Baldur je Baldur, klasika. Ja sad opet cepam jedinicu.
U nedostatku kvalitetnih igara (ne računajući Krizu, DA2 i ostale hitove koje sam odigrao) riješio sam da se malo vratim korijenima uzeh da igram Baldur's Gate 2 i posle decenije ova igra je epski RPG po kojem Dragon Age ispada loša kopija sa boljom grafikom
I have a plan so cunning you could pin a tail on it and call it a weasel.
Baldur je Baldur, klasika. Ja sad opet cepam jedinicu.
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
Sta mislite, sta ce biti u po svemu sudeci, trecem dijelu Assassin's Creed-a?
Francuska Revolucija, Americki gradjanski rat, ili Novo doba?
Moguce da ce big Francuska revolucija ili moderno doba. Mada ne mora da znaci da mora naprijed da se ide. Moze da se ide u proslost izmedju Altaira i Ezia.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
@ vanja the man
TDU2 ? sprdas li se?
kazi da se sprdash.
tdu 2 fail decenije. Najgora igrica koju sam ja upalio za ovih 55 godina mojih..
shift 2 unleashed se vjerovatno (tj sigurno) moze voziti odlicno ako imas volan dobar. Ovo je prva 'trkacka' igrica dje se jednostavno NE MOZE voziti na tastaturu. Nekad taknes desnu strelicu malo - on cimne auto puni krug volana. brukica
Last edited by aCid_cOokiE; 04-04-11 at 22:24.
Originally Posted by my name is ...
E ako mi je ista jasno na ovaj Assasins Creed: Bratstvo i jedinstvo....Prvo onoga uhapsise...pa se odjednom borim sa njim, ubijam ga......i na kraju ubodoh onu...Bas nidje veze...
Prvog tri puta, drugog dva puta, Dragon Age dva puta i Mass Effect 2 dva puta u suštini sve novije RPG naslove sam prošao tako da se moram vratiti malo u prošlost možda pokrenem i The Elder Scrolls III: Morrowind
E da ovo sam vidio sa obzirom da su sa ovih prostora vrijedno ih je pomenutihttp://unigine.com/press-releases/10...-winds-of-war/
Last edited by goldfinger; 05-04-11 at 14:40.
Kako si propustio visemjesecno prozivanje ove igre, pardon igrice, na ovom forumu?
Izgleda da se novi NSF jedino krsteno moze igrati sa nekim solidnim volanom. Nisam igrao ni 2 sata, nakupio sam dosta kesha, kupio m3e92, stavio mu sve sto se moglo staviti i ne mogu vise da vozim trke. Kaze da mi je auto prenabudzeno.
LOL
Delete, pa jednog dana, kada kupim volan... mozda ga opet instaliram.
\\OFL•GIC
ispao si iz klase koja ti je trenutno otkljucananpr ja sam imao peticu gti (lol) i nisam kupovao druga kola nego budzio nju, i na kraju sam preshao iz D klase u C, a C mi nije bila otkljucana
![]()
Problem je bio sto nisam mogao da maknem upgrades, a nisam mogao ni da prodam citava kola.
\\OFL•GIC
ali kad stavljas upgrade on ti uvijek odradi warning : the following upgrade will bla bla change your car class bla bla tako nesto
Grdno je sto ne mozes prodat auto ako imas samo to jedno. Trebalo bi da ima opcija : 'dam ti moj auto i doplatim ti kolko kazes' hahhah. I onda izadje poruka 'A mnogo je to, meni su ga nudili za pet iljada brale'
Ima jeftinije u Beograd.
\\OFL•GIC
Ovo ce se uzet original pa da je najvece smece, valja podrzat domace,pa ako bog da, da se razviju ti studiji i kod nas malo
The Witcher 2 system requirements:
Miminum System Requirements:
- OS: Windows XP SP2 / Windows Vista SP2 / Windows 7 (32/64-bit)
- Processor: Intel Core 2 Duo 2.2 Ghz or AMD Athlon 64 X2 5000+
- Memory: 1 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista and Windows 7
- Video Card: 512 MB RAM, supporting Pixel Shader 3.0 (Nvidia GeForce 8800 or ATI Radeon HD3850)
Recommended System Requirements:
- OS: Windows XP SP2 / Windows Vista SP2 / Windows 7 (32/64-bit)
- Processor: Intel Core 2 Quad or AMD Phenom X4
- Memory: 3 GB Windows XP / 4 GB Windows Vista and Windows 7
- Video Card: 1 GB RAM, supporting Pixel Shader 3.0 (Nvidia GeForce GTX260 or ATI Radeon HD4850)
Additionally:
- Sound Card: compatible with DirectX 9.0c
- HDD: 16 GB of disc space
- Disc Drive: DVD x8, compatible with DVD9
- Installation requires administrator access.
- Game supports Xbox 360 controller for Windows.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
Ljudi skinite Machinarium jer je igra velika zajebancija
ps: najintresantnije je da radi preko flash playera :P
deuscroix
Portal 2 out!!!!
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
lookin` HAWT!!! Twisted metal
---
Dungeon siege 3 - sjutra izlazi u USA
---
Devil may cry 5 annoucement trailer
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
vidi sta sam nasaoooo
http://www.wired.com/gamelife/2011/0...revelations-2/
http://ps3.ign.com/articles/116/1165210p1.html
uh uh uh ne mogu iscekat![]()
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Sledeće neđelje Witcher 2 i Fable 3 za sve ljubitelje RPG igara malo li je..
brao ti ga brate moj...nego eba ih ezio vise dosmrdio je i bogu i narodu,al ipak ne mogu iscekat da vidim koji se ***** desava na kraj proslog dijela![]()
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks