesuje me sta sadrzi jedan book i koliko se to naplacuje (ne mislim na vjencanja jer me to ne interesuje, vec book za modele)
dakle, da mi opisete sta sve podrazumjeva izradu book-a?
Pitanje.. da li je neko narucivao aparate preko Pcfoto.biz i kakva su iskustva?
moze li mi ko rec kako da ocistim objektiv, upalo mi je nesto unutra, ne smeta mnogo , ali me bas nervira...
imas li dslr?
Ne, no kompakt
e to ne znam
e da.. naruceni CPL i ND8 za sigmicu ♥ waiting..
a kako bi ga cistio da imam dslr?
skines objektiv , tijelo okrenes na dolje, i pumpicom pumpas vazduh unutra.. to je to..
ima li neko da mi kaze dje je u beogradu najbolji izbor dslr opreme (objektiva prevashodno)...?
idem tamo za par dana pa bih svratio da pogledam
hvala unaprijed
nah, pravi muskarci nemaju sig...
http://www.axelfoto.com/sr/index1.ph...=centralni_deo
Ja imam broj Alekse, +381654449595 poslednji put je broj provjeren prije 6 mjeseci nadam se da ga i dalje koriste.
Nemaju prodavnicu - oni su veletrgovina koliko sam uspio da shvatim - sve sto imaju im je na sajtu s tim da mozda nesto prifali trenutno. Preporucujem, jer vjerovatno znas sta ti treba, da ga pozoves i pitas/rezervises opremu. On ti donosi na zeljenu adresu direkt. Za sada samo pozitivna iskustva a bogomi je dosta od mene zaradio.
Kako nemaju prodavnicu?
Eno je posred Mostarske petlje, bez ako nisu zatvorili u međuvremenu.
Odlucio sam da prodam Canon 500d + Sigma 18-125mm, pa prvo da odje obavjestim ljubitelje fotografije. Dajem im lagano prednost u odnosu na rulju iz Prodaja / Oglasi.
![]()
\\OFL•GIC
Koliko para?
500 eura
\\OFL•GIC
Pardon...kad sam ga ja zvao pitao sam mogu li da pogledam (torbu i stativ, za foto aparat sam se vec odlucio sa optikom zajedno), i tip mi je rekao: "To je magacin, nemas sta puno vidjeti...donijecu ti ja sve sto ti padne na pamet pa ces vidjeti svakako sve sto te zanima - ostalo je na net-u....", itd.
E sad jel njemu bilo tezina da mi objasnjava dje je magacin ili je nesto drugo po srijedi - ne znam.
Ne radi vise Axel Foto prodavnica. Usled nekih ispada u firmi koje su im se desile, morali su je zatvoriti.
Sada vodi posao sa suprugom iz svoje kuce. Tj donosi, salje, robu po narudzbi.
@Drug, nadam se da je prodaja zbog kupovine boljeg.
Sa objektivom + CPL + SD 8GB.
\\OFL•GIC
ma htio sam pitati posto je samo tijelo![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks