Čuo sam da će biti raznih povoljnosti tipa platiš tri, dobiješ dvije.
Čuo sam da će biti raznih povoljnosti tipa platiš tri, dobiješ dvije.
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Je li opet u garazhu? Uh, nije bas toliko uzasno bilo, ali jednostavno meni se ne svidja Knjiga u garazhi i gotovo. Ipak naci ovo propustiti, naci cu vec neshto za sebe.
jeli bio ko na sajam, kako ej, jeli i dalje ponuda jadna?/
imaš Menopauzu, Liječenje biljem, Proširene vene, vodiče kroz pčelarstvo i pročišćavanje čakri... što znam, nije loše.
Ima li od Marijane Mateus sto?
Kreč, kolica i mešalica.
strucna literatura iz engleskog , recnici gramatike..... ali nesto bolje ne ovo standardno
Tradicionalni sajam knjiga u Podgorici održava se i ove godine, na opšte zgražavanje naroda. Tu sreću su iskoristili mnogobrojni ljubitelji knjiga u Crnoj Gori i svo sedmoro su našli za shodno da se pokažu na sajmu, sto je izazvalo odusevljenje i gromoglasne aplauze prodavaca. To je ujedno i prvi rekord sajma, prosle godine ih je bilo šestoro.
http://www.rastanj.me/kultura/sajam-...o-sve-rekorde/
![]()
Da nema srbije ne bi to gledalo internacionalnog sajma. Jos se pitam kako su zalutali oni iz Rusija i Irana. Mada je Iranski stand dosta interesantan. Ovo ostalo manje vise nista posebno. Od Nore Roberts pa do Lovca na zmajeve. Smece od beletristike.
rekao bih da se nije previše promijenilo u odnosu na ovo ni ove godine.
Ipak, preporuka - fin popust na štandu sa Lomovim izdanjima, kao i štand bosanskog izdavača Civitas (ili je makar neki bosanski štand sa njihovim knjigama) sa solidnim izborom od pedesetak naslova po 3e. (između ostalih, njihovo baš fino dizajnirano izdanje Mimezisa)
edit: evo, da budem precizan, knjige su dijelom iz ove edicije: http://www.bhdani.com/biblioteka/
Last edited by [kinetic]; 09-05-12 at 13:38.
"Knjiga 100%" WTF? :o
Ko smišlja ovako idiotske slogane?
In vino veritas
Bio sam na promociju jedne knjige o austrougraskim utvrdama duz danasnje PPT. "sala" se nalazi na pocetku "sajma", slabo ogradjena plasticnim panelima, pa se automobili koji idu na drugi nivo garaze stvaraju nevjerovatnu buku. Kao da sam bio na neko predavanje na sred bulevara. Kakvo dno.
\\OFL•GIC
da nema onih knjiga od po euro, dva, ne bi imao covek sta da kupi
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
do ponedeljka je otvoren
Play for that money boys, play for that money, fuckin' money
mozda i ja odem da gledam ................
opa, znači sjutra se mora poći...što sam ja utripovala da je 14. maj u srijedu, nemam pojma?! Po mom dosadašnjem iskustvu, najbolje je pretposlednji dan poći jer su sniženja zbilja velikai i može se lijepo pazariti za male pare.
Recite vi koji ste bili gdje su najpovoljnije cijene? Ima li razlike u cijenama istih izdanja na različitim štandovima?
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Ima zvoncice za istu knjigu po par eura razlike. Beogradski standovi kao i uvijek jeftiniji od domacih, bjese jedan dje su sve knjige po 5 eura koje su inace na drugim standovima 6-7-8. I bjese stand dje su sve knjige po 1 euroMislim da svako moze naci nesto zanimljivo. A tek sto su enciklopedije jeftine razboljela sam se sto nemam bar 300 eura viska da ponesem kuci sve one prelijepe sarene enciklopedije o svemu i svacemu.
Ukratko:
Pronadjoh Karvera - Zimsku Nesanicu. 'Nachi nevera...
Dobrica sa novom knjigom se dila ispod tezge (i to jedne jedine), Deja Vu Draskovicev Noz. Ko se sjeca...
Laguna stand. Ja: "Da nemate vase izdanje autobiografije Trejsi Lords?" Prodavac:"Nemamo mi. Pogledajte stand Nove knjige". Ja: pokerfejs.
hvala, sjutra odoh pa se nadam da ću uspjeti da kupim ponešto što sam ranije već bezecovala pa sam čekala sajam da mi padne malo "lakše"
Što se tiče enciklopedija, ja sam najjeftinije prošla u Srbiji...akote putnanese, pa još naletiš na nei tamošnji vašar, ima da prođeš i do 40 euura jeftinije!
Vujaklija, recimo, u PG u Gradskoj knjižari 57 eura, u Vojvodini na uličnom štandu, bez ikakvog sajma i popusta, potpuno isto izdanje, 28 eura!
Last edited by zvoncica; 12-05-12 at 23:52.
i ja kupih drugarici knjigu koju je željela...cijene su više manje kao i obično...
nego, primjetih dječaka kome je oko zapalo za knjigu Čak Noris... i gospođu koja je uzimajući knjigu marijane mateus rekla: ovo moram da uzmem...
nothing comes from violence and nothing ever could
Meni bješe najinteresantniji direktorNove knjige...
Sell the Vatican, Feed the World!
dokumentuj![]()
ovđe ne smijem...
jes da je tvoj vrsnik, ali...![]()
Sell the Vatican, Feed the World!
Stari ono.... Vi sto napisa i osta ziv.
Ja sam kupio sve tri knjige Marfijevih zakona. Po jedan e...3x1 = 3e
Kupio sam jednu knjizicu iz Aksiologije, 3e,
Kupio sam novo Deretine izdanje Niceovog Zaratustre 6e...
I to je to. Htio sam da kupim Prasko groblje, pa reko necu bacat pare ovog puta.
![]()
Last edited by Random; 13-05-12 at 11:35.
If I had a world of mine, everything would be non-sense. Nothing would it be what it is, because everything would be what it isnt, and contrary-wise, what it is, it wouldn be, and what it wouldnt be, IT WOULD... - You see?
Alice In WonderLand.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks