mislim da je englesko porijeklom (ako se i ja ne varam)
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
Beletristika.
http://hr.wikipedia.org/wiki/Beletristika
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Mak'te se da prodjem, nismo ovo odavno rifresovali... (Tvoje godine traze nesto lazno i umirujuuuce....)
Evo vam ova frkica oko novinara javnog servisa, Marka Milacica da se zabavite ;D
Za njega postoji više posebnih tema: najgori voditelji na tv, stvari koje vas nerviraju, muškarcima se smanjuje penis, cdm xxx projekat...
- .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..
Bolje da im se da ta parada jer ce onda jos veci pritisci na nas kako su toliko ugrozeni da ni na ulicu ne smiju izac.
Neka prosetaju a mi cemo da ih obasipamo cvijecem i saljemo im poljupce. Aj sad mrs doma
Ja bih izvrsio pritisak na ministra manjina da prisustvuje skupu. Ako to ne uradi, neka da ostavku!![]()
There are so many dawns that have yet to shine!
There are so many dawns that have yet to shine!
Ja se samo brinem sto jos nije anatema bachena![]()
Open your minD
zanimljiva poruka večeras u Mojkovcu:
Dok se Zemlja, dok se Zemlja, oko Sunca kreće, ped*ri se Podgoricom, prošetati neće...
taman nek je presele u Mojkovac tamo nema puno ulica pa ih nece puno noge boljet od hodanja..
She is only here to annoy herself!
NSX, ti si neki šaldžija? Ako podržavaš tu bolest, svaka ti čast...
Da, u inostranstvu, a sad ce (nadam se) tu inostranu slobodu i kulturu prenijeti i kod nas...
U Cikagu su takve parade odavno postale normalne i prihvacene, Dusevic to zna najbolje...
Njemu i ljudima oko njega sve najbolje u organizovanju parade, da prodje sve u najboljem redu.
Pozdrav iz dalekog Cikaga.
Budući da su javni skupovi/protesti zabranjeni na glavnom Trgu i centralnim ulicama, da li će ta norma biti ispoštovana i 31. maja?
Mene vise interesuje za 17 april.
\\OFL•GIC
Polakote, jedna po jedna.
Nijesi u pravu, jer si na mojim pdf-ima više nego često pisala off, pa ti niko nije crvenim slovima ništa pisao! A i pisala sam na temu, koliko me sjećanje služi, a pravila foruma ne kažu da se u odgovor na temu ne može uključiti neka interna šala. Čiato da znaš za ubuduće, svaka šala koju napipeš u odgovoru na temu, neće biti brisana....bezazlena šala
Nemaš prava da nekome osporavaš pravo na mišljenje, "hvatajući" se za svoje pravo na slobodu iskazivanja stava! A ja ti ga i nijesam osporila, naprotiv, nijesam te nijednom riječju pomenula! A pročitala sam dosta tvojih postova na ovoj temi. Izvinjenje prihvaćeno
Šta postoji? Bolje, Ko postoji? Neko ko voli da se kr... sa svojim polom? Zašto bih ja to MORALA da primijetim? Što je mene briga ako ne krši zakon, ako ne siluje, ne ubija, tuče?
Kakva je spona izmedju male Romkinje koja je bosa usred zime, i homoseksualca koji je obuven i obučen, sit i nahranjen, a samo uveče kad se skine i ode u 'aljine, umjesto ženu, spoduvati muškarca?
I ja primijetim Romkinju, pa joj i dam garderobe da ne bude gola i bosa, pa joj sendvič napravim, dam jabuku...što da dam ovome homiću? Ono što imam, ič ga ne zanima!
Nidje veze!
Kad homić bude bos šetao usred zime, onda ću ga primijetiti, ovako je samo još jedan komšija, čovjek u mom okruženju, poznanik, možda i prijatelj koji se boji da prizna svoje sklonosti!
.Prihvatam izvinjenje! I shvatite da silom i prozivanjem neće doći do prihvatanja homoseksualaca! Ja ih ne mrzim, ali ne bih pjevala da umjesto snaha dobijem zetove! I ne morm da znam s kim ko spava, zar ne
I ne, nijesam za batinjanje, nikoga, a najmanje nesrećnih, neshvaćenih ljudi.
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Hocesh da kazes da cu saznati ko je stvarno ubio Kenedija?
\\OFL•GIC
Niko od ovih progresivnih kojima su prosirini svi vidici i koji nemaju mraka u tunelu da se javne na postavljeno pitanje... Sta da radimo sa pravima TRANDZI?
p.s. ako je izraz trandza uvreda ja cu koristiti transvestit samo me upozorite na vrijemeposto se ispostavilo da ono na P ne smijemo zvati po naski vec po svjetski
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks