ne nego neshto jos gore od bara al u bd ja cuh
Misliš na ovo http://tviterasi.com/2011/03/24/wfc-...ionir-beograd/
ili na onu zezanciju što je trebala u Bar?
ne nego neshto jos gore od bara al u bd ja cuh
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Ja sam cuo da ce odlican bit, sve vrsni borci (krsni Podgoricani)
bogami ne dijelim taj entuzijazam sa tobom ...................
kladim se na jon jonesa,svaka cast musasiju ali mislim da bi taj mec jones dobio. ako bi ga jones bacio(na sto bi sigurno isao) ,mislim da bi to bio kraj musasijev,jer kad jedan shogun nije mogao mu nista u parteru(koji istina da je vise udarac,ali takodje je crni pojas bjj),mislim da mu ne bi mogao ni musasi. takodje ,sto se stand up-a tice,shogun je bolji udarac od musasija,pa mu to nista nije pomoglo.
a sto je to u vezi tog turnira? : )
bice odlican cuo sam,momci kako cuh su provjereno dobri,namrtvo spremni...ne znam kakvi su im ti protivnici ali ovi momci sto sam cuo da ce da se bore su zivotinje.mada vidim da su sparco i djordjije bolje upuceni...
A kad je Musasi uspio sa Jacareom da se izbori u parteru ne vjerujem da bi ga Jons izdominirao, Musasi je dobar parteras, samo sto Americke sudije previse boduju takedown, a Musasiju je to slaba tacka.
Malo sam gledao kako rade ovi momci sto idu u Budvu i siguran sam da ce mecevi bit dosta zanimljivi nego oni u Baru. A nacuo sam da je protivnik ovoga borca iz Podgorice, onaj momak iz emisije "Put ka vatrenom ringu" onaj vrhunski grappler, to ce bit zanimljiv mec.
aj vala vidjecemo i to cudo ............
informacije iz prve ruke...organizatori turnira su totalni idioti, izuzev jednoga od njih... nemaju leba jest, a prose za taj turnir... vjerovatno od toga nista biti nece... borci su takodje budale, lise jednoga koji je kralj a na steroidima je i jako je opasan...niko od boraca u zivotu mma nije radio, tako da istorija Bara se ponavlja...
upravo sam samo cekao da neko bude iskren, borci nikad udarca nisu primili, al dobro ............... sto god cini ljude srecnim, e ovaj na steroidima je jedino dobar u parteru sve ostalo mu je raspad sistema
ne poznajem organizatore,ali zvuci mi prilicno NEVJEROVATNO da pokusavaju da naprave tako nesto a da nemaju para.hmmm mozda NISU ONI ZA TU PRICU,ako vec stvarno tako stoje stvari.nadam se da ce napravit neki SASTANAK i naci najbolje resenje tj DOGOVORITI SE na tom SASTANKU i da ce se IZVJESNI turnir odrzati.
a sto se boraca tice,neki drugovi mi treniraju sa njima,sto su tamo najbolji,kazu da ima opasnih momaka,sto se vidi i po njima.
ja sam ubijedjen da ce momci odavde da razbiju ove "goste" ako se turnir u budvi bude odrzao.
zar nisu steroidi zabranjeni?
Vecina momaka nikad nije udarca primila al sam cuo da je to zato sto su sparingovali sa SparcomPa je Spraco popizdio i doso u klub sa inekcijama testosterona i poceo da bode redom... Pa je i Mishko zakacio svoju porciju u butinu, inace nije on htio
![]()
Inace djole ne znam u kom ti filmu zivis jbt kakav Mousasi pa ima u 205 kategoriju u UFC makar 5 boraca, a i vise, koji bi ga rastavili od zivota... Jardine ga je unistavao dok se nije umorio...
Cujes izborio se sa Jacareom u parter pa ne znaci ako ga za 2 minuta nije zavrsio kao budalu da se izborio... Onda se i Lawler izborio u parteru sa Jacareom...
mala digresija-je li moguce da mec strugar-beloni najavljuju kao mec decenije??
a za ovo,djole nemoj zezat,ja mislim da i sam musasi ne moze da vjeruje da je dobio zakarea na onaj nacin...covjek se nabio na njegovu nogu,ali bukvalno. da imaju iducih 5 revansa,svih 5 bi zakare dobio..svaka cast musasiju,ali mislim da na tebe utice to sto je fedorov ljubimac![]()
svakako ce to da bude komedija u bd, i ja ocu jednu lozu iznad, da mogu da se izmokravam po ovima te se fajtaju)))
sparco,od silne hemije,ne znam na sta bi ta mokraca licila : )
aj da cujemo nocas,mec decenije,ultra-mega-giga-bajt spektakl,fajt nad fajtovima
strugar-beloni?
imam osjecaj da ce beloni da izgubi nocas![]()
kolko li ga placaju da padne da mi je znat, jer je to oprostajni mec pred sopstvenom publikom ivana the strugara![]()
Ima li dje na kladionicu da se igra ovo?
mislim da se tu pobjednik zna vec odavno...
keako e ?
knockout high kick-om od strane Struga
kolka kvota? da se uplati neshto manje smijesno pa da bude isplativo
1.25 na Strugara 2.75 na Belonija..al ne moze u singl mora se vezat s necim![]()
She is only here to annoy herself!
pi, ja reko jedno 1000 na struga da bacim, ili 10 000
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks