E aj sad posto ste izmijenili forum nek mi neko objasni kako da nadjem kontatkte tj treba mi da nadjem jednog momka na CDM dje da ukucam da mi izbaci da mu mogu vidjet profil poslat mu PM itd itd????
Biće da je zato što si moderator. Običnijem korisnicima su imena moderatorah podvučena i pisana kurzivom. Može bit da moderatorima nijesu ili da sopstvena imena nijesu.
E.g.
Problem je što "zvoncica" nije dobro formatirano:
Mora barem jedan od vas znat PHP i HTML. Vi znate koji je pa mu rečite.Code:<span style="color: 2306FE;" title="Moderator"><b><i><u>zvoncica</ucolor></i></b></span>
★
E aj sad posto ste izmijenili forum nek mi neko objasni kako da nadjem kontatkte tj treba mi da nadjem jednog momka na CDM dje da ukucam da mi izbaci da mu mogu vidjet profil poslat mu PM itd itd????
U vrhu foruma, odmah ispod konobarice, imaš opciju COMMUNITY, klikni na strelicu i četvrta opcija ti je MEMBER LIST, klikneš na nju i dalje tražiš koga god želiš, pod slovom koje ti treba...
A i u advanced search (u istom redu kao community, na samom kraju) kad klikneš na to, otvori ti se pretraga, ukucaš ime koje ti treba, onda ti izbaci nick, klikneš i otvara ti profil![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
E kad se ja sjetim...
https://forum.cdm.me//attachment.php...8&d=1240324382
Uzdahnem jednom, do dva puta. Ide se dalje.
\\OFL•GIC
stevann Notifications My profile - 3 dugmeta u gornjem desnom uglu.
stevann je tacno 2cm udaljen od My profile, a potpuno istu funkciju imaju. Kao skoda i vw.
Ja bih jedan makao, a to bi mogao bit ovaj My profile
topli pozdrav administraciji
i dalje ne radi search opcija... i uospte ne vidim te neke naprednije opcije za nas korisnike koje smo dobili ovom verzijom, mogli komotno bez ovoga...
slažem se!
upali thumbnails na attach grrrrrrrrrrrrr
i maka si BOLD a ne underline![]()
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Meni je maknuto underline...![]()
#fakenews
A taman sam ga zavolio...
![]()
\\OFL•GIC
e gade........
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
Još jedan logo upgrade. Ovo je potonji ako nemate kakvijeh prijedloga.
Staviću i ove prijedloge koji se tiču .css-a ođe.
Stavite rgb(20,20,20) ili manje.Code:.postbit .postbody { clear: both; color: rgb(51, 51, 51); }
Stavite #bbbbbb.Code:.signature { padding-top: 1em; border-top: 1px solid #dddddd; margin-top: 2em; }
Nijesi, ne.
Edit: Evo viđeh da ste ispravili underline.![]()
Last edited by RoNN|3; 04-04-11 at 09:40.
★
auuuu dje povecaste velicinu fonta za threadove, ogromni su i nepregledni![]()
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Polako djvaole samo sam probao.....evo sada prva velicina
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
Da da to je boja koju sam ja tražio...
Gorane sada je mnogo preglednije sa VB3. Napokon se u quote vidi šta je quotovano :mrgreen:
Ostaje da izmodelirate logo (tačnije da odradite reisze ili ponovno crtanje).
I naravno da se postavi mogučćnost da se na neke podforume odradi HIDE. Neću da gledma u svom meniju Politika, Budućnost (i prošlost Crne Gore)... To svi malo moderniji forumi imaju....
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks