"LIFE IS ABOUT PASSIONS. THANK YOU FOR SHARING MINE." - Michael Schumacher
I ja sam bio veliki navijač prvenstveno Šumija pa Ferrarija i stoji to da je on najtrofejni vozač ali brate moraš se složit voz mu je prošao odavno dolaze mladi i talentovani vozači extra klase!
VW GTI no.1
Tu priču smo ispričali hiljadu puta. Zaključili smo jedno, ON je NAJVEĆI.
Pogledaš moj avatar, i taj stav, i no words.
a cega hiljadu puta, kad imas samo 4 posta odje?
PS prvo sam pomislio da si ti Fabia, ali posle ovog nepismenog signature-a, jasno mi je da nisi, Fabia je Amer![]()
(nečitko)
Fajteru, bio sam i ranije... lagano samo... samo pod drugim imenom.
A što se tiče signature-a, ako ti vidiš grešku možda si ti nepismen, ili slab engleski.
Bitno je da je tvoj strašan![]()
ja sam slab engleski :mrgreen: No dobro ti nama doshao!
A evo ce Hamilton da glumi u Cars 2
http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/form...e/12882708.stm
(nečitko)
Ta prica je ispricana od strane Fabije i nekoliko slicnih njemu u misljenju, mislim da si i Fabija da se krijes iza ovog novog nicka, isti ti je stil pisanja.:twist:
Frende, o cemu ti to? Ko je Fabia, a?
A sto se tice price o NAJVECEM, zna se, on je daleko najveci i to je cinjenica i to je kraj price.
Verbalni, fakat udes je bio stravican, i ona scena sa Donnelijem je koma
E sad, sto su ljudi mogli da ukapiraju tokom gledana ovog filma:
Da je Senna bio iznadprosjecan vozac, koji je popusio od timskog kolege, koji je bio prljav i na prljav nacin je dosao do svake titul i na isti nacin je pobijedio Prosta, da je bio vozac bez mozga i td.
Dalje, kad je Newey uveo elektronsko podesavanje vjesanja, ABS, TC, Williams je letio i Senni je to smetao u McLarenu, bunio se i pravio sranja. Kad su 1994-e zabranili (a te godine je presao u Williams koji je bio goli pistolj bez elektronike) onda je rekao da je elektronika dobra stvar i trazio je da se vrati elektronika.
Svi vozaci su ga hejtirali, i Balestra, jedino Ron ga je volio, do kraja 1992-e.
Last edited by Fabia_Elegance!; 31-03-11 at 21:04.
TAKUMI
Ne samo da nema boljeg vozača od Šumija, nema boljeg sportiste uopšte!!!
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
Frende, nikad necemo dozvoliti da se neko igra sa Bogom, Gazdom, Doktorom i Profesorom Formule 1.
Newey kaze da je McLaren napravio velik korak kopirajuci RBR:
http://totalf1.com/details/view/3715...by_copying_us/
A Helmut Markko kaze da mu se svidja Hamilton:
http://totalf1.com/details/view/3715..._for_Red_Bull/
Naravno, to znaci da VEBA ide out a Vettel (ako budu imali iste uslove i istu podrsku) ce popusiti od Hamiltona.
TAKUMI
moja greska....navikao sam da fabia dize u nebo Schumachera....
ovako...da se razumijemo...vjerovatno nema navijaca koji je za sumahera navijao koliko ja...i ferrari,...nema trke da sam od 95-96 propustio...i naravno da smatram da je sumaher makar za mene najbolji voyac u F1....ali radi se o tome da si stavio klip koji ama bas nisa ne pokazuje bez kako radi zadnje krilo i kad se pomjera...
e koliko sam navijao da se vrati da vozi u ferrari...ali kad se vratio u mercedes potpuno me razocarao...
a do prije 10 dana sam drzao potpis posvecen upravo sumaheru....
fabia brate prastaj,,,evo gora objasnh da te pomijesah![]()
Last edited by E_K_V; 31-03-11 at 21:56.
EKV, stari frende, vrati potpis...
Nothing is faster than light....
A sto se tice prelaska u Benz, znam, mnoge je razocarao, jer ljudi znaju samo Sumahera u Ferari i kako je dobar po kisi. I to je sve.
Ja sam navijao za njega, ne za Ferrari. Navijacu za njega i u HRT.
E da, ovaj, ne dizem ja NAJVECEG u nebo, on je tamo sam od sebe, ja ga samo navijam za njega, a za njega navija svaki koji je pratio Formulu od kisne Belgije 1996-e.
Dako se organizujemo ove godine, ja, Verbalni, NSX i Daka HN da idemo da mu se klanjamo.![]()
Last edited by Fabia_Elegance!; 31-03-11 at 22:07.
TAKUMI
Except Audi A4 1.9 TDI
zaboravih na hernana tilkea! da nije njega F1 ne bi bila danas ovako zanimljiva! Šumi kralj na stazi , hernan kralj inžinjeringa!!!!!
Pa vrati potpis, ako si toliki fan. To ne treba da mijenjaš.
Treba da uživaš u svakoj krivini koju ON prođe, svaki put kad prešalta, kad koristi DRS na pravini, ma i kad malo cimne volan, jer to tako savršeno i briljantno može da radi samo NAJVEĆI !
Daj, Tilke je kontruisao najgore staze (jedino je Monaco dosadnija od ovih novih).
TAKUMI
treći komentar![]()
fabia slayem se....da mi je da se vrate staza kao sto je bio stari hokenhajm...da je vise staza kao monca...belgija...montreal...ove nove tilkeove staze su mi katastrofa...kad se sjetim austrije...nurburringa...
a sad sve neke staze izmedju ograda...katastrofa....ocu formulu kao sto je bila 90tih...
Zato je i ne pratim više, osim ako se ne slučajno nađem ispred TV-a...
Samo se potrudim da ne propustim Spa i Monzu...
Spa obožavam, pojam dan danas za sve
Evo jedan od "potencijala" dežurnih hejtera. Montoya x2. Sve pusti talenti na priču.
http://www.autocar.co.uk/News/NewsAr...llCars/256277/
evo staze koje iz ove F1 trenutno postujem...
- Montreal, Silverstone, Nurburgring, Spa, Monza, Suzuka, Sao Paolo
od starih mi nedostaju stari Hokenhajm, Austirija...bjese valjda A1...Magny-Cours
ove nove tipa yas marina, valencia, singapur...me unistavaju...
a od ovojih koje su u f1(novije) postuje maleziju, kinu
vjerovatno sam preskocio neke...treba se sjetiti sad svih ovih sto su po 1 ili 2 godine aktuelne
ne zezaj....kimi je odlican voyac...steta sto nije u F1...
Meni je drago što nije u F1, uzeo je tu titulu i neka je pošao...
On ima pravi avanturistički duh i sve bi da proba, neće ni dugo u NASCAR, probaće opet nešto treće...
Ma to je foliranje. Više ne može u F1 niti bi ga iko uzeo, i onda prosipa priču kako je NASCAR cool, da je to vrh, još samo fali da reče ono standardno da je kao mali uvijek imao taj cilj i da mu se sad ostvario..
Bulshit
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks