Originally Posted by
Phénix
kako me juce iznevirala neka budala od policajca na raskrnicu kod pumpe na stari.rade semafori a on stao na sred raskrsnice i pistalja koliko god moze(cudi me sto nije bez daha ostao) i vrtelja palicom i svi zbunjeni ,ne znamo kako ili kad da krenemo.poceo da histerise na neke (sto ga kao ja nisu razumijeli),upali mi se zeleno i krenuh 2 metra kad poce covek da mi se derinja ka' mahnit'!iza mene 20 auta ,i nikako da nas pusti.popizdela sam i nazvala ga "majmuncinom" i on mi odgovori bijesno : uhhh kako bi te sad...
ja neznam kako ili gde su ovi saobracajci naucili kako treba da stopiraju auta a da druge puste da prodju.nego vrtelja palicom u krugove i zvizdi ka lud!
Bogomi Phenix, da ta "budala" nije izašla na raskrsnicu oni što su išli iz grada ka Staarome bi stigli doma taman kad bi mrak pao!
Kad "vrtelja" palicom ka lud i zviždi, znači da treba da prolaziš što brže kroz raskrsnicu a ne da se misliš dje ćeš i kako ćeš, a posebno NE SMIJEŠ da gledaš na semafore jer je saobraćajac na raskrsnici znak da semafori više ne regulišu saobraćaj nego službeno lice...nije auto-škola pojata:mrgreen:
EDIT-rekoh li da mene nerviraju vozači koji ne znaju pravila saobraćaja jer juče na istoj pomenutoj raskrsnici jedan stručnjak krenu na zeleno iz pravca VOLIJA ka gradu zamalo me udari...ne zanimaše ih što je saobraćajac ispred njih, nijesu valjda znali znali što oće saobraćajac na raskrsnici, njima je zeleno....šta ima on tu da radi
Last edited by zvoncica; 15-04-11 at 14:30.
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Bookmarks