Page 28 of 51 FirstFirst ... 1824252627282930313238 ... LastLast
Results 676 to 700 of 1252

Thread: Gej parada PG

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    9,003
    Thanked in
    4,015 Posts

Quote Originally Posted by Phénix View Post
    ja i dalje cekam neki strucni odgovor na ovaj post.
    Struka se zove psihologija, pojava se zove autoritarni karakter.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NSX View Post
    meni gay ne smeta(a moguce da imam i par takvih drugara a stvarno ih ne pitam s kim lijezu), smeta mi kad neko to promovise kao nesto normalno
    a sta je za tebe "normalnost"?i sam vidis(valjda) u koji svijet zivimo.rode se sijamski blizanci,ljudi koji se rode autisti,ljudi hendikepirani,cak sam vidjela neki slucaj da covek nemoze uopste da se krece ni da prica i jedini nacin komuniciranja je sa treptajom ociju.pa sta trebamo da radimo sa njima?nije ni to normalno ali jbg postoji.meni u CH me jednom istraumirao neki tip(narkoman) koji se izbo i promasio venu i sva krv prsla niz zidovima u WC u nekoj skoli dje moja majka radi.nisam ga vidjela ali sam vidjela krv.a vidjela sam u Bernu-u kako se dvoje muskaraca drze za ruku i za cudo,nije imalo efekta na mene.
    a lijepo je sto mislis da zivis u neki svijet kao Alisa u zemlji cuda,ali nije tako.zivot nije bajka.ali najjace je sto ti ljudi sto su protiv gey parova,odmah im se stvori slika u glavu(da "ako" im se da to pravo da se drze za ruku)iz*ebat' ce se i naguzit' na sred grada.e to nije normalno razmisljanje.ljudi,homoseksualizam nije od juce.malo tolerancije nikome nece skodit'.
    http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
    Les chiens aboient, la caravane passe.

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    129
    Thanked in
    75 Posts

sreca nasa sto zivimo u zaostaloj drzavi (u svakom smislu) pa ce se i phederi nacekat za svoja prava ... Ako je istina da su dobili 5 miliona da se organizuje taj khurac od parade onda je to stvarno bezveze. Mislim da bi dio tih para i od dnevnica koje ce se platit policija mogao bolje potrosit
    evo njoj npr.
    look right through me

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by NHM View Post
    Struka se zove psihologija, pojava se zove autoritarni karakter.
    izvini sto nisam pametna kao ti

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by djeye View Post
    sreca nasa sto zivimo u zaostaloj drzavi (u svakom smislu) pa ce se i phederi nacekat za svoja prava ... Ako je istina da su dobili 5 miliona da se organizuje taj khurac od parade onda je to stvarno bezveze. Mislim da bi dio tih para i od dnevnica koje ce se platit policija mogao bolje potrosit
    evo njoj npr.
    5 miliona za paradu?dje si to cuo?

Thanks Thanks Given 
    2,333
    Thanks Thanks Received 
    5,877
    Thanked in
    2,048 Posts

bolje bi bilo ovima iz željezare da su organizovali tu paradu no što čine.

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

a sta je za tebe "normalnost"?
    ono što je priroda odredila, a ti što si ih pomenula definitivno nisu željeli da budu takvi, ovi jesu..isto kao što bi sjutra oni što hodaju na rukama organizovali paradu, meni lično ne smeta ali ako neko napiše da je to normalno ja ću reći da nije
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ono što je priroda odredila, a ti što si ih pomenula definitivno nisu željeli da budu takvi, ovi jesu..isto kao što bi sjutra oni što hodaju na rukama organizovali paradu, meni lično ne smeta ali ako neko napiše da je to normalno ja ću reći da nije
    1. objasni detaljnije ako ti nije crnjak(jer priroda je CUDO,od zemljotresa,cudnim zivotinjama,biljkama itd)
    2. nisu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

upravo tako.
    zato se i zove seksualno OPREDJELJENJE!
    ima ljudi i koji se opredijele da ostanu sami do kraja zivota i nista ih na bijeli svijet ne pali pa da smo zdravo, ne potenciraju to i ne paradiraju poneseci se cinjenicom da su u dozivotnom celibatu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Nema potrebe da paradiraju:
    1.Nisam cuo da je nekome zabranjeno da ima sex sa osobom istog pola
    2.Mislim da su u svijetu diskriminisani hetero ljudi zbog snage gej lobija /ima ih vise na jakim funkcijama nego sto ih procentualno ima u narodu; vuku 'svoje' na jaka mjesta.../ i ne bih volio da tako nesto dodje i kod nas jer smo i onako diskriminisani od ovih sto imaju kumove,prijatelje,partijske drugove...
    "Ti ne budi ništa!", rekao mi je Bog kad me stvorio.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

cini li se meni ili sam jedina koja apsolutno ne zna sta da misli na ovu temu...?
    izgleda da svako ima odredjeno misljenje,mimo mene koja nemam nikakvo...a to nije cest slucaj.
    ako znam....jel normalno sto pojma nemam jel parada ok ili ne...? vidim sad ove ankete po fb...blam me kliknut "ne znam"...aoo,muke na mene...i ovog direktora uprave policije.

eo jedan konstruktivan predlog...mada nije moj,iskreno...ako ce setat-valjalo bi da setaju trotoarom-kao radnici duvanskog...
    no more dragons left to slave.

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

1. objasni detaljnije ako ti nije crnjak(jer priroda je CUDO,od zemljotresa,cudnim zivotinjama,biljkama itd)
    Da ti objasnim detalje kopulacije?!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da ti objasnim detalje kopulacije?!
    ne ,molim te nemoj vise.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

"I'd rather be black than gay because when you're black you don't have to tell your mother."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

• To što nešto "nije normalno" je irelevantno.
    • To što je vama nešto odvratno je irelevantno.
    • Nazvati dio prirode neprirodnim je besmisleno.

Neke alfe su daleko u Narniji.
    ★

Thanks Thanks Given 
    63
    Thanks Thanks Received 
    77
    Thanked in
    41 Posts

Quote Originally Posted by AltaMarea88 View Post
    ...Taj cuveni Fabrizio mi je dao jos jednu interesantnu informaciju,ljudi koji se groze gay-eva ima sanse da su upravo i sami gay osobe,isfrustrirane,koje sebi ne smiju da priznaju istinu,i ima logike...zato pazite sta pricate haha.
    ...
    A sad da ti ja kazem nesto...sto mi je rekao jedan dzedaj
    Ljudi koji kazu za ljude koji se groze gay-eva da imaju sanse da su upravo i sami gay osobe, su zapravo homoseksualci

Meni je iskreno recenica "Ovi sto su protiv gejeva su zapravo i sami gejevi" preko ku*ca, znaci neki gej je izjavio to, recenicu koja nema veze sa vezom, i sad tu recenicu osobe koje nemaju blage veze o psihi ljudi distribuiraju dalje... Nisu vam ovo gluvi telefoni...
    Tom logikom, kad mi neko kaze "brate mrzim te" ja cu mu reci "upravo ljudi koji kazu da me mrze me najvise i vole jer se plase da priznaju to" ... ajde jbt nemamo 7 godina...kakva je to obrnuta psihologija

Druga stvar, gej se jednostavno rodi, to je poremecaj, nije normalno sa stanovnistva reprodukcije, ali i takve greske se desavaju jbg, iz toga razloga, ja nemam nista protiv te osobe konkretno, ona je za mene bolesna, neka zivi svoj zivot, zabolje me... samo da ga ja ne gledam jer se gadim toga... ako oce da se sa nekim trpa, neka to radi, samo daleko od mene... Ako oce da seta pod ruku sa partnerom, neka to ne radi u moj grad, jer ce mi oduzet 5 minuta sto cu odvojit da se gadim tome..

Gej populacija treba da shvati da je to bolest sto oni imaju, i da kao takvu je ne trebaju promovisat na ove ili slicne nacine...jer sebi cine medvedju uslugu

A cuo sam na tv "u Crnoj Gori nema deklarisanih homoseksualaca"
    i oni su onda u takvu sredinu krenuli da prave paradu?
    Odakle ce nam doci gejevi.. ja mislim da ce doci iz okolnih zemalja, i da nama zapravo paradiraju stranci a ne nasi gejevi.. jer nasi gejevi se najmanje plase prebijanja (kojeg realno nece biti) vec se plase prica koje bi kruzile na ovu malu sredinu...
    Last edited by Gorostas; 17-04-11 at 00:56.
    Njak Njak Njak

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Cijeli svijet može priznati gay populaciju i njihova izmišljena prava, ja nikad neću! Ne zbog toga da ih mrzim ili nešto sl., nego zbog toga što mi to nije normalno koliko god to njima zvučalo normalno!
    Gay populaciju i njihova prava ću priznati tek onda kad se iz tih brakova dobije dijete kao što se dijete inače dobija u svijetu strejt brakova!
    Moje mišljenje - Moje pravo!
    Vi se smijete meni jer sam drugačiji, a ja se smijem vama jer ste svi vi isti

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Gruzin View Post
    Ko ce citat ovo, a pff
    Dobro si ti imao volje da ovo staviš na copy-paste

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    3 Posts

Quote Originally Posted by Gorostas View Post
    Druga stvar, gej se jednostavno rodi, to je poremecaj, nije normalno sa stanovnistva reprodukcije, ali i takve greske se desavaju jbg, iz toga razloga, ja nemam nista protiv te osobe konkretno, ona je za mene bolesna, neka zivi svoj zivot, zabolje me... samo da ga ja ne gledam jer se gadim toga... ako oce da se sa nekim trpa, neka to radi, samo daleko od mene... Ako oce da seta pod ruku sa partnerom, neka to ne radi u moj grad, jer ce mi oduzet 5 minuta sto cu odvojit da se gadim tome..
    Mnogo toga nije normalno sa stanovništva (praštaj) reprodukcije. E.g. kondomi, masturbacija i pisanje na ovi forum, ali nijesu bolesti i poremećaji. A i ti si meni gadan, brate, mrš mi iz grada. (Šalim se, zlato. Ti znaš da si mi seksi. Ne bih te mijenjao za tri izbrijana Afrikanca. Kad ćemo na kafu? Uželio sam se Gorostasa. )

Quote Originally Posted by Shone81 View Post
    Moje mišljenje - Moje pravo!
    Tvoje, nevažno, neosnovano i u suprotnosti sa osnovnim humanim idejama i Ustavom.
    Last edited by RoNN|3; 17-04-11 at 03:06.
    ★

Thanks Thanks Given 
    29
    Thanks Thanks Received 
    85
    Thanked in
    20 Posts

Ok,shvatila sam pravila foruma,ovdje treba iskljucivo mudrovati,pisati poruke od jedne recenice kako bi moji uzviseni zemljaci imali zivaca da ih procitaju.Izvinjavam se forumskom auditorijumu sto sam zauzela 10 cm ove stranice.Sad cu obrisati moj komentar,jer ipak mi se ne citaju razne 'fore' na ono sto sam ja napisala,al kao sto sam rekla shvatila sam i dok sam pisala da ce malo koga pokrenuti da razmisli (izuzev Gorostasa,koji je objasnio svoje razmisljanje).
    NA ovoj temi sigurno necu vise pisati...na ostalom djelu foruma,razmislicu
    Veliki naklon vasim visocanstvima.
    Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by AltaMarea88 View Post
    Ok,shvatila sam pravila foruma,ovdje treba iskljucivo mudrovati,pisati poruke od jedne recenice kako bi moji uzviseni zemljaci imali zivaca da ih procitaju.Izvinjavam se forumskom auditorijumu sto sam zauzela 10 cm ove stranice.Sad cu obrisati moj komentar,jer ipak mi se ne citaju razne 'fore' na ono sto sam ja napisala,al kao sto sam rekla shvatila sam i dok sam pisala da ce malo koga pokrenuti da razmisli (izuzev Gorostasa,koji je objasnio svoje razmisljanje).
    NA ovoj temi sigurno necu vise pisati...na ostalom djelu foruma,razmislicu
    Veliki naklon vasim visocanstvima.
    nema potrebe da zbog ikoga brisete postove, ili da ih pisete u 10 rijeci, vasa stvar koliko ce vam redova sadrzati post,
    pozdrav
    /me stetan
    Amor dolor est!
    Amor vincit omnia!
    obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Quote Originally Posted by RoNN|3 View Post
    • To što nešto "nije normalno" je irelevantno.
    • To što je vama nešto odvratno je irelevantno.
    • Nazvati dio prirode neprirodnim je besmisleno.

Neke alfe su daleko u Narniji.
    Nije bitno ono sto je meni odvratno, nego sto je odvratno vecini. Zbog toga recimo ne se*emo po ulici, iako je to recimo mnogo prirodnije od homosexualnog odnosa...a i generalno time ne diras nikoga.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Loš primjer. Jako, jako loš primjer.
    "And if they didn't believe me, they believe me now."

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

zasto los? Postoji nesto sto je "drustveno prihvatljivo" ponasanje i tako to..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by RoNN|3 View Post
    Tvoje, nevažno, neosnovano i u suprotnosti sa osnovnim humanim idejama i Ustavom.

Izvini, podsjeti me kako glase ta osnovna humana prava i ustav pošto ti u startu ne poštuješ tuđa!?

(Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; Ovo pravo uključuje slobodu mišljenja bez tuđeg mišljenja a isto tako i traženje, primanje i saopštavanje obavještenja i ideja bilo kojim sredstvima i bez obzira na granice.)

(Ustav određuje da je »svako obavezan da poštuje prava i slobode drugih«.Time ukazuje na granice sloboda i prava, koje po svojoj prirodi nijesu apsolutne, već ograničene jednakim slobodama i pravima drugih. To znači, da se nosilac prava i sloboda može njima koristiti samo u mjeri kojom neće narušiti jednaka prava i slobode drugog. Ovo je opšta dužnost svih pravnih subjekata u državi.)

Ako ovo piše u Ustavu Crne Gore đe na jednu stranu moramo poštovati slobodu drugih a već u trećem boldovanom redu piše da su nama sloboda i prava bukvalno narušeni (uzimamo gay populaciju za primjer jer je ovdje o njima riječ) od strane gay prava i njihove slobode, što znači to? Je li to nehumano, nevažno, neosnovano i u totalnoj suprotnosti sa osnovnim idejama i Ustavom?

Page 28 of 51 FirstFirst ... 1824252627282930313238 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)