Page 8 of 51 FirstFirst ... 45678910111218 ... LastLast
Results 176 to 200 of 1252

Thread: Gej parada PG

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by goozica View Post
    ja samo kažem s obzirom da sam dosta šuta čula "e, neće ga meni šetat" i sl. kao da su radioaktivni, pa će im se đeca zarazit! jeste da pg nije bg, ali kod nas ne mora parada da bude izgovor za lomljenje izloga, krađu patika,....s obzirom da još uvijek ima onih mozgova iz 90tih koji imaju samo mišiće, a u glavi truli šipak.
    Uuuuu, taman mi trebaju patike, a valjalo bi sandale neke nabacit prije ljeta, vrh, dobi ova parada potpuno novu dimenziju

Zivjela parada, zivjeli navijaci, zivjeli LGBT i ovi sto ce s njima da se tuku, oci povadite jedni drugima taj dan, dok ja Aperisem po butika, hahahahahahha
    I nisam zidar, ali eto
    oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton

Thanks Thanks Given 
    285
    Thanks Thanks Received 
    576
    Thanked in
    292 Posts

steta sto parada nije kroz deltu, svidele su mi se jedne patike iz "Bate"

Thanks Thanks Given 
    5,218
    Thanks Thanks Received 
    9,445
    Thanked in
    4,581 Posts

Quote Originally Posted by Prekidi_stvarnosti View Post
    "Ne zanima me prošlost. Zanima me jedino budućnost, jer u njoj namjeravam provesti ostatak života." ti mozgovi mi apsolutno ne zanimaju, a na pricu smo uvijek bili jaki
    citat nije za sve živo što se pomene u past tensu
    ja se nešto nadam da neće ništa štrckat, da smo mi malo pametniji, moja Gipsy. I nadam se da novine iz okoline neće imati povoda da nas stave u vijest dana ili ne daj Bože u crnu hroniku.
    i voljela bi da glavne vijesti kod nas budu o gorivu, struji, hlebu, jer nam i dalje mažu oči sporednim stvarima.
    nothing comes from violence and nothing ever could

Thanks Thanks Given 
    22
    Thanks Thanks Received 
    54
    Thanked in
    30 Posts

Quote Originally Posted by stevann View Post
    Momak, zaboravi, nema vise kradje, sad si coek na platu, molim te, ostavi kradju ovima sto su nezaposleni, ajde, kakav je, samo bi gura laktovima i grabio za sebe, ka' da si iz Crne Gore....
    I nisam zidar, ali eto
    oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

hehehehe ne daj boze da je bio u bg na dijeljenje ovih japanskih tresnji, zlo
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by stevann View Post
    Ne ocajavaj prije vremena, pogledaj ima li ih u Batu u ul. Slobode
    Nepodobna za vaspitavanje.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

citat nije za sve živo što se pomene u past tensu
    ja se nešto nadam da neće ništa štrckat, da smo mi malo pametniji, moja Gipsy. I nadam se da novine iz okoline neće imati povoda da nas stave u vijest dana ili ne daj Bože u crnu hroniku.
    i voljela bi da glavne vijesti kod nas budu o gorivu, struji, hlebu, jer nam i dalje mažu oči sporednim stvarima.
    E da je srice da svi dobro zivimo, da nemamo tako grcevitu borbu za egzistenciju, ne bi nas bilo brige ni da vanzemaljci marsiraju kroz grad.
    A ovako, sa ovolikim bisom i gorcinom zbog neostvarenog najvaznijeg ljudskog prava-pravo na pristojan zivot, sasvin je normalno da "podivljamo" kad se manje vazna prava dopustaju drugima.
    I onda i ovakvi komentari. Kad covik ne moze da se "obracuna" sa onim ko mu je stvarno "kriv", on se "obracunava" sa bilo kim, samo da izdushi.
    "Ostavite mi to mastanje, ono mi dodje kao melem, ono mi moze obezbediti vecnost u vama i sa vama."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    1 Post

da je meni uci konacno u glavu naseg naroda i vidjeti tu silovito grcevitu borbu za opstanak, kako to, vidim cijela nacija sjedi doma ne mrdajuci , grcevito cekajuci dan jedan u godini da negdje odu, nema ljudi po kaficima, moru, vikendima na sve strane svijeta, po butika, niko nema telefon sa crno bijelim ekranom il zelenim u dvije crte i tako ...................
    Risk , is what makes life worth living

Never a failure, always a lesson!

Thanks Thanks Given 
    5,218
    Thanks Thanks Received 
    9,445
    Thanked in
    4,581 Posts

Quote Originally Posted by GYPSY View Post
    E da je srice da svi dobro zivimo, da nemamo tako grcevitu borbu za egzistenciju, ne bi nas bilo brige ni da vanzemaljci marsiraju kroz grad.
    A ovako, sa ovolikim bisom i gorcinom zbog neostvarenog najvaznijeg ljudskog prava-pravo na pristojan zivot, sasvin je normalno da "podivljamo" kad se manje vazna prava dopustaju drugima.
    I onda i ovakvi komentari. Kad covik ne moze da se "obracuna" sa onim ko mu je stvarno "kriv", on se "obracunava" sa bilo kim, samo da izdushi.

potpuno si u pravu. zato svako treba da kupi vreću, objesi je u sobi, pa neka izdušuju na nju!

mislim da ću svoju trenutnu nezaposlenost da zamijenim skupljanjem sitnih apoena na forumu po 1€, recimo, da se stevanu kupe patike u bati! imamo dosta vremena,a greota bi bilo da ga gledamo na youtube-u!
    nothing comes from violence and nothing ever could

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A i ako bude kakve frke ne vjerujem da ce biti nesto vecih razmjera, dovoljno da se stvori panika za kradju patika ;p Mozda ce se par navijaca skupit i to je to ... A iz pouzdanih izvora sam cuo da policija vec sprema taktiku za taj scenario... mislim da ce nadgledat prelaz preko morace dan-dva prije... tako ko mislite sto cinit, morat ce te spawat u centru grada par dana

Si fueris Romae, Romano vivito more; si fueris alibi, vivito sicut ibi

Thanks Thanks Given 
    285
    Thanks Thanks Received 
    576
    Thanked in
    292 Posts

ne trebaju ti pouzdani izvori da bi znao da poliicija sprema taktiku, to je uvijek tako

Thanks Thanks Given 
    210
    Thanks Thanks Received 
    51
    Thanked in
    27 Posts

Ma ko ih jebe neka cine doma sto oce, ali koji ***** paradiraju gradom jebo im pas mater...
    Sve je to na psihichkoj bazi ®

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by sparco View Post
    da je meni uci konacno u glavu naseg naroda i vidjeti tu silovito grcevitu borbu za opstanak, kako to, vidim cijela nacija sjedi doma ne mrdajuci , grcevito cekajuci dan jedan u godini da negdje odu, nema ljudi po kaficima, moru, vikendima na sve strane svijeta, po butika, niko nema telefon sa crno bijelim ekranom il zelenim u dvije crte i tako ...................
    Ja govorim o prostom svitu. Ne ovim manekenima koji misle da se sve "fata" na prvi pogled, pa ne jedu tri dana da bi kupili najnoviji telefon ili o jadu zabave cilu rodbinu zbog dugova u koje su uletili da bi kupili dobar auto-da imaju cime da se shepure kroz grad.
    O tim "laznjacima", koji u kaficu naruce najskuplje pice, a doma pishaju iza kuce jer nimaju toalet, ne bi da povlacim pricu.

Govorin o svitu koji, da bi kupio najprostiju stvar, mora da se odrekne tri druge stvari.
    I on onima koji jedu voce jednon u misec dana, koji ljetovanje znaju samo po razglednicama....a takvih je mnogo.

To sto smo mi svi generalno lipo obuceni (kupujmo domace-kinesko) i svi imamo mobilne po dva, tri komada, to nije standard. Standard je kad mozes tako da se hranis, da svakodnevnom ishranom imas mogucnosti unjeti sve potrebne minerale i vitamine.

A mozda je i moja losa "percepcija". Eto svi moji prijatelji jos nisu uspili od svojih plata da u toku miseca plate sve racune za vodu,struju.... i da im ostane da jedu do naredne plate. Uvik je neka "gimnastika" sa lovom u pitanju.
    "Ostavite mi to mastanje, ono mi dodje kao melem, ono mi moze obezbediti vecnost u vama i sa vama."

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,975
    Thanked in
    4,005 Posts

ja samo kažem s obzirom da sam dosta šuta čula "e, neće ga meni šetat" i sl. kao da su radioaktivni, pa će im se đeca zarazit! jeste da pg nije bg, ali kod nas ne mora parada da bude izgovor za lomljenje izloga, krađu patika,....s obzirom da još uvijek ima onih mozgova iz 90tih koji imaju samo mišiće, a u glavi truli šipak.
    Ja pročitah truli šupak. Rek'o, u skladu je sa temom, nadovezujemo se na termine i tako to.

Quote Originally Posted by GYPSY View Post
    Maksimalno logično. To je i inače odlika dobrostojećih društava. Ljudi iz razvijenih država u prosjeku znaju kako im predsjednik izgleda i to je to. A mi svaku avetinju iz vanparlamentarnih stranaka znamo. I svaka ta avetinja može da nas pokrene da činimo gluposti.

Quote Originally Posted by sparco View Post
    Ovo je polovično istinito. Ima džebalebaroša koliko oćeš, a kafići se stvarno ne prazne. Ipak, ti što to sebi mogu da priušte su u manjini. Čisto sumnjam da 150 000 Podgoričana, recimo, može da stane u te krcate kafiće. Par hiljada ljudi može da napuni sve podgoričke kafiće, još par hiljada sve ostale po CG. Većina sebi to ne može priuštit.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Niko normalan nece sebe izlagati riziku taj dan, ali pitanje je koliko nenormalnih ima?
    Danasnji srednjoskolski huligani koji su u stanju da ruiniraju SVOJU skolu za 5 minuta ili udare profesoricu na sred casa u stanju su da naprave pometnju kad je ova tema u pitanju.
    Policija moze da uhvati nekolicinu ali koji je efekat? Odlezace par dana na peglanju i pustice ih doma kao da nista nije bilo.
    15ogodisnjak kome hormoni divljaju spreman je na sve a policajac pod punom ratnom opremom moze samo da sanja da ce ga stici kad se posle kamenovanja da u bijeg.
    Jos kad se vidi da ce tu biti pripadnika lgbt hrvata, srba itd....... jednostavno ne mogu zamisliti MIRNU PARADU.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by fm_group View Post
    Niko normalan nece sebe izlagati riziku taj dan, ali pitanje je koliko nenormalnih ima?
    Danasnji srednjoskolski huligani koji su u stanju da ruiniraju SVOJU skolu za 5 minuta ili udare profesoricu na sred casa u stanju su da naprave pometnju kad je ova tema u pitanju.
    Policija moze da uhvati nekolicinu ali koji je efekat? Odlezace par dana na peglanju i pustice ih doma kao da nista nije bilo.
    15ogodisnjak kome hormoni divljaju spreman je na sve a policajac pod punom ratnom opremom moze samo da sanja da ce ga stici kad se posle kamenovanja da u bijeg.
    Jos kad se vidi da ce tu biti pripadnika lgbt hrvata, srba itd....... jednostavno ne mogu zamisliti MIRNU PARADU.
    prije 50 godina crnci nijesu mogli zamislit da ce imat pravo glasa, a ne da im predsjednik bude crnac kakav god da je sto manje svi mislimo, to bolje!
    Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.

Katjon vazda :)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

prije 50 godina crnci nijesu mogli zamislit da ce imat pravo glasa, a ne da im predsjednik bude crnac kakav god da je sto manje svi mislimo, to bolje!
    Pa bas tako, mozda ce neka deseta parada proci mirno kad narod uvidi da grijesi pridavajuci znacaj tome.
    Iako sam protivnik parade mislim da je jedini pravi lijek iskulirati ih kolektivno.
    Prva parada ce ostaviti negativnih posledica dosta a zivi bili pa vidjeli.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Pa bas tako, mozda ce neka deseta parada proci mirno kad narod uvidi da grijesi pridavajuci znacaj tome.
    Iako sam protivnik parade mislim da je jedini pravi lijek iskulirati ih kolektivno.
    Prva parada ce ostaviti negativnih posledica dosta a zivi bili pa vidjeli.
    ja sam ubjedjen da grijesis, al vidjecemo give peace a chance! a i radni je dan, nece bit mnogo ljudi na ulicama svakako, bice oni dobro zasticeni nego me interesuje smije li se bit po gradu taj dan, ili smo svi gej ako shetamo hercegovackom

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,975
    Thanked in
    4,005 Posts

Šteta što se ne može početi od desete parade...
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,441
    Thanked in
    398 Posts

Vazno je da ce dokazat' nesto setajuci okruzeni policijom,svaka im cast!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

ja sam ubjedjen da grijesis, al vidjecemo give peace a chance! a i radni je dan, nece bit mnogo ljudi na ulicama svakako, bice oni dobro zasticeni nego me interesuje smije li se bit po gradu taj dan, ili smo svi gej ako shetamo hercegovackom

I ja bih bas voljela da grijesim po tom pitanju pa da bude kako ti kazes.
    p.s. da naglasim iako bih iskulirala tu promociju, iritira jako sto se skuplja gej lobi sa svih strana da paradira kod nas. Sta ce oni? Da traze svoja prava u Crnoj Gori? Ne razumijem.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

I ja bih bas voljela da grijesim po tom pitanju pa da bude kako ti kazes.
    p.s. da naglasim iako bih iskulirala tu promociju, iritira jako sto se skuplja gej lobi sa svih strana da paradira kod nas. Sta ce oni? Da traze svoja prava u Crnoj Gori? Ne razumijem.
    oni su pozadinska podrshka ))))

Thanks Thanks Given 
    9,433
    Thanks Thanks Received 
    6,878
    Thanked in
    2,707 Posts

tu nece bit 10 osoba ja mnim i te osobe ce vjerovatno svi redom iskulirat i to ce ih jos vise zaboljet

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kad mogu Nikšićki rudari, nezadovoljni građani, učenici srednjih škola pa čak i studenti tražiti svoja prava, LGBT organizacija je odlučila da i ona zatraži svoja...i oni hoće da budu na TV taj jedan dan kao i svi ovi prije njih i to će ostvariti a to što će ih neko dirati, to okačite mačku o rep i čuvajte svoju hrabrost za neke konkretne stvari ako ih ikad bude!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Zasto parada u PG ?????

Zasto ne gej parada u NK? St brate mora sve kod nas? :mad: Jesmo li drzava Crna Gora il smo drzava Podgorica????

Molim lijepo, Niksic treba da primi Gej paradu, a ne Podgorica. Uostalom, kolko je tu Niksicana medju organizatorima???? A bjelopoljci, beranci, kolasinci, kotorani, barani, budvani, novljani?????????
    Imate svoje gradove pa molim lijepo prvo se oslobodite u svojim sredinama pa onda kod nas.

Page 8 of 51 FirstFirst ... 45678910111218 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)