Uglavnom sam se hranio u ovom deliju blizu hostela kad sam izlazio ujutru i uvece se vracao. A ovako preko dana nisam puno se cimao oko hrane, uglavnom gdje naletim i vidim da valja. Nekoliko puta sam nasao da jedem kao u nekoj vrsti 'samoposluznog' restorana, gdje uzmes tanjir i ides po razlicitih stolova gdje vec imaju spremljena jela i stavljas sto hoces. Nakon toga ti izmjeri koliko ti je tezak tanjih i tako naplati. Mislim da je jedna funta(oko pola kila) hrane bilo nesto oko 8$. Stavis meso, krompir, salatu, priloge... sto god ti odgovara.
A drugih puta sam nalazio kao prodavnice organske hrane i tu uzimao sendvice i tako to. Ne valja kupovat hranu u regularnim markerima ili ne daj boze WalMart-u ili bilo kojem drugom Mart-u. To je sve GM. Zato nadjes neke markete sa organskom hranom i miran si. Malo je skuplje, ali znas sto jedes.
Bilo je masu restorana sa vijetnamskom, thai, meksickom, kineskom... i tim vrstama hrane, ali tu nisam zalazio, previse je to bilo zacinjeno za moj ukus.