moram se umijesat dvije recenice da recem
meni si e65,6131,5300 prodavao za 50e apsurd
pa sam ti davao kompenzaciju koja tebi nije odg na moju srecu
sledece! nokia koja je bila kod haralampija znam i ja sam je palio i mislio da uzmem i telefon je radio bez greske prilikom koriscenja tj testiranja znaci kao doxa..
ja sto sam vidio koliko coek ima pokvarenih i kod njega mozes uzet koji oces i sto oces od sitnica ako ti fali bez pare i dinara. mislim i tvrdim da ne bi imao kad da ih kasapi a pogotovo telefone stare ka grcka(nikome se to ne isplati)jer koliko vidim na stolu su mu vecinom bolji telefoni a ovo je gubljenje vremena brate znam po sebi a ko radi sa tel ovo uzme za djelove ono ''eto neka ih'' a ovdje je jedino ovaj e65 bio zanimljiv 6131 tu i tamo i ova 5300 ajde da se uzme u obzir...svi ovi tvoji telefoni ne vrijede preko 20e (skuplja opravka nego polovni da kupis! pricam za cijenu po kojoj si ti meni davao ona tri telefona + opravka istih)
moje iskustvo je a trgovalo se sa haralampijem i kompezovalo i prodavalo u otkup slicnih telefona znaci nema trika da mozes bit u minus a sve sto i kako rece tako je...nisam bio prisutan kompenzaciji i detaljima tako da samo kazem da je covjek ok da je max korektan i radi 20ene mogu da vjerujem i to me niko nikad nece ubijedit...nista licno da tebe pljunem bugs ali ne pije mi vodu ovo

Reply With Quote

jer koliko vidim na stolu su mu vecinom bolji telefoni a ovo je gubljenje vremena brate znam po sebi a ko radi sa tel ovo uzme za djelove ono ''eto neka ih'' a ovdje je jedino ovaj e65 bio zanimljiv 6131 tu i tamo i ova 5300 ajde da se uzme u obzir...svi ovi tvoji telefoni ne vrijede preko 20e (skuplja opravka nego polovni da kupis! pricam za cijenu po kojoj si ti meni davao ona tri telefona + opravka istih)

Bookmarks