U prosjeku tv gledam oko 10-15 min. dnevno...rijetko što mi okupira pažnju..mada sam se u posljednje vrijeme navukla na ono takmičenje za najbolje torte (a kud će krme no na guzicu da misli)
više volim da skinem i odgledam neki dobar film, no da vježbam prstiće mijenjajući kanale..ali godinama sam uspjela da pofatam neke stvari, da ih razlikujem, pa ću počet redom:
Od Biljane Stankovic se redovno prepadnem kad izbeči one oči...
Sandra Rmuš Gumuš priča ka' da je jela nedovoljno kuvane lignje
Lea Gu$...pardon - Kiš...srpska vuvuzela
Saša Popović koji drži mikrofon ka' zidarsko pivo, o sklopu rečnica i misli koje se roje ne bih
kolega mu Žika koji ne zna je l poš'o il' doš'o, samo što ne pa'ne sa fAtelje ili zaspe, zavisi kako ga diretore 'zabavi' pitanjima, zadacima
Bećkovićka bi se mogla potruditi barem NEKAD da dođe oprane i čiste kose u emisiju..
Sanja Marinković koja ije po 13 trešanja, fras me istačka kad čujem ono njeno STVAAAAARNO, moj dečko i moja mama..ne daj bože da nema 'Seks i grada', ugasila bi ga...a tek njena školica novinarki..i trka koja će da se javi da ispriča svoja bogata iskustva kad je bila tema o vezama za jednu noć ..Nijedna ne imaše preko 20, 21, a iskustva za 60 +...Blagoš.Uz ovo blagoš rimuje se Maroš..sažaljevam slučaj..ni njemu samome nije lako..šta će crno čeljade..za njega nijesam sigurna da l landara kita ili pika...
Jelena Alimpić mi više liči na pudlicu no na voditeljku...
ona crna šamponjerka što ima nekakvo jeftino prezime te vodi Farmu, Dvor tako sočno i zvučno usisava pljuvačku kad treba da objavi ko ispada iz igre, da se meni ješnoj smuči proć pored kužine, a kamoli što zamezit poslije to njenog rituala...
za 99% ostalih koje ste pomenuli ću klimnut glavom i dić ruku ka' Petar Božović kad pozdravlja
Last edited by KRKNA; 09-04-11 at 01:00.
Sell the Vatican, Feed the World!
Bookmarks