aj bacite neke sigurne timove za $utra da se proba nesto![]()
aj bacite neke sigurne timove za $utra da se proba nesto![]()
Alkmaar - Den Haag 2
"Are you gonna bark all day, little doggy, or are you gonna bite?"
Celsi
United
Inter
sa 30e
Inter
Valensia
sa 50e
barsa sa 100e jes nije odlucujuci ali morao sam![]()
Ja mislim da je danas Malaga-Majorka 1 100%
salke x-2
buducnost px
everton px
lil 1
nesto bzv...
keako e ?
Da se i ja vratim malo kladjenju...
Monako 2
Getafe live prvi daje gol
Fenerbahce-Gaziantep, kakvo ludilo od utakmice...
trajala je tacno 101 minut, a Fener ga dade u 94-om...
Nisam mogao da vjerujem da na City drze kvotu 5,5, a imaju kvalitetniji sastav ud UTD-a... Podjoh do kupatila, s namjerom da u povratku ispratim to, ali tih par minuta bejase kobno... Vojvodina i Palermo po X2 strasne kvote bile, a bas izvjesno, ali dje bi nam kraj bio kad bi mogli da igramo sve zivo sto mislimo... Sta predloziti za el klasiko, a da nije 4-6? Mozda 1?! Meni bas nesto to 1 vuce. Ne vidim Murinja kao nekog ko dva puta uci istu lekciju. Mozda on po svome, 1:0 i ciao...
Kristijano daje gol, jos mu je samo barsa ostala od timova kojim nije dao gol iz spanske lige![]()
Ja stavljam na real-a pa kud puklo da puklo... Sudija je uz njih, Murinjo, domaci teren... Predosjetih Parmu, ne vidim zasto i ovo ne bi proslo...
dobro sam pozurio...
Morao sam se ulogovat samo da se nasmijem.
Hahahahahahahahahaha
![]()
Bijo si poziw koi se neodbija
A ziv si... Milo mi.
A ziv nego me nesto nije volja doodit odje.
Eto kad sam tu vec, izgubih solidne novce na Sutjesku u koju sam bio ubijedjen da dobija.
Na vadilicu padoh na najmanju kvotu naravno, Strazbur.
Sad imam over 1.5 u derbi live i cileance preko 2.5.
Dallas nocas Signore?
real i bars=smor fudbal
nidje jednog suta sa daljine... i jedni i drugi oce da usetaju u go nabijem ih....
So I will come back from the dead and lay claim to what I am owed. - captain Flint
Male granice na over u play off-u. To je glupo, jer su tek prvi mecevi. Evo prebacise obje prve...
Portland mi je izuzetno mila ekipa, ali 2,6-2,8 mi nije pretjerano interesantno.
Kako se samo pucalo sa 4+, 4-6, 7+...
Usput, Albiol je retard.
Ovaj challenger u Atini pauziran zbog kise, a zakleo bih se da se igra u dvorani. A jos je u ove sate mec, kad je prohladno...
Ja predosjetih tvrd mec, ali vise u Murinjovu korist.
There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)
Bookmarks