Da pa MK VI je vise ALL-Around car, ko kupi GTI boli ga kita sto je sekundu dvije sporiji na ringu.
Fabia uvijek to izostavi, Mazda najbrza naravno i fantasticno auto u svakom pogledu.
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
Da pa MK VI je vise ALL-Around car, ko kupi GTI boli ga kita sto je sekundu dvije sporiji na ringu.
Mazda ima vise prostora od Golfa, kvalitetnija je i ima npr Bose ozvucenje.
I ludome bi jasno bilo da je Mazda mnogo bolje auto.
mada, kad malo bolje pogledam, prije bih uzeo onog megana, mada je i golf dobar izgledom.
a inace ta vremena na ringu su mnogo bitna....oooo zemljo otvori se.
znas kako,onaj zuti kad prolazi,boja mu ga daje,da sva kola nestanu totalno,svijet se zaustavi! OCARAVA!
mk6 kad prodje i nije prosla![]()
hhahaha ziva istina.
megan mora bit dosta tezi, sjecate li se kako su bili laki prvi a4
e ne ufatih ovo ,,brzi,, s3 od meganazanimljivo!
Ne znam ,samo prenosim sto mi je on rekao. S3 sam vozio, ali ja nisam od onih koji uvate dva kruga i odma znaju kakvo je vjesanje, ide li preko nosa, kakav je mjenjac i tako to... zato i ne mogu rec koliko je stabilan S3, a megana nisam vozio
Mk5 je mogao da se uporedjuje sa 225, ali recimo Mk6 ne, zato sto ima 50 konja manje.
Brilliant, uporedi ga sa R20, and ju'l si.
60 konja vise, i DISI, i vjesanje od Focusa ST.
Vozio sam i jedno i drugo, Mazdu sam vozio 6-7 dana, istina da je drugacije podesena (US market) ali...
To sto ima Bose je bas bitno.
Gledaj, ne zanima me izlged, nekome je taj Megane grdan, nekome je lijep.
Mi pricamo o voznim karakteristikama.
Ne znam zasto ali neki ljudi vide auto i ako je taj auto lijep onda misle da je najbolji i najbrzi. Izged nema ama bas nikakve veze sa voznim karakteristikama.
Pogledaj recimo CTR I, ruzan (izlgeda kao Odyssey) ali dize zadnji tocak kao GTT.
Hans iz Wolksburga bi rekao:
MPS 260 hp? Megane 250?
R272 is unleashed.
E sad, realno, *****ise za sve njih ali to su cinjenice.
Dobro znate koliko volim VW, VI GTI je bolestan.
TAKUMI
Ae, ako Fabija ne prelomi, nista se napravilo nije. Sad cu da podjem da kupim nekog GTIja jer je on prelomio. Ooooooostrogami niste normalni.
Ta vremena po ringu i cuda mogu da pomognu da se vidi koji auto ima sportskije vjesanje. Sto ne mora da znaci da je bolje jer necu da me bole djale kad sletim u Budvu sa tim nekim hatchom.
I da, ti konji i ubrzanja i gluposti vam slabo sto znace kad nemate dje da ih vozite i kad ce svaki u kruzni kod Dana da kliza preko nosa i kad ce neki pezo da vas prepegla niz Brajice [jer uzbrdo ne moze].
U sustini sto sam htio da kazem jeste da vam je prica prazna, kupuje se ono sto se nekome vise svidja, a ne koji je bolji auto jer su skoro pa savrseni, svaki od pomenutih.
Moj mezimo FOCUS RS!!
As far back as I can remember I always wanted to be a gangster.
You're doin it wrong.
Not really...
TAKUMI
6 GTI, MPS ? http://www.alvolante.it/news/giuliet...urgring-440846
;p
"ahh V-TEC...all of the lag, none of the turbo, it's like waiting for bad sex"
ako si im rekao :mrgreen:
Nisam Argentinac mada kazu da sam k'o Caniggia
Znam Maradonu i sa njim cesto fudbal igram
Sto znaci Kuadrifoglio?
TAKUMI
1% vozaca u CG ne bi osjetilo tu razliku izmedju megana , sestice, alfe.....
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks