dje ti krstas a a a a))) ne valja, pao si, dodji na popravni za par dana :mrgreen:
Evo da bačim jednu bombu, čisto radi reakcija... konobaricu sam dijelom crtao, dijelom prepravljao i koristio elemente raznih vektorskih crteža. Sve sam radio tako da što je više moguće liči na oriđinal, a opet... kahm, je li.Natpis je provizoran, lupio sam samo nešto da stoji, ionako mi je trebalo više sati za samu konobaricu.
![]()
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
dje ti krstas a a a a))) ne valja, pao si, dodji na popravni za par dana :mrgreen:
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
i stavi niksicko vopi tamo umjesto tog sampanjca, i makni joj ovu plavu sminku, previse je pecka.
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
Ja rekoh da sam radio da liči na oriđinal, uklujčujući i pecku šminku i kapicu.Ne možeš nikome ugodit, izgleda.
A mogu da stavim pivo, minut posla, isto kao i za šminku i sve ostalo.
Pa kad je izgled citavog foruma promjenjen iz korijena (vizuelno mislim), onda moze i novi stajling za damu iz gornjeg levog coska![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
metni joj onaj madonin rastan da te ne kunem, jer ce nas stranci odma poznat po tome
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
Stavi joj na ovu tacnu jednu casicu absintha da posluzi administratora i malo joj silikona metni u tu grud i predlog prolazi 10/10![]()
Kad bi sve to stavljao, baner bi po' strane bio. :P Nego neka vi zajebOncija, ja eto predložih najozbiljnije, i doradiću šta god treba, ako je volje međ' nadležnima da se išta mijenja...
Necete valjda i to da mijenjate?![]()
Are you suggesting coconuts migrate?
Samo neka maknu ovog raspada, ne mogu je gledat' više.
"And if they didn't believe me, they believe me now."
Jes vala dosadila je maloOvo bi bilo fino da ubacis taj Krstas,NK/vranac, sendvich sa prshutom, za crnogorsku nosnju.. manje/vise ... i to bi bilo to
![]()
Mislim da smo na ovu temu dosta elaborirali. Hvala vam sada znamo vase misljenje
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
Ako ne trazhim mnogo, da se poveca kontrast izmedju boje topica na kome ima novih postova i onog na kome nema... Ovako mora choek da se naprezhe da vidi dje je neshto novo napisano...Ne bi bilo loshe i potpis malo jasnije da se odvoji od ostatka posta, mada to i nije toliko bitno...
#fakenews
Jel dozvoljena prodaja/kupovina ukradene robe? Ja prijavih al nista
rm -rf /
Ne valja ovo, bratePrećera si.
Sad potpis na preview ovako izgleda:
Dvije su linije iznad njega. Jedna "standardna", i ova nova. Stavi ovu standardnu svuda. Dva pixela je preveliko, a #000000 je pretamno. Ka što rekoh prije, stavi:
#bbbbbb je ova "standardna" što je na preview (pogledaj opet screenshot) i tamnija je od one što je na thread (#dddddd). Mislim da je dovoljno tamna, a i konzistentno je. Pretamna linija odvraća pažnju. Ako ćeš još tamnije, stavi #aaaaaa ili #999999 (Ne bih iša ispod #999999), ali onda stavi istu vrijednost i u blockquote.preview .signature.Code:.signature { padding-top: 1em; border-top: 1px solid #bbbbbb; margin-top: 2em; }
Ovako tekst izgleda sad:
Stavi:
Čitljivije je:Code:.postbit .postbody { clear: both; color: black; }
Možda neki ne vide razliku:
Nijesi stavio najnoviji logo (iz prijašnjega posta). Mnogo je napredniji. Primijetićeš originalnu kapu i trepavice desnoga okaSlika je malo čistija.
P.S.
Sad imaš dva css-a i u oba je definisan stil za potpis, naslov teme i ime korisnika. Jesi li siguran da će svaki browser protumačiti dvostruke stilove kako valja? Nikad nijesam to testirao. Jedne bi trebalo brisat. Mislim da je sigurnije da brišeš taj novi i.e. da mijenjaš original i ne dodavaš novi fajl. Imam ośećaj da ovo miješanje stilova ima veze sa ove dvije linije na preview.![]()
Last edited by RoNN|3; 15-04-11 at 01:46.
★
Pohvale za logo,e sad je kao lutkica!![]()
" Ko te kara,nek ti piše pjesme! "
Kad bi mogli ocekivati da dodate chat ?![]()
Vec je dodan:
irc.t-com.me
\\OFL•GIC
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks