Propustio si muku sa iOS4 xDDD
imam 3g iphone 16 g ..jailbrejkovan i otkljucan na sve mreze dakle imam cydiju i
50 aplikacija u tel.(bluetooth,gps igo navigaciju,skype...) a sve mi to odlicno
radi na verziji 3.1.3... e sad sta sam propustio sto nisam radio update od
prosle godine??? dajte mi bar 2-3 dobra razloga za to....![]()
Propustio si muku sa iOS4 xDDD
Rhamses u slucaju otkljucavanja sa tim chip karticama, jel mora da se poziva 112 ?
i koga uopste dobijamo kod nas na tom broju ?![]()
.: Playstation 3 / Downgrade / Jailbreak :.
...............: www.ps3mne.com :..............
Jedno pitanje, moze li se unlockovati Iphone 4G za koriscenje na bilo koju mrezu a da se ne jailbrakuje ?
moce vjerovatno sa ovim Chipovima za kartice , jer ce one ustari varati telefon da je prava kartica unutra ...
ps. a zasto je to toliko bitno ??? zar ti nije bolje da je jailbreakovan?
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Imal' Iphone-a u T-com i prodaju li ih bez ugovora i koje su cijene?
" If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."
Skinuo, ali neće da se instalira ili ja ne znam kako.
Pomagaj!![]()
Last edited by ThaHool; 20-04-11 at 00:49.
Globetrotting
Drug mi je bio u USA i uzeo je tamo ovaj novi Iphone 4...
Koga biste preporucili da mu ga otkljuca? I koliko kosta to?
Ne moze se otkljucati SW putem(jedino ako mu je BB 01.59) a moze preko Turbo sim kartice..
Last edited by Livera; 22-04-11 at 01:10.
jesi li pokusao preko installousa?
zna li ko zasto mi folder u kojem se nalaze sms tones ne prepoznaje ove moje koje sam iskopirao...
zna li ko kad ce izlazit ovaj sim unlocker za 4.2?
slucajno prikacih iphone 3g 4.2.1 , dekodiran, sa onim BB od ipada na itunes i odradih restore sad je zaglawio na recovery i nikako da ga powratim .. :?
zna li iko sto treba da radim??
hvala
RecBoot
Ako nece tako onda odradi ponovo restore sa ovim Custom Firmware-om![]()
iPhone 3G 4.2.1
Last edited by Livera; 26-04-11 at 22:43.
imam postpaid telenor karticu od 19 eura mjesecno 3gb, zanima me posto ima neka mutna podesavanja preko pc-a, ide nesto preko roaminga kao... jel probao ko da koristi to preko ajfona i kako idu podesavanja?
Dobio sam sim free iphone 4 iz Amerike. Postoji li u mrezi 68 mikro SIM kartica koja bi se koristila u njemu? Hvala unaprijed, i izvinjenje ukoliko ostavljam nesuviso pitanje.
Dje shareno pashce laje,
tu djevojka lijepa je.....
Skrati je sam čovječe.
Evo dimnezije
Evo čime skraćuješ:
Evo kako to izgleda na kraju..
![]()
Znaš li Bugi koje su šanse da pogriješiš - milion, a šanse da se ta kartica opet vrati u normalu - 0.
Ako su sa malim čipom, po sredini onda ću ti ja rezat za 1€ po komadu.
Inače postoje male "glockalice" koje režu automtaski, a nijesu ni ksupe, koštaju max 10€. ž
Ako su sa velikim čipom, onda je u stvari sami čip kartica, a to je dosta teže odrezati... Uglavnom što da ne proba, uvjekse može druga uzeti...
Napraviš template po ovim dimenzijama od plastike. Staviš template na karticu i okružiš neči mmastiljavim oko kartice i to izrežeš. Sve što treba da paziš je da ne oštetiš čip..
''Mutno'' je jedino to što ti ta kartica nije 069, već 063, te zbog toga pokazuje da je u roamingu.
Koristim je ja povremeno preko iPhona, dovoljno je da uradiš sljedeće:
Settings - General - Network
U Cellular Data Network, pod Cellular Data upišeš:
APN - flat
Username - gprs
Password - gprs
Vratiš se korak nazad i sljedeće: Enable 3g, Cellular Data i Data Roaming staviš na ON.
Narode, jel neko od vas instalirao iGO?
Ja sam nasao iGo my way 1.1.1 sa svim mapama na netu, i to bih skinuo al ne znam kako da ubacim instalacioni fajl u instalous i odatle pokrenem instalaciju.. jer ako krenem da djeljem preko iTunes, krene da mi brise sve prethodno instalirane programe (kastig neki).
Telefon je na 4.3.1, JB odradjen..
Poz.
vjerovatno nisi na taj itunes od pocetska ubacao apps na tel i sinhronizovao ga ... pa ti sad trazi novi sinc dje bi ti sve maklo ...
Da li postoji aplikacija koja može da blokira sve pozive koji nisu upisani u telefonski imenik ? Znam da može samo za određene brojeve ali meni treba za zaštićene + one koje nemam u imenik.
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks