ja sam na vB4 i odličan je![]()
Last edited by berekina; 01-04-11 at 23:02.
"Fear leads to anger, anger leads to hate, hate leads to suffering" by Jedi Master Yoda
Jos da se srede ove boje malo bolje i bice vizuelno dosta dobro. Malo vece kontraste napravit, razliku izmedju fontova i otpastelizovat boje i to je to za sad sto sam primijetio![]()
sta je ovo facebook platform?
Odradis connect sa svojim FB nalogom i onda ti se na topice pojavi dugme like i jos neke glupost... Jedino sto povuce sa tvog FB naloga je LOCATION i INTERESTS i to dopuni u tvoj profil na forum, AKO HOCES! Te dvije opcije mozes i da maknes...
I sad dolje pored posta imas i dugme "Publish to Facebook", ako hoces i svoj post tamo da objavis...
Generalno ok je stvar ako hoces da dijelis sa drugima na FB stvari sa foruma.. Obrnuto je nemoguce...
Originally Posted by Nk-001
moze li se ova odvratna plava boja promijeniti , nikad mi nece m biti jasno zasto ne sotavite mogucnost da kada unaprijedite sajt moze da se izabere i stari izgled
Stari skin cete dobit' jedino ako se vrate na staru verziju,drugacije nikako![]()
Sa nekih nokia nije moguce postovati na ovoj verziji,naime dobija se poruka da je post kraci od 10 karaktera i nemoguce ga je poslati.
Postoji li rjesenje za to,a da nije zamjena enhanced editora standardnim?
"...Tu je slika Ive Lole Ribara"
VB2 je dobar ali ipak fali još crvena boja kao naziv za neku često korišćenu opciju (npr. Reply)... šalim se ... dobro je ovo sad ...
deuscroix
Sto mislite da smanjite broj ikonica pored topica i smanjite velicinu prevelike koverte isto pored topica. Mislim na ovako nesto:
http://i54.tinypic.com/8ze4yh.jpg
Last edited by GaD; 02-04-11 at 10:17.
Ja znam da ovo ocima ne mogu gledati kako je sada, mozda je stvarno stvar navike al je ovaj kockasti izgled u kome je sve nekako sivo, eh ne znam, al mi se ne svidja uopste ovo, mada to je samo moje misljenje
Moze li da se ubaci da ti iskoci mali prozor kad dobijes PM i onda te pita da ti otvori PM u sledeci prozor?
Može, samo udji u settings, pa onda nadji ispod my settings opciju general settings i tu ćeš naći opciju da dobijaš prozorče kad primiš pm![]()
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
Podrzavam, nisam stigao da nadjem post za novi bulletin pa evo odje pohvale za novi izgled!
Je li samo meni verzija vb2 dobila ljubicastu boju?
Zasto pobogu, zasto?
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
vidim napredujete...lijepo lijepo!!!)))
Ne samo pokusavamo svima da udjemo u vilju. Evo ga sada VB3 ...dok ne pocnemo da uploadujemo vise skinova na ovom cemo raditi fine tuning
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
zar nema koji ljepsi da se na njemu radi fine tunning?
Нема више Vb2.
И ја имам сад тај ка твој и јес зеленкаст.
Why must I cry, why must I cry, why?
Ја чекам посао али волим ову земљу!
А што пијем кад ми шкоди
ко ће кући да ме води?
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks