Novak nikakav ne znam stvarno kako je naredjao 20 pobjeda... po 50 minuta se muchi sa ovim protivnicima...
Blejk podbacio :lolblue:
Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.
Novak nikakav ne znam stvarno kako je naredjao 20 pobjeda... po 50 minuta se muchi sa ovim protivnicima...
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
Blejk je trebao prosle godine da zavrsi karijeru. Da ne dobija ove pozivnice u US-u, ne bi ga nikad vise gledali... I ne sprdajte se covjeku, nekad je igrao dobar tenis.
I evo ga ponovo, El grande JMDP. Kako ce pocet macares da daje... Na gotovo svakom turniru, od povratka, je bio dobar, ali ono sinoc je vec vrhunski tenis.
Delpo se vraca u velikom stilu... On ide na Novaka u polu? Ne zma se koje ce polufin bit vece ludilo...
Evo jednog zanimljivog teksta
http://cowbell.typepad.com/forty_deu...ke-noandy.html
Dobar mec Federer v Monako. Lagano je savladan veoma kvalitetni Monako. Moze se reci da je ovo bila osmina finala prije osmine finala.
Troicki isto podbacio.
e kako ana izgubi je li moguce ono... u trecem setu imala 5:1 i 30:0 na servis klajsters
generalno ana igra sve bolje. mislim da se ove sezone vraca u top10 dje joj je i mjesto
sto se tice meca sinoc, izgubila je od najbolje teniserke na turu. desava se, idemo dalje...
sprda se lenox luis signore bln :P a lenoxe ne mozes reci da je anderson podbacio,odlicno je odigrao,ali djodja is force!
U losoj formi favoriti, ocigledno. Evo i Kevin Anderson los... Koliko iznenadjenja u Majamiju...
Ni ovaj Andersen, ne imade sreće!![]()
Andersen je igrao meč života, fantastično je udarao lopticu, ravno ..eksplozivno...maestralno servirao...izvanredno igrao na mreži sve je bilo na visokom nivou.
Novak je priča za sebe.Čovjek puca od snage, sa osnovne linije šalje haubice raznovrsne da je neumoljiv, servis mu je juče išao i do 131 milje što je za njega fenomenalno.Ipak meni nešto nije jasno.Kako taj čovjek stravično udara lopticu kao da je dopingovan.Jučerašnji bekhend kojim je uzeo poen je nevjerovatan.Prvo je stizao sve kao Nadal a onda je iz nemoguće pozicije sevnula bekhend dijagonala, Andersen igra izvanredan volej a Novak kao munja stiže do loptice i nemogućim spin-bekhendom poentira po paraleli.
Da leko je ova igra iznad i Nadala i Federera ali je pitanje može li ovo čovjek izdržati...Novak trči za svakom lopticom, čak i za nemogućim kao da gledam Nadala ali dokle tako....bojimse da jedan dan ne padne na teren ....
Mogu li petkovicka i zvonareva dobit ?
Anderson - los :mrgreen:
niko ne spominje ovaj mec nadal-federer...mislim federer nema sanse.
VAMOS RAFA!
keako e ?
ma bice paklena oba polufinala, ne sumnjam.. nego,
evo je vec sad izgleda gotovo izvjesno da ce rodzer federer dobiti specijalnu pozivnicu za predstojeci serbia open!
suskalo se jos jesenas kad su djokovic i federer igrali finale u rodzerovom bazelu da je nole nagovaro svajcaraca dodje u beograd na proljece i eto
prosle godine je u istom terminu (izmedju rima i madrida) federer nastupao na portugalskom estorilu a sad ga evo na dorcolu![]()
Brate, znaci pod obavezno se mora ici na Serbia open!! Nemam nikog u BG, pa ne znam kako do karata, za mec Djokovic Federer...
A pade mi nesto na pamet. ATP Basel je turnir iz serije 500. SO 250, a ugostice dva top 5 tenisera. Cudo nevidjeno!
nije jos zvanicno, trebalo bi da potvrde za dan dva..
sto se tice kategorije 250, mislim da jedino jos kvins i doha mogu da priuste dva top3 igraca :joint:
vidji djokovica kako je oslabio izgubio je cak 4 gejma
zliku ...bezvoljna igra, sa ne previše truda može da zabrine sve navijače Novaka.Za razliku od meča sa andersenom gdje se vidjela želja, glad za pobjedom, ovaj put druga priča1
kalkulisanje nije dobro i može da se osveti u finalu.Da bi se zadržao odličan ritam mora se igrati punom snagom za svaki poen.Posebno je iritirala neagresivnost što nije odlika ove godine Djokovića...
There are currently 15 users browsing this thread. (0 members and 15 guests)
Bookmarks