[QUOTE=RoNN|
Kad ćete mać underline i zamijenit konobaricu? Izluđeh[/QUOTE]
https://forum.cdm.me/showthread.php?76516-Peticija![]()
Rozi? A ne no sebi oko da izvadim.
Iz vašega css-a:Ovo je presvijetlo. Ja bih stavio ~rgb(20,20,20).Code:.postbit .postbody { clear: both; color: rgb(51, 51, 51); }
I ovo je presvijetlo. Ja bih stavio #bbbbbb ka što stoji na preview.Code:.signature { padding-top: 1em; border-top: 1px solid #dddddd; margin-top: 2em; }
Kad ćete mać underline i zamijenit konobaricu? Izluđeh![]()
Last edited by RoNN|3; 04-04-11 at 01:50.
★
[QUOTE=RoNN|
Kad ćete mać underline i zamijenit konobaricu? Izluđeh[/QUOTE]
https://forum.cdm.me/showthread.php?76516-Peticija![]()
a da je grdna namrtvo, grdna je.. ali valjda tako mi vidimo pravu Crnogorku![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Dark i Orange extra izgledaju![]()
History comes to life when you get involved and do it yourself.
Ja koristim Orange....vrlo je prijatan za oci.......
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
onda mora da samnom nesto nije u redu![]()
Dark je loš kontrast, a odnos sive i narandžaste u Orange je naporan. Default VB3 ili VB4 je najbolji ipak.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Sto vise vremena prolazi, sve je grdji.
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
VB3 sam ja napravio.....nije default
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
Đe su online korisnici? Osjećam se usamljeno ovako... Kmeeeee...![]()
Zavoleli smo se, ponešto pseći i svetački.
Zakovali se jedno u drugo klanfama zuba.
hahahahaha kakav je ovaj dark!to ste namjerno uradili jer smo se zalili na blijedilo onog VB4/3 hahahahaha!
ovaj orange je extra!koristicu njega.hvala.
http://www.youtube.com/watch?v=PCjwxItb_p4
Les chiens aboient, la caravane passe.
meni je orandž super, sad ću svakog dana da mijenjam skinove
auuuuuuuu, kako dobro smajliji izgledaju na DARK verziji! bruka![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Bah, kad je neshto .... (hm, loshe), shminka malo pomaze, koji god da se stavi (skin), opet djeluje isprano i jadno, tech hladno i coshkasto, (kao zvuk sa prvih CD-a), i opet se ima zelja da se shto prije zatvori, ugasi, altf4..
(ee, ali zato ima nevjerovatne prednosti, direktan link ka F ...), rofl
Ono, nije da se sad neshto nagrdih od cjekirancijezbog svega ovog, ali eto, ponekad pozelim da pogledam, makar oglase, ako nishta drugo, pa ni njih ne mogu s nachinom pogledat, od ove divine ljepote.
Prijatelji dragi, da bi vam shto plastichnije docharao na shta vam ovaj upgrade lichi, evo odlichne analogije, - Lichi na "najnoviji" prelom "Pobjede", gdje to toliko loshe izgleda, da mogu unutra da stave chlanke najvecih svjetskih novinara, opet se to chitat/gledat ne bi moglo, (a tek kad znash da su tamo Kusovac i druzina, ne bi chovjek vatru s tim propirio). Nego sreca vasha da nemate da valja konkurenciju, inache bi se ste proshli taman kao vajna "Pobjeda". (samo radi umrlica kad se trgovala/trguje, ne znam da li je i sad tako, guess da jeste, ne pratim je toliko)
><
Last edited by Bugi; 06-04-11 at 09:26.
Ja i dalje ostajem pri tome da je ova VB4 najbolja. Meni nista ne smeta, sve mi je chitko, ne bole me ochi.
A mozda je doslo vrijeme za moju forumsku penziju, pa manje vremena provodim odje i manje primijetim![]()
ne svidja mi se ovoaj novi izgled, bolji je stari![]()
:)
boli njih briga sto nam se ne svidja,i sto bi mi htjeli stari izgled![]()
EXTRA! I Orange i Dark i Ladies!!!!
jel samo meni il se desava, ako je ko primijetio, da kad gledate recimo new posts ili subscribed teme, i imate listu tema, i pored naslova teme onaj broj stranica , i kad predje neku vecu sumu stranica i dodje broj do okvira desno, preklopi se zadnji broj za onom attachment ikonicom i ne moze se klikne ?
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
Upravo se to meni desava, ali sam preko mob, sa safari browserom...
...
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks