ma meni je tako već prirastao srcu, da mi stari ni malo ne fali, ovaj mi je vrh![]()
"Fear leads to anger, anger leads to hate, hate leads to suffering" by Jedi Master Yoda
A ne treba fb pravit od foruma. Imas reputaciju, sasvim dovoljno.
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
Upravo......
\\OFL•GIC
ada razumite ljudi, nije svako spreman da posle 7 godina veze cuje da mu je partner gay!)))))
ovo vam dodje na isto!
podrzavam sve sve sve, samo sto prije se rijesite ovog bjelila, jer me oci bole...ubise me!!!!
Malo veci kontrast da se stavi izmedju boje tema dje ima novih postova i onih dje nema...![]()
#fakenews
Nijesam siguran da li uopste ima ta opcija. Ocjenu teme vidis kad se udje na neki podforum (na primjer https://forum.cdm.me/forumdisplay.ph...Nogomet-Calcio... broj zutih zvjezdica) a ocjenu posta se moze tako da se autoru daju reputacije. Neko od admina ce napisati da li je moguće da se ocjenjuju i svaki pojedicani postovi (ako sam ja dobro razumio tvoju sugestiju).
Misim da ne ipak...
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
Hoće li se vraćati veličina fonta user name-a kao na prošloj verziji foruma? Sada se čini presitno.
The more things change, the more they stay the same.
pitanje-mene se pojavljuje samo jedan post od ranije napisanih kada pogledam svoj view forum posts, jesu li ovi drugi prijed pobrisani?
kad je muka đe si duka
onda ne bi bilo zgoreg da moze da se bira koja reputacija. Recimo, post mozes da ocijenis kao smijesan, tuzan, pametan, glup, ljut, lud.. i onda na osnovu svojih postova svaki forumas pored avatara ima svoj profil u procentima sa osobinom koja mu je dominantna.
Woooooooow, ovo bi stvarno bila luda stvar, hahah!![]()
- Baba, zašto za nas Zećane vele da govorimo: "Ovizi, onizi"?
- A kojizi to vele, sine??
Meni je kod reputacije najmilije pročitat komentar, i to mi sad fali... nebitno koliko i šta, ali kad imaš komentar, drugačije je.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
imas komentar, ispod naziva teme..
Ja i dalje ne kapiram šta vam blješti na ovom novom forumu - meni je više blještala stara verzija... ili je to samo kod mene![]()
Pametnima smatramo samo one koji misle jednako kao i mi.
Fransoa la Rošfuko, francuski filozof
Ne blješti ništa nego svi imaju krš monitore na 100% brightness.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
ovaj VB2 style ljepchi za zeru no default. pohvale![]()
SO MANY WOMEN ... SO LITTLE TIME
Uzgred oni koji su se zalili na velicinu username....fonta....povecan je
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks