Page 82 of 1283 FirstFirst ... 3272787980818283848586921321825821082 ... LastLast
Results 2,026 to 2,050 of 32059

Thread: ++ Informacije o internet kupovini

Thanks Thanks Given 
    950
    Thanks Thanks Received 
    1,331
    Thanked in
    631 Posts

Quote Originally Posted by GRUNA'STAR View Post
    Dje cu najmanje cekat visa electron da mi izdaju ?
    nedelju dana se ceka u CKB i PB
    " If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by ^^0LIvEr_QuEeN^^ View Post
    Narucio sam sa dealextreme zadnji put 5 stvari, i na koverti je ispisano tih 5 stvari, njihovi brojevi, cijena itd. a unutra mi je jedna stvar falila, onaj mali univerzalni daljinac, je li moguce da se nekom iz nase poste svidio ? :P
    Moguce, i meni se to desilo. I to kad sam ja dosao oni kazu neki momcic mladi veli dobar ti je ovaj sat, a jedan sijedi veli carina da se plati itd, ja reko ako vam se svidja uzmite ga i tako ja ostadoh bez sata.

Thanks Thanks Given 
    115
    Thanks Thanks Received 
    4,511
    Thanked in
    2,653 Posts

Na ovom sajtu možete izvršiti uštedu na kupovinu putem ebay -a.
    Sasvim slučajno naiđoh na ovaj sajt, i ušteđeh 7 dolara. Nije nešto ali valja se :wink:

http://www.groupon.com/r/uu26464931
    -> Forma za naručivanje online stvari <-

Bugi Vugi tapši Raduj se!

Thanks Thanks Given 
    1,129
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    338 Posts

Quote Originally Posted by MSIndustrial View Post
    Moguce, i meni se to desilo. I to kad sam ja dosao oni kazu neki momcic mladi veli dobar ti je ovaj sat, a jedan sijedi veli carina da se plati itd, ja reko ako vam se svidja uzmite ga i tako ja ostadoh bez sata.
    Meni je i postar danas kad je paket donio, pozvonio jednom, ja dok sam dosao do vrata, znaci ni 5 sec nije proslo, njega nije bilo a paket pa podu... Jos jedan kiks neka naprave i ***** im se u zivot...

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    7 Posts

Narucio sam sa dealextreme zadnji put 5 stvari, i na koverti je ispisano tih 5 stvari, njihovi brojevi, cijena itd. a unutra mi je jedna stvar falila, onaj mali univerzalni daljinac, je li moguce da se nekom iz nase poste svidio ? :P
    koliko si zadnji put cekao paket sa dealextreme? meni su zadnji poslali prije 26 dana, i nema ga jos.:mad:

Thanks Thanks Given 
    1,129
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    338 Posts

Nesto jace od mjesec dana, u 90 % slucajeva kad sam narucivao trebalo je preko 30 dana

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    7 Posts

Nesto jace od mjesec dana, u 90 % slucajeva kad sam narucivao trebalo je preko 30 dana
    ja sam najmanje 30 puta narucivao sa tog sajta, i vazda je stizalo za tacno 10 dana od dana kada posalju, prosli put sam cekao 20ak dana, a ovaj mi ne gine mjesec dana.+ sto im treba 10 samo da ga posalju!!

Thanks Thanks Given 
    1,129
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    338 Posts

Ne znam brate, samo sam jednom imao srecu da mi stigne za tako kratko vrijeme, uglavnom se iznenadim kad vidim paket jer zaboravim da sam ista narucio kad stize za 30-40 dana

Thanks Thanks Given 
    1,129
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    338 Posts

Je li se kome desilo da mu kad naruci vise stvari sa dealextreme neka fali? Ja bih da sam siguran da su mi ovi iz poste otvorili i uzeli iz paketa lako rijesio stvar, jos mi na paketicu stoji lista i SKU brojevi svih stvari, a jedna nije dosla, pa mi je cudno da je greska do njih

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    7 Posts

meni nije nikad falilo. nekad je i 10 stvari bilo u paketu, sto malih sto velikih. imas tamo na sajtu neki link il sta vec, ako ti fali nesto iz paketa.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Meni je i postar danas kad je paket donio, pozvonio jednom, ja dok sam dosao do vrata, znaci ni 5 sec nije proslo, njega nije bilo a paket pa podu... Jos jedan kiks neka naprave i ***** im se u zivot...
    Hahahaha podsjeti me na slicnu situaciju od jutros :mrgreen:
    postari vise ne zvone dva puta, znaci dok sam od kupatila stigla do vrata zatekla sam listicu (srecom) a ne paket. Ni da sam dezurna pored vrata pa da otvorim one sekunde kad zazvoni ne bi ga vidjela:hammer:
    Ne razumijem sto bjeze tako kao da je muka sacekati 10 sekundi.

edit: sigurno su ti to nase lopuze zagubile jer tesko da ce se kinez zeznuti.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

a to ako je radjen carinski pregled oni su "zaboravili" da vrate nazad.

Thanks Thanks Given 
    1,129
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    338 Posts

To je onaj univerzalni daljinski, ono malo, simpaticna stvar, i mora da se svidjelo nekome...

Thanks Thanks Given 
    777
    Thanks Thanks Received 
    642
    Thanked in
    299 Posts

Obavjesti prodavca da ti to nije stiglo u paketu... Mozda ti posalje ponovo samo to... Lako se desi i da prodavci nesto preskoce... DealExtreme ima poprilican broj narudzbi dnevno...
    Mother, should I trust the government? (No Fu*king Way!)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Incognito View Post
    Obavjesti prodavca da ti to nije stiglo u paketu... Mozda ti posalje ponovo samo to... Lako se desi i da prodavci nesto preskoce... DealExtreme ima poprilican broj narudzbi dnevno...
    upravu si da imaju poprilican broj ali garantujem da se desava ovo kao meni i oliveru a i ne vjerujem da kad vi budete imali nekih dzidzamidza da Vam nece neko od njih zaboravit vratit nazad posebno oni u posti krvavi su, a na aerodrum sam ostao bez tri srebrena lancica a na inovice je pisalo da ce biti 15 oni su mene dali samo 12 lancica. A slucaj sto je bilo jeste da inovice nije bio u paket i na osnovu cega su oni utvrdili vrijednost? sto znaci da su oni bacili inovice a i lancice uzeli a ja inovice imam na e-mail tako da nema veze boli mene uvo za tih 30-40$ ali sledeci put grdno cemo se posvadjat.

Thanks Thanks Given 
    1,129
    Thanks Thanks Received 
    579
    Thanked in
    338 Posts

Dealextreme ima narudzi dnevno baš masu, bar tako mislim, ali je to savrsena organizacija, nema tu prostora za greske

Thanks Thanks Given 
    96
    Thanks Thanks Received 
    112
    Thanked in
    90 Posts

ja sam prije skoro godinu dana sa Dealestreme-a naručio mali remote control cloner.
    NIKAD NIJE STIGAO. A NI NA MAIL MI NISU ODGOVORILI
    "Ja i dalje čekam da mi dokažeš da je Sunce kancerogeno.", Bugi

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Za Dealextreme, kad ne stigne posiljka za recimo vise od 2 mjeseca, kontaktirajte ih ne preko emaila jer na njega ne odgovaraju uglavnom vec preko online forme Customer Service Express. Meni tako nije stigao mobilni od 85€, javio sam im o problemu pozivajuci se na broj narudzbinee i tracking number. Javili su mi za 2 dana uz izvinjenje, da su konstatovali da je posiljka izgubljena i ponudili da istu ponovo posalju. Preko iste forme koja je bila linkovana u mailu odgovorih da pristajem na sta sam brzo dobio odgovor da ce mi telefon biti poslat pod istim brojem narudzbine uz ponovno izvinjenje zbog neugodnosti. Dakle, za Dealextreme trebalo bi ispratiti ovu proceduru.

Thanks Thanks Given 
    950
    Thanks Thanks Received 
    1,331
    Thanked in
    631 Posts

a postari stvarno cuda cine ... meni je tako jednom bacio paketic pred vrata i posao (a treba da napomenem da imam dva psa u dvoriste i uglavnom su uvijek pusteni al ovaj put sva sreca sto su bili u Box inace bi se sigurno lijepo poigrali sa paketicem )

ps. meni iz UK stigao prvi paketic posle 9dana , a drugi koji je malo ranije narucen josh nije stigao . jedino mi nije jasno zar sva ta posta ne ide prema nama odjednom ? nego nekad mi stigne nesto odma a nekad posle mjesec, a naruceno u dan dva razlike i istom postom poslato
    " If you love something let it go, if it comes back to you it's yours. If it doesn't, it never was."

Thanks Thanks Given 
    950
    Thanks Thanks Received 
    1,331
    Thanked in
    631 Posts

ps. Sta im znaci ono Free P&P - postarina ?
    moze li da se naruci proizvod ako je samo ovo ponudjeno , koji je princip sta kako ?

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Stivi View Post
    moze li da se naruci proizvod ako je samo ovo ponudjeno , koji je princip sta kako ?
    da, princip ti je isti, samo ti je poštarina besplatna......
    "Fear leads to anger, anger leads to hate, hate leads to suffering" by Jedi Master Yoda

Thanks Thanks Given 
    54
    Thanks Thanks Received 
    321
    Thanked in
    81 Posts

Quote Originally Posted by Stivi View Post
    besplatna postarina

platis stvar a prodavac ti ga posalje obicnom postom.

meni signed for iz UK stize 3 dana sve.

a obicna posta je vidimo se. ili 7-8 dana ili 28
    the World's leading dance event
    Sensation

Thanks Thanks Given 
    1,185
    Thanks Thanks Received 
    1,949
    Thanked in
    1,062 Posts

Quote Originally Posted by Rakun View Post
    ja sam prije skoro godinu dana sa Dealestreme-a naručio mali remote control cloner.
    NIKAD NIJE STIGAO. A NI NA MAIL MI NISU ODGOVORILI
    Quote Originally Posted by bracomn View Post
    Za Dealextreme, kad ne stigne posiljka za recimo vise od 2 mjeseca, kontaktirajte ih ne preko emaila jer na njega ne odgovaraju uglavnom vec preko online forme Customer Service Express. Meni tako nije stigao mobilni od 85€, javio sam im o problemu pozivajuci se na broj narudzbinee i tracking number. Javili su mi za 2 dana uz izvinjenje, da su konstatovali da je posiljka izgubljena i ponudili da istu ponovo posalju. Preko iste forme koja je bila linkovana u mailu odgovorih da pristajem na sta sam brzo dobio odgovor da ce mi telefon biti poslat pod istim brojem narudzbine uz ponovno izvinjenje zbog neugodnosti. Dakle, za Dealextreme trebalo bi ispratiti ovu proceduru.

Mene evo vuku 15-18 dana oko posiljke, evo sada mi potvrdise preko live chata da ce poslati za dan dva

Thanks Thanks Given 
    950
    Thanks Thanks Received 
    1,331
    Thanked in
    631 Posts

Quote Originally Posted by NikolaPGcity View Post
    besplatna postarina

platis stvar a prodavac ti ga posalje obicnom postom.

meni signed for iz UK stize 3 dana sve.

a obicna posta je vidimo se. ili 7-8 dana ili 28
    signed for je stvarno zakon , sad skoro sam drugu narucio digitizer i sebi neke sitnice stigao za 6dana

mada nekad je glupo placati veliku postarinu ako kupujesh neku sitnicu a nije ti zurba ... al stvarno kod obicne postarine nema pravila bash nikakavih , moze da stigne kao signed a moze da se otegne dobro

Thanks Thanks Given 
    7
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    7 Posts

za dealextreme treba dugo cekati u pm, ali sto je dzabe (postarina) i bogu je drago. postar mi je ostavio paket u butik , kod komsinice ,a ona ga zaboravila. pa ne bi li ga coek ufatio za vrat!:mad:

Page 82 of 1283 FirstFirst ... 3272787980818283848586921321825821082 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)