Sta treba da uradim da bih instalirao taj novi softver...ili ce automatski
Da necete ubacivat Motors TV..
Sta treba da uradim da bih instalirao taj novi softver...ili ce automatski
Da necete ubacivat Motors TV..
Bice ti automatski ovih dana.
Sale sto dobija forumas koji ostavi 10000ti komentar na ovoj temivala bi mogli jedan telefon castit
![]()
dva i dva su tri
Ne dobija nista, jer cu to biti ja![]()
a ti kao nista ne dobijas? ajde jadan dje to ima da se ne smice nista sa posla![]()
dva i dva su tri
jel' ovo sa novim softverom postoji mogucnost snimanja i na drugi STB, mada još uvek ne može premotavanje i pauziranje na drugi STB
O hvala Sale ti presvijetli ,,zvijzdo sa istoka,,
Hvala u svakom slucaju.
Mi ne mozemo da udjemo na cafe del montenegro vec pise internal error ili tako nesto. Ajde Svemoguci Sale prosvijetli i mene![]()
dva i dva su tri
evo vec nedjelju dana ne mogu nista da snimam - pise mi tv servise trenutno nije dostupan, probajte kasnije.
sto da radim?
Npr, da pozoves 1500
If at first you don't succeed, skydiving is not for you.
Ja kada pokrenem snimanje pise "TV SERIS(ne pise serVis) TRENUTNO NIJE DOSTUPAN" ali vec kada pokusam opet onda radi. Ispravite te pravopisne greske![]()
Kad snimam bilo sto, snima se 12 minuta duze nego sto pise da traje. Medjutim ovo se ne desava kad stavim rucno snimanje.
E i meni je to da kao nece iz prve da se snima, mada vidim danas hoce i to. nego me ovaj cdm zeza a tata navikao da cita vijesti sa cdm-a
dva i dva su tri
@nirre
hvala na sugestiji, bice ispravljeno. Molim te da problem sa snimanjem prijavis na 1500.
@Anony
Pogledaj na info kanalu (menu > extra tv info kanal) nove mogucnosti, jedna od njih je i ta da snimanje pocinje 2 minuta ranije i zavrsava 10 minuta kasnije. Rucno zakazano snimanje se podrazumijeva da si sam produzio koliko ti treba, pa se tada ova opcija ne aktivira.
@dobrica
Taj problem sa aplikacijama je sredjen, ako primijetis prijavi na 1500.
Ja sam na to "Servis nije dostupan" i navikao, samo ga drmneš 2,3 puta :P
Sviđa mi se ovo spajanje snimljenih serija u folder kao, ne znam šta je još novo..?
Edit: Info kanal, got it.
http://www.telekom.me/Press.aspx?akcija=488&id=2619
Unaprijeđena platforma za popularni Extra TV sevis
01.04.2011.
Crnogorski Telekom je, zahvaljujući novom softverskom rješenju, unaprijedio cjelokupni Extra TV sistem, pa će korisnici ovog popularnog servisa ubuduće na raspolaganju imati još veći broj dodatnih mogućnosti i interaktivnih opcija. Nova platforma bazirana je na jednoj od najnovijih verzija Microsoft Mediaroom-a, softvera koji omogućava jednostavno i potpuno personalizovano korišćenje TV aparata.
Nove mogućnosti podrazumijevaju dodavanje omiljenih kanala u realnom vremenu, tokom gledanja, zakazivanje snimanja sadržaja koje počinje ranije i završava se kasnije – i do 10 minuta, pa korisnici neće propustiti početak ili kraj emisije u slučaju malih pomjeranja u programskoj šemi. Po prvi put je omogućeno je i snimanje emisija sa drugog Extra TV uređaja u kući, a snimljene emisije su sačuvane i na glavnom uređaju. Pristup svim sadržajima koji su snimljeni moguć je dakle sa bilo kojeg Extra TV uređaja u domu.
Pomenute opcije predstavljaju samo dio svih interaktivnih mogućnosti koje korisnicima donosi nova Extra TV platforma. Servis se kontinuirano unaprijeđuje i dopunjava novim i naprednim funkcijama, pa će ubrzo, osim telefonskog imenika, malih oglasa, izvještaja sa berze, vremenske prognoze, internet portala CafeMontenegro, popularnih igrica (Extra zabava), Videoteke, besplatnog snimanja programa, zakazivanja snimanja preko sms-a ili interneta, korisnicima biti omogućen i pristup socijalnim mrežama preko TV aparata, kao i još mnogo drugih, do skoro nezamislivih mogućnosti.
Inace u razvoj ovog servisa je u proteklih par godina uloženo preko 15 miliona eura, što obuhvata troškove implementacije servisa i nadogradnje sistema, kao i ulaganja u korisničku opremu i sadržaje. O popularnosti IP televizije najbolje svjedoči činjenica da je T-Com od prošle godine lider na tržištu TV provajdera, sa 38% tržišnog učešća na kraju februara 2011 i preko 42 800 Extra TV korisnika. To je ujedno i jedan od tehnološki najnaprednijih servisa, kojim kompanija dokazuje da na najbolji način prati savremene svjetske trendove u oblasti telekomunikacija.
sve je to lijepo, samo ja ne uvedoh extra tv zbog fejsbuka nego zbog tv programa...
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
Ja nista to nisam primijetila od tih novih opcija, vise li no da ih nema, toliko me interesuju. SAMO DA RADI pa cemo lako za te dodatke
dva i dva su tri
10000 Saleeeeeee, ajde da vidimo T commakar pistaljku u roze boji
ili hemijsku i blokcic
![]()
dva i dva su tri
Koliko mjeseci traje pretplata na arenasport kanale...? Buduci da su izgubili pravo prenosa par liga sigurno ce biti dosta ljudi koji ce htjeti da otkazhu pretplatu...
#fakenews
koliko traje da traje, ja sam se pretplatio na arene zbog italijanske lige ne zbog americke koledz kosarke, i extra tv odnosno t-com im je odradio marketing...znaci ili seria a ili neka mi sa racuna sklone arenapromo paket
... Najlakši način da vam ime dospije u novine je da ih čitate dok prelazite ulicu ...
ja i dalje navijam za ultru.
a mogu li kad nesto snimim da to prenesem na komp?
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Bookmarks