Fucking beatiful... I greske su lijepe za oko, kad ih ova dvojica prave... Fed nije ex, ali mu pod hitno treba jedna znacajnija pobjeda, jer mu je psiha posla u... Ovo ispucavanje servisa, a tek onaj bh sa metra od mreze, sve govore...
Fucking beatiful... I greske su lijepe za oko, kad ih ova dvojica prave... Fed nije ex, ali mu pod hitno treba jedna znacajnija pobjeda, jer mu je psiha posla u... Ovo ispucavanje servisa, a tek onaj bh sa metra od mreze, sve govore...
Nadal lagano do finala..Federer ocajan veceras.
keako e ?
E sto nisam ja trenira' ovaj tenis... Bilo bi ja, pa velika praznina, pa jos veca, pa onda paceri poput ovog Federera...
Što reći poslije ovog meča bez da se bliži penzija najvećeg tenisera ikad. Realno, nema što više da traži čojek s Nadalom i Đokovićem...Bolje da se povuče nego da se ovako prosipa, da ne muči ni sebe ni svoje navijače. Noćas je izgledao kao neki poluprofesionalac, greote...
Nek' se ne povlaci, jer sve da gubi i 6:0 6:0, ovo su odlicni mecevi za gledanje... Toliko promjena ritma, lijepih poena, gresaka, indolentnosti, emocija... Svega u jednom mecu.
Zna li neko kad je finale?Nole do jos jedne titule![]()
Misljenja sam da kad izgubi prvu utakmicu da ce malo da padne sto je i realno,jer novinari mu cine medvedju uslugu sa raznoraznim naslovima,utrkuju se sa rekordima itd..
Srecno Novace!
finale sjutra u 19:00.Uzima Nole i ovaj laganini![]()
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
federer, ja rekoh da polako ali sigurno gubi konce igre. jednostavno vise nije, i nece biti, kao onaj od prije 2-3 godine.
najbolji svih vremena moze lagano da ide u trenerske vode.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Novak je naravno bolji trenutno od Nadala, posebno na ovoj podlozi, ali ne treba potcjenjivati Španca!Novak MORA da ponovi igru kao protiv Andersena kada je izgarao za svaku loptu , kada je bio agresivan,kada je ispaljivao rakete sa osnovne linije...
Stvarno ne vidim kako Nadal može da iznenadi osim da Novak odigra bezvoljno...
Ja se evo usudjujem da kazem da ce Nadal pomest' Novaka i da ce trebat' dosta toga da se poklopi, da ne bude tako. Krajnje objektivno prognoziram.
tony m, pogledaj brojke pa cemo nastaviti diskusiju.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
necu da gledam jer sto znaci sto je sto puta dobio gorega ako je isto tako gubio od boljega. nije se nadal mogao teleportovati u 2002. pa da tada pocne karijeru. a da jes vidjelo bi se.
ako ti je sledeci argument prica o starenju, on je sam izjavio kako se bolje oseca sad nego prije osam god. i koga briga sto neko lijepo centrira, gradi akcije, najstrasnije pogadja precke i stative, kad na kraju prima golove. sledstveno tome, mozemo nastaviti diskusiju.
Ma sve mi se cini da je ovo Rodja namjerno izgubio, bolje od Prvoga, nego od Drugoga,mislim da je izgubio od Novaka, da bi mu to bio psiholoski kraj.Ja ga licno ne gotivim, ali mu se treba cestitati na sjajnoj karijeri.A sto se tice sutrasnjeg meca,naravno navijam za Noleta, bice tjesno, al Novak ce pobjediti 2:1,moja prognoza.:-P
ima li dje prenosa sjutra?
Svaka čast Novaku![]()
deuscroix
Nije obadvojici nego obojici!
Ako ne postoji razlog da se pije, to nije razlog da se ne pije...
Znači, još jedna pobjeda do rekorda... fino fino.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
nadal podbacioooooooooo :lolblue: :lolblue: :lolblue:
BRAVO NOLE DIREKTORE!!!!!!!
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
NOLEEE MAJSTOREEEEE SVAKA TI CAST !!!
kakav mech...BRAVO NOLE
idemo dalje...
Djoleeeeeeeeeeeeee masinoooooooooo! Bravooooooooooooooooooooooooooooooooooo!
Ni kriv ni dužan,Nole osvoji i ovaj turnir!
P.S Al ga,Nadal pomete!
Previse servis gresaka Rafe..Novaku svaka cast.
keako e ?
There are currently 15 users browsing this thread. (0 members and 15 guests)
Bookmarks