fabia, zamolicu te po poslednji put da obratis paznju na svoje pisanje, da ne provociras ostale (zalosni, zalonso i sl), da druge ne omalozava jer imaju misljenje drugacije od tvog,
pa ako ne mozes da vodis normalnu konverzaciju na forumu, neces ni biti na njemu, mislim da sam jasan bio
isto vazi i za sve ostale
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Verbalni, očekivao sam da kažeš nešto pametno.
Kad GAZDA odvali Nika ćutiš kao zaliven, a sad da imalo pratiš vidio bi da je Rosberg sasvim prosječno odradio i start i trku, da je di Resta sio u Benza nebi gore završio od njega.
Da je BOSS krenuo sa četrvtog znaš i sam đe bi bio.
Tako da mlatiš praznu slamu.
Bitno je da si pokupio sve fore od Brundle-a![]()
"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
Potpisujem sve sto si rekao.
Pogle ovo:
http://www.gpupdate.net/en/f1-news/2...-stop-blunder/
LOL
TAKUMI
ja nisam ocekivao da ces ti rec nesto pametnotaj tvoj gazda odvali nika toliko cesto, da nema kad da se prica na tu temu, zna se ko je prosle godine imao DUPLO vise bodova od njih dvojice, e to je odvaljivanje. A i ta borba za mjesta iza 5og i hvalospevi kad Gumi udje u q1 (a to mu rijetko polazi za rukom), pffff, give us a break... A fore bolje da kupim od Brundlea, nego od tebe, on nije zaljubljen u Shumija
![]()
(nečitko)
Ah oprosti klasičnim navijačima sa ovih prostora...
Senna je bio bolji od Schumachera...
To mene ne zanima, Schumacher je nabolji, 90 pobjeda, 7 titula, on je najbolji....
Kako je prljav vozač što je ono...
To mene ne zanima, Schumacher je nabolji, 90 pobjeda, 7 titula, on je najbolji....
Kako je sad slab...
Jesi viđeo kako je Raikkonen oduvao Hamiltona?
Da ne znaš ko je uzeo pol?
Koliko ima sati baterija mi je prazna?
E đe si brate!
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
GAZDA ima 91u pobjedu.
TAKUMI
Evo sto kaze Lojzek:
http://en.espnf1.com/ferrari/motorsp...ory/46523.html
Izmedju ostalog kaze da su pusiona u odnosu na RBR i McLaren i da za ovih 20 dana nece da radi nista nego ce da vozi bicikl oko kuce.
Kakav radnik!
TAKUMI
mogao bi da nastavi sa biciklizmom do kraja sezone :mrgreen:
(nečitko)
Ili do kraja zivota, i to iskljucivo oko kuce.
TAKUMI
Ljudi non stop ista priča i rasprava dosta je više! Pomirite se sa tim vi pojedini da je Šumi najbolji svih vremena ,a da su ovo mladi momci o kojim treba pričati i proučavati ih i daj da njega stavimo na stranu sa velikim respektom!!!!
VW GTI no.1
Ili neko ne vidi dobro, ili neće da prizna:
GAZDA - sa 14 na 8
mali - sa 4 na 5
Opet smo na te cifre.
A onaj sto izvlaci 110% iz bolida sa 5 na 7.
TAKUMI
milo mi je da se konacno slazemo
nije bitno sa koje se pozicije krece, koliko na kojoj se poziciji zavrsi i koliko se bodova uzme. Na kraju krajeva, ako vec to navodis, navedi webbera, sa 18e na trecu poziciju, to je vise nego duplo preticanja u odnosu na Gumija
davno bjese 2005-a, ove su morale da ubache bar 3 nova seta silikona od tad![]()
(nečitko)
ps za one koji dizu u nebo Gumijevu voznju u zadnjoj trci i porede je sa "loshom" Rozbergovom, ajd nek neko od vas kaze iskreno zasto je Rozberg pao sa prve pozicije na petu (svi smo valjda slusali team radio), i sto je jos vaznije, koliko bi sad dizali Gumija odje da je odvozio na isti nacin (bilo bi "Majku im, bio bi sigurno prvi, sve ih je odvalio, ali glupi Mercedes nije sipao dovoljno goriva da zavrsi trku vozeci 'pun gas', vec je morao da oslabi mjesavinu, koci ranije i sl, samo da bi zavrsio trku"). Licemjeran si, Petronas :roll:
(nečitko)
http://totalf1.com/full_story/view/3...unnel_problem/
FERRARI WORKING TO FIX WIND TUNNEL PROBLEM
Pa to mu je opravdanje?
Mali ima loš start generalno na svakoj trci, mogao je da gleda NJEGA malo pa to popravi ako ne što drugo. A i kad si to vidio neko dobro obilaženje Rosberga, cimanje, neki extra kvalitet, neku trku u kojoj je bio eksplozivan.. On na kvalama stisne, i uđe u trku totalno defanzivno... eto ti i pozicije sa kvala i trke to govore.
Nešto Hamilton style rekao bih, mada bar mali ne priča kako mu smeta ovo ili ono, ne gura ostale sa staze i sl. Sa te strane korektan.
taj mali sije vaseg "sampiona" uzduz i poprijeko, i isto bi ovako bilo i prije 15 godina samo da je uz njega bio neko kvaliteta barem Rozbergovog..
She is only here to annoy herself!
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks