код Дидија
Oce li nas biti na tribini ?A ne ka na prosle prijateljske ni 50
Na tribini koliko god ljudi bilo vjerovatno neće biti navijanja cijelo vrijeme, osim sporadičnog skandiranja i reakcija na zanimljive situacije. Stav nekih od vođa je da ne treba navijati na prijateljskim utakmicama i to se izgleda neće mienjati.
Znam da nije lako navijat kad je malo ljudi, ali opet valjalo bi se malo uozbiljit i na prijateljskim i malo dizat atmosferu, a ne da se samo sprdamo ...
mora bar 70 odsto stadiona bit popunjeno... jednostavno mora, jer su momci zasluzili to....
ja da igram u petak i da posle svih ostvarenih rezulatata vidim prazan stadion, ne bi mi bilo svejedno...
AJMO CRNA GORO !!!
ja ne znam odakle nekom pravo da odredjuje oce li se navijati na utakmnicama NACIONALNOG TIMA ili nece.Ne mozes ti zabraniti masi ljudi da idu na sjever,jug ili dje ko vec misli da treba da ide,i da zivot ostavljaju tamo za reprezentaciju i za drzavu,naravno ako imaju volje
niko to i ne zabranjuje, niti ce... nego jednostavno ne iskupi se dosta ljudi i tako![]()
AJMO CRNA GORO !!!
to je ova volja koju pomenuh.Svi oce da idu protiv Engleza,'talijana,...Svaka utakmnica reprezentacije je bitna.Cojece ne mogu da vjerujem da jedan mali stadion kakav je nas u pg,ne mozemo da ispunimo na svakoj utakmnici,bilo da je prijateljska ili finale svjetskog
Don, ne brani niko nikome da navija, ali ako kad dođe manje ljudi nijesu svi raspoloženi za navijenje ne može se izdržat cijelo vrijeme i brzo splasne navijanje. ja svaku utakmicu na sjever odem i najviše bih volio da se na svakoj isto navija, ali izgleda to na prijateljskim nije izvodljivo...
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
a kakvo je interesovanjesvaka cast
![]()
dje dodje engleskacje bude muke za karte cje bude
![]()
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Uzeh ja za śever, što je posa'![]()
Dick Laurent is dead!
Ti na vrijeme, da se ne razgrabi.
Za one koji ne znaju, utakmica pocinje u 18h.
GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!
Jeftino.![]()
Kod DIDI-ja na pm oko detalja.![]()
GAME OVER!!!! Utuljuj Ligu Šampiona, IGRICA JE OBRNUTA, dajte nešto novo!
ko nije isao na svaku, na sjever, nema ni kartu protiv engleske....cist racun duga ljubav..
vidimo se sjutra na SJEVERRRRRRRRRRRRR
:)
Uh necu znati do $utra ocu li moci da dodjem... Mada nece faliti karata, pa se vidimo mozhda na tribini, jer na pijanchenje prije sigurno necu moci...![]()
#fakenews
Vala su mogli stavit besplatni ulaz ka da igraju ne znam s kim
E MEDO, JA CU OVAJ PUT KAO GOSPODIN..PIH...sa posla u taxi, i pravac sjeverzamisli taj maler jbt hahahahahah
:)
Pi starkeljo, marsh na zapad... :mrgreen:
#fakenews
Има ли карата за Буграрску, треба ми једно 80 комаТа....
Црногорце је одржало црногорско срце.
Zavisi. Ukoliko ti treba za sjever obrati se Didiju mada još nijesu počela trebovanja. Što se ostalih mjesta tiče (zapad, istok i jug) kad budu trebovanja preko saveza moj ti je savjet da se ne trudiš jer tako kartu za ovu utakmicu nećeš dobiti. Govorio je o tome Dejo Savićević da tu ima povlašćenih (sponzori i pojedina ministartva koja pomažu savez) i da tako dosta karata ode a jedan dio karata se mora pustiti u slobodnu prodaju. Protiv Italije je bilo trebovanja od strane ljudi za 30 000 karata a protiv Švajcarske preko 20 000. Protiv Bugara ne mogu ni zamislit što će bit. Imaš jednu varijantu a to je: Kad budu karte puštene u slobodnu prodaju budi jedno dvije ure prije ispred blagajne prije nego što se otvori. Ne znam samo koliko karata tako možeš uzeti.
Dick Laurent is dead!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks