sad naleces na jedan tip, ne znam koliko je tacan
sigma - jablonec 3:2 (tacan rez.)
Who let the dogs out
4.1 u viliams,i ja cu ispratit sa jos 2-3 para
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
Veliki pad kvote na Al Ahli,sto li tu moze bit...
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
dobar je mozda i ovaj rendzers iz 2 u 2... seltik je isto dosao juce protiv jace ekipe od aberdina takodje iz 2 u 2... ovi moraju dobit nocas ako misle da ostanu u trci za titulu kvota je 2![]()
ja bi rendzerse odigrao 3+ ili 4+, osjecam da ce biti tu golova nocas
i inter daje 2+
Who let the dogs out
Izgleda da ce Aberdin biti bez nekoliko igraca, a i koncentrisani su na utakmicu sa Seltikom u kupu i to im je sansa da spase sezonu. Evo je izbacio neko tarzanski prevod za analizu ove utakmice
Samo ne znam jesu li tacne sve ove informacije mada je i onaj nas igrac sto igra u Aberdin rekao slicno danas u intervjuu za CDM. Prije procitah
- u ovoj utakmci domaci trener odmarace 7 igraca iz prve postave,u nedelju domaca ekipa igra mec godine to je kup skotske sa ekipom SELTIKA
Абердин ће вероватно бити без седам играча за игру.
Рори МцАрдле (раме) је дефинитивно ван док Зандер Диамонд (стомак), Дејвид МцНамее (колена) и Пол Хартли (колена) су главни сумње.
Дугорочни жртве повреде Јоан глупости, Дарен Мацкие и Фрејзер Фивие су такође ван, али Скот Вернон могао играти преко киле проблема.
Ренџерс ће бити без Ричарда Фостера, који је право према условима његовог уговора о кредиту.
Лее МцЦуллоцх (колено) и Кирка Броадфоот (стопало) остају на маргинама, док је Владимир Веисс чека резултате скенирања на свом ногу и очекује се да ће бити ван акције за још неколико недеља.
Абердин (из): Лангфиелд, дијамант, Смит, Алуко, Консидајн, Вујадиновић, Милсом, Вернон, Блацкман, Магуире, Магеннис, Хауард, Јанг, Павлетт, Џек, МцНамее, Пејтон, Андерсон.
Ренџерс (из): МекГрегор, Вхиттакер, Папац, Вир, Вилде, Нес, Дејвис, еду, Диуф, Наисмитх, Лафферти, Флецк, Јелавић, Хили, Александар, Хатон, Керкар, Кол.
http://www.cdm.me/index.php?group=17&news=168832
Last edited by srdjancg; 13-04-11 at 15:57.
on najavljuje tvrdu igra a kaze da im ne igra "par" igraca a i on jer ima kopcu na glavu
pa ce im bit stub odbrane, rezerve omladinci![]()
Who let the dogs out
a sto mislite ljudi ovaj derbi nocas Estudijantes-Kruzeiro.... moze li domacin dobit na tabelu je prvi Kruzeiro 9 bod, Estudiantes 6 a ovaj treci 5 komaTa ?)
ovaj pak$u ce izgleda 1-1
Who let the dogs out
Ja igrah Koge-Hvidovre 1 i dade ga koge u prvi minut, a na bet365 zakljucase sve moguće kvote na tu utakmicu i ne moze vise tu nista da se igra. Nista mi nema gore nego kad igram neku ekipu i daju ga u prvi minut. U 99% slucajeva to bude neka teska namjestaljka i prelaz neki...
EDIT: evo su otkljucali Koge. A i ovaj AB Copenhagen odigra prelaz cesto. Sad gube 1:0 kući, a prosla neka njihova kuci je bila 2/1
Last edited by srdjancg; 13-04-11 at 18:22.
Ja ih imam na dva tiketa sa malim ulogom
Evo šta jedan kaže:
U PITANJU JE TACAN REZULTAT UTAKMICE ZA MAX MAX BET, UTAKMICA POCINJE ZA TACNO 1H, IMACETE DOVOLJNO VREMENA DA UPLATITE.
Juventud Realteca - Comunicaciones TR 2:1.
liga je clausura gvatemala. Nisam znao da se igra fudbal tamo
i ovo ne može niđe da se igra, online može samo 1X2, over i under 2.50.![]()
Last edited by srdjancg; 13-04-11 at 18:30.
tuga od intera odose pare
Moze li sto Raonic sjutra Fereru ?
Who let the dogs out
mogli su, ako vec ispadaju, ucinjet toliko da prime makar jos taj jedan gol da nama koji smo igrali na njih 4+ (racunajuci da ce oni biti ti koji ce dati makar 4 gola) donesu koju paru...
Rudar : Zeta
Mogren 2 : 0 Petrovac
Potvrdite rezultate i recite mi za prvu utakmicu?
Zna li ko zasto je kvota 2,70 na Majami protiv Toronta? Jos Torontu izgleda nece igrat' par igraca...
Hrabrost nije odsutnost straha, vec otpor prema njemu!
Bolje imat' cerku kurvu, nego Stiva Kera!
Šalke dao dva gola, došli i Real i Rendžersi 0-2.
Grimzbi u 28. dao gol i do kraja nisu uspjeli da ubace još jedan. :/
odoh da se ubijem...o interu sve ti *****!
Last edited by IJa; 13-04-11 at 22:46.
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
There are currently 29 users browsing this thread. (0 members and 29 guests)
Bookmarks