Page 62 of 717 FirstFirst ... 125258596061626364656672112162562 ... LastLast
Results 1,526 to 1,550 of 17906

Thread: [Borilačke vještine] Upcoming Events

Thanks Thanks Given 
    645
    Thanks Thanks Received 
    75
    Thanked in
    50 Posts

mislim da je trenutak da batali karijeru..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

sto ce vi ovo hejtovanje strugara? ja mislim da je to vise radi onoga JUGOSLAVIJA natpisa na njegovu majicu nego sto je ima neke lakse meceve... mozda mu ti protivnici jednostavni nisu dorasli neko je bio daleko ispred njih a? no je odma sve placeno da pane ovaj da slavi strugar i svi srecni... jeste li vidjeli statistiku one crncugice? duplo vise meceva a manje puta izgubio od strugara, svaka cas bratu kad je onoliko izdrza i kad nije panuo... treba li da mi bude milijia ona smrda od radonjica ili kako se vec preziva ono supkalo gadno... svaka vi cas za ove komentare i sve ovo...

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,738
    Thanked in
    1,092 Posts

Quote Originally Posted by PrijekiLijek View Post
    Zao mi je sto se Strugar nije povukao prije ovoga i da ostane neka izmisljena legenda ali kiksao je,veceras su svi vidjeli kakav je to borac i kakvi su to mecevi ustvari bili..
    To je to.Pošto je savlada Zildžića treba je rukavice o klin i svi bi ga poštovali.Ovako sad možda još i krene da juri nešto pa da ga neki junoša masakrira i nagrdi.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Hhahahahaha kako ga je Beloni rasarafio nocas hahahhaa

Strugar izmisljeni sampion tuka sa se sarlatanima i konobarima do sad.
    If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.

Thanks Thanks Given 
    691
    Thanks Thanks Received 
    1,201
    Thanked in
    475 Posts

Quote Originally Posted by raso_pg///m3_power View Post
    sto ce vi ovo hejtovanje strugara? ja mislim da je to vise radi onoga JUGOSLAVIJA natpisa na njegovu majicu nego sto je ima neke lakse meceve... mozda mu ti protivnici jednostavni nisu dorasli neko je bio daleko ispred njih a? no je odma sve placeno da pane ovaj da slavi strugar i svi srecni... jeste li vidjeli statistiku one crncugice? duplo vise meceva a manje puta izgubio od strugara, svaka cas bratu kad je onoliko izdrza i kad nije panuo... treba li da mi bude milijia ona smrda od radonjica ili kako se vec preziva ono supkalo gadno... svaka vi cas za ove komentare i sve ovo...
    Ukapirali smo da je problem u zastavi,makar za tebe.
    Treba Radonjicu pustit aber da pod hitno zamijeni zastavu,kako bi ga siroke narodne mase podrzale uz neizostavno tamjanisanje...
    Last edited by Sidewinder; 15-04-11 at 22:47.
    "...Tu je slika Ive Lole Ribara"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

i salko se sprdao sa njim u pg zaboravili ste. udarao ga je kako je htio spustao ruke i platio za to spustanje ruku dok onaj nokaut u tuzli ivan nikad nece zaboravit..
    ovo sad je presmijesno, ivan ga je grlio ka da je gej, odmara je kolko je moga, faca mu je dosla ka bombonjera koliko je udaraca primio.

Thanks Thanks Given 
    161
    Thanks Thanks Received 
    1,738
    Thanked in
    1,092 Posts

Quote Originally Posted by raso_pg///m3_power View Post
    Evo za mene je Radonjić u rangu Strugara ka borac sve dok mu njegov menadžer(i Strugarov) ne ugovori ozbiljnu borbu.Evo se načekasmo da ga vidimo sa Gitom a on prangija neke konobare.Pardon, onaj Grk iz Splendida je utovara gajbe u diskont kad su tražili zamjenu :roll:
    Sve je to mutljaža menadžera koji se dobro naplastio od obojice i uživao od stvaranja "legendi".

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Odjednom prestadoše teorije zavjere tipa namješten meč i slično. Ajde sad fino pročitajte stranu 61. Sad je ploča promijenjena. Izgleda da Strugar treba da izgubi kako bi se neki uvjerili da meč nije namješten. Istina, neki će sad reći da je namjerno izgubio jer je igrao protiv sebe na kladionici. Kako je nekima baš dobro...
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,441
    Thanked in
    398 Posts

Ma nije to problem ja ga Strugaru priznajem..Ali npr ja sam kondukter i to je moja profesija ,tu se dobro snalazim ,siguran sam da mi strugar ne bi mogao nista na polju kondukterizma..
    Pa cekaj jesmo li rekli vec da WAKO nije najjace takmicenje?Spori li to neko.Je li mu moga' neko nesto tu?On je mogao da ide na veci nivo i tamo ne bi bio najbolji,on je znao to odlicno!Ali ova prica ne treba,posebno sto nema veze sa sportom,nego sa nacionalizmom,sa politikom.Nikako to neki da razgranice i onda rade kompleksi.Svidjalo se nekom ili ne taj WAKO je priznat u svijetu,postoji,imaju i sajt,mozes ih nac' po internetu.
    Beloni je ubica,kategorija iznad,ali se ponasate kao da ga je nokautira' posle 2 sekunde,a covjek je izdrzao ono cudo na nogama,malo objektivnosti samo i postovanja prema onome sto je covjek danas izdrzao!

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    3
    Thanked in
    3 Posts

Steta sto se ovako sve zavrsilo, trebao je na vrijeme da zavrsi. Beloni prejak za Strugara, a Ivan navikao na neke lake protivnike uz svega par ozbiljnijh i desilo se sta se desilo. Uz sve to fizicka sprema katastrofa, posle prve runde se za vazduh borio a rekao je prije meca da nikad u zivotu nije bio spremniji i da nikad nije bolje propreme odradio. Sve to govori koliko je daleko od vrhunskih boraca i ozbiljnih kategorija

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

nikako ne treba sad da batali, kolko je $utra treba da ide da trenira po 15 sati na dan... i da uzme nazad onaj pojas kad dodje vrijeme za to...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Sidewinder View Post
    Ukapirali smo da je problem u zastavi,makar za tebe.
    Treba Radonjicu pustit aber da pod hitno zamijeni zastavu,kako bi ga siroke narodne mase podrzale neizostavno tamjanisanje...

Inače, Beloni objasnio neke stvari noćas, ali ne treba sad pljuvat po Strugaru. Dobro ga nije ovaj rašarafio nekim od aperkata te su mu zujali oko glave da se ne diže dva dana, izdrža je do kraja na nogama, jedva ali je izdrža i svaka mu čast za to. Nije Beloni bilo ko, no ođe dostina to ne zna. Šćaše ljudi igrat u kladionicu singlove na Strugara ovo ono, a keako jeeeeee

Thanks Thanks Given 
    3,229
    Thanks Thanks Received 
    3,256
    Thanked in
    1,581 Posts

Quote Originally Posted by CaseLogic View Post
    Hhahahahaha kako ga je Beloni rasarafio nocas hahahhaa

Strugar izmisljeni sampion tuka sa se sarlatanima i konobarima do sad.
    e aj reci to nekoj random tinejdzerki majcin sine..

btw Belonija nema ni na wikipediji koliko vidjeh, ali bez obzira na vrstu takmicenja ima impresivan rekord od 100 i nesto pobjeda..
    She is only here to annoy herself!

Thanks Thanks Given 
    645
    Thanks Thanks Received 
    75
    Thanked in
    50 Posts

htjeli su zbog "strugar je da 300 000 beloniju da ga pusti" prica..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

i ja bi izdrzao kad bi grlio belonija svaki cas' ... nego vidjeste li kako je mucao poslije meca? hahaha
    beloni ga je pozva u france da boksuju, strugo nista ne pominje a pozva ga je tamo samo da ga baci na pod i da mu promijeni oblik glave...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zao mi je sto se Strugar nije povukao prije ovoga i da ostane neka izmisljena legenda ali kiksao je,veceras su svi vidjeli kakav je to borac i kakvi su to mecevi ustvari bili..
    dadoh ti rep !

To je to ... sve ovo do sada je bio samo jedan malo jaci trening ...
    ... to ja znam jer je mene brat u Italiju !

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,441
    Thanked in
    398 Posts

Quote Originally Posted by CurvaNord View Post
    i ja bi izdrzao kad bi grlio belonija svaki cas' ... nego vidjeste li kako je mucao poslije meca? hahaha
    beloni ga je pozva u france da boksuju, strugo nista ne pominje a pozva ga je tamo samo da ga baci na pod i da mu promijeni oblik glave...
    Ovaj uopste nije nacionalista,ekstrem!
    Nikako da se razgranici sport od politike!
    Last edited by Jakuza; 15-04-11 at 23:01.

Thanks Thanks Given 
    319
    Thanks Thanks Received 
    2,199
    Thanked in
    796 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    Pa cekaj jesmo li rekli vec da WAKO nije najjace takmicenje?Spori li to neko.Je li mu moga' neko nesto tu?On je mogao da ide na veci nivo i tamo ne bi bio najbolji,on je znao to odlicno!Ali ova prica ne treba,posebno sto nema veze sa sportom,nego sa nacionalizmom,sa politikom.Nikako to neki da razgranice i onda rade kompleksi.Svidjalo se nekom ili ne taj WAKO je priznat u svijetu,postoji,imaju i sajt,mozes ih nac' po internetu.
    Beloni je ubica,kategorija iznad,ali se ponasate kao da ga je nokautira' posle 2 sekunde,a covjek je izdrzao ono cudo na nogama,malo objektivnosti samo i postovanja prema onome sto je covjek danas izdrzao!
    Veze sa nacionalizmom nema ,sa tim bas nemam nikakvih problema..A druga stvar ako je sajt mjerilo neke sportske organizacije danas onda neka sve od eu kura..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ne bih komentarisao puno ovaj mech.Beloni mnogo kvalitetniji.Odlican mec kad se uzme u obzir da je ovo gnjila Wako federacija.
    Evo da najavim mec za nedjelju
    http://hrvatskikickboxingsavez.bloge...c/7196876.aspx

E sad,ovo mozda nece biti interesantno razmazenim forumasima koji cijene samo Fedora,Federera,Barselonu,Sumahera i Lejkerse.
    Ali mi obicni gradjani bicemo svim srcem uz Zabjelcanina.Evo kao sto pise na ovom hrvatskom portalu,Igor Jurkovic je predstavljen kao trenutno najbolji hrvatski K-1 borac.Gledao sam neke njegove borbe, radi se o nimalo naivnom borcu.Kao i Goran,on se nada da je ovo njegova odskocna daska...mada mislim da ce promijenit njegove ambicije poslije ovog meca...ali aj da vidimo.Jos kad bi dje imalo da se isprati......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

jakuza, mnogo ljudi ne voli ivana, nisam ja jedini. i ne moram navijat za njega ako je iz CG. Goranu Radonjicu RESPECT odlican je borac, ne bori se sa komarcima PRAVI BORAC

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Strugar totalno nespreman,na kraj prve runde vec mu je jezik bio do poda.Beloni realno mnogo jaci borac..
    keako e ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Beloni je fenomen,cojek se bukvalno nije zadihao.Strugar se bori za vazduh vec psole druge runde a Beloni stoji na noge svaku pauzu.
    Beloni je prava izdrzljiva zivotinja, Strugar ga pogodi on mu rasiri ruke.Predispozicije maksimalne,prirodno(iskoristicu sledece izraze)obdaren i talentovan za ovo cim se bavi.
    Veliki istinski sampion.
    Za klasu jaci od Strugara,koji je ovdje ispao ekstremno naivan.Naglasavao je da je spreman kao nikad a ovaj covjek je nocas bio duplo spremniji od njega.
    Zao mi ga je,ali bas.
    Svaka mu cast,sto je izdrzao i zavrsio mec iako je trener htio da prekine posle 4. runde.Nije mogao vise ali bolje da popije nokaut nego da odustane.Pravi fajter.
    Inace,da je htio,Beloni bi ga nokautirao u prvim momentima poslednje runde,ali mu je bilo zao.
    Strugar nemocan i nedorastao i Beloniju kao Beloniju a i uopste borcima i mecevima ovog kalibra.Plus sto je imao nerealna ocekivanja i ponio ga ambijent pa je otisao ''goloruk na Rusiju''.
    Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    123
    Thanked in
    61 Posts

Nije nikakva ekstra klasa ovaj Beloni, samo je bio ekstra spreman. Strugar od 2. runde kao da su ga bacili u avatara "je li ovo moje tijelo? Čije su ovo ruke, noge?" Neki sa klasom bi ga nokautirao 10 puta. Nervira me što je i on sam postao žrtva hypa koji su prenapumpavali oko njega i ne uviđa svoje limite, pogotovo sad kad je u godinama, u odnosu na iole solidnog borca. Kad je izbor Kocoevi, patos ili rukavice o klin mislim da je lagan izbor.

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,441
    Thanked in
    398 Posts

Quote Originally Posted by Superhik View Post
    Nije nikakva ekstra klasa ovaj Beloni, samo je bio ekstra spreman. Strugar od 2. runde kao da su ga bacili u avatara "je li ovo moje tijelo? Čije su ovo ruke, noge?" Neki sa klasom bi ga nokautirao 10 puta. Nervira me što je i on sam postao žrtva hypa koji su prenapumpavali oko njega i ne uviđa svoje limite, pogotovo sad kad je u godinama, u odnosu na iole solidnog borca. Kad je izbor Kocoevi, patos ili rukavice o klin mislim da je lagan izbor.
    Ma veze nema,samo 101 mec dobio od 104,vezara obicna!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by CurvaNord View Post
    jakuza, mnogo ljudi ne voli ivana, nisam ja jedini. i ne moram navijat za njega ako je iz CG. Goranu Radonjicu RESPECT odlican je borac, ne bori se sa komarcima PRAVI BORAC
    Goran je simpatičan momak ali nije on dorastao pravim majstorima.Bilo koji tamnoputi spreman borac će obrisati pod sa njim.To svi znamo ali se pravimo da nije tako dok ređa ,,velike" pobjede.Hoću da kažem da će i njemu doć neki ,,Beloni!

Page 62 of 717 FirstFirst ... 125258596061626364656672112162562 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)