dopisuj se![]()
dakle imacemo glasanje ubrzo do kraja nedjelje za sad ove tri ture
1.sparcova tura
2.voodooova tura
3. E-K_V tura, ja cu ako ne bude jos tura, okaciti novi post, okaciti pod brojem sve detalje tura i glasanje da pocne
vjerovatno cemo se i mi pridruziti sa jednim diskaverijem![]()
dopisuj se![]()
dakle imacemo glasanje ubrzo do kraja nedjelje za sad ove tri ture
1.sparcova tura
2.voodooova tura
3. E-K_V tura, ja cu ako ne bude jos tura, okaciti novi post, okaciti pod brojem sve detalje tura i glasanje da pocne
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
ja glasat necu, jer bas nijednu turu ne znam, potpuni sam pocetnik u ovome.. tako da moj glas dajem sparkicu
hehehe pa vidjeces po mapama, pa ces makar nekako stvoriti osjecaj za prostor i reci hm moze svidja mi se iznad boke da sam, ocu voodoo turu, ili tako nesto
tvoju cu ajde, imam povjerenja u tebe![]()
ma koju god da izaberemo....nece biti poslednjaa prva oce
pa cemo moci naredna 3-4 mjeseca da organizujemo uvijek ponesto...
Bitno je da se krene..i ja bi radije sad u juznije predjele...nije zbog snijega nego da ljeto ostavimo za sjewer...Valjalie bi nam dionice dje se treba malo koncetrisati a ne swe da se prolazi zadnjom vuchom![]()
redom cemo, sparcova ruta br 1 pa onda ove rezervne
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
slazem se, sparco kao pokretac ove ideje ima pravo da birasparco dje odlucis tu idemo
samo sto bih ja i dalje da organizuejmo nesto i prije maja, ako vrijeme dozvoli
nije frka mozemo onda nas nekolicina otici do kraja ovog mjeseca na izvidnicu terena i razmijeniti slike , vi testirate teren voodoov a mi moj, jer nam je blize i prakticnije tako, i onda odje kacimo slike i finalizacija odabir za dan i krecemo 8og
Aj sa srecom da se organizuje nesto da valja! To je ovaj Vuglavic cedo malo sve zamijesio dobro
If you no longer go for a gap that exists, you're no longer a racing driver.
a vi kupite vitlo za taj lc e ve necemo vadit kad se usadite u malo sodera
Zasto bi se usadili idje ol mi rec, sasvim pristojan dzipic, moze bilo koju turu proc dje ono tvoje smece neopjevano prodje sa sve cirkusantskim reflektorima![]()
Problem je sto ni ja ni kedown ne znamo da upravljamo njime, al naucicemo u hodu..![]()
heheheheheheheh zamisli da ga vuk dofati, na krov u mjesto bi nasao nacin da se prevrne, prosa bi dje ja ne mogu, niz kakve litica hahahahahahah zapravo to je vec uspio, sa citroenom zamisli ;p
Hahahha samo vi hejtujte ja se ne predajem ispred tebe cemo turu zavrsit gomno centrasko
Ne mere bit komplikovano previse to, samo malo lijevo desno avojding obstikls hahahah
aha , samo nemoj da ih avojdujes ka prije nedjelju dana sa cetinja kad se dodili ;00000
Nijesam ja sofer bio ne brini da jesam ne bi kuca sad odje. Ja obavim posa kako valja.![]()
hahahahahahhaa istina ziva
Sparco ide taj lc ima on da opegla i mene i tebe ako mu gume ishta waljaju i ako su wozachi po malo ludi i ne shtede ga......Ja cu mozda sa L200 ic da usdedim jedno pola miliona na gorivo...![]()
a ja skidoh gume sa land rovera...stavih neke stare, mada nisu toliko lose...ove nove stavljam zimi za snijeg...greota ih cijepat po tome krsu![]()
kad godjedva cekam da vidim, samo da mi stignu gnjili amorti do tad
![]()
lc sa opremom za ovakvu turu..
![]()
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks