primjetio sam i problem sa listingom starih postova kad hocu da vidim recimo sta sam pisao prije 20-30 dana... izbaca mi postove iz 2007 kao zadnje... o.O
Od 1 sat sinoc ispisate 5 stranica! Polako ljudi sto ste navalili tako? Svidjao vam se izgled ili ne tako su CDM-ovci postavili i tako ce bit dok ne odluce suprotno!
Svatam da se tesko snalazi ipak su promjene al ziv se covjek na sve navikne!
primjetio sam i problem sa listingom starih postova kad hocu da vidim recimo sta sam pisao prije 20-30 dana... izbaca mi postove iz 2007 kao zadnje... o.O
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
ja bih predlozio,ako moze naravno.Da kada nekoga citirate reply with quote onda izadje ovaj kao oblacic i u njemu tekst koji ste citirali,djeluje mi ovaj oblacic nekako djetinjasto,ljepse je bilo na stari forum kada je ovaj oblacic imao kockasti izgled a i djelovao je mnogo ozbiljnije.
Mozda je vec receno,ali meni kao starom asu mozete ponovit.
Zasto su svi postovi podvuceni ?
Inace svidja mi se novi izgled,nekako je u trendu![]()
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Odlicno je ovo, neka nam je sa srecom.
I like to read - once i read something, i understand it, and once i understand it i never forget it.
Ptanje kakva je ovo fora sa slikama..ni na jednom topicu na vidjoh sliku....nijesam ih gledao puno ali jeli ovo neko novo pravilo?
ja bih cestitao Igiju titulu administratora..
neka je sa srecom sefe!![]()
oleeeeeeee napokon... dosadna tema je napokon izbrisana i stari dosadni dizajn..
i nemam sta da predlozim... malo da protutnjam kroz forum pa se vracam da popravim post![]()
Pojavio mi se neki bug.
Ustvari o cemu se radi,naprimjer kada hocete da selektirate quote tekst,prevucete strelicu preko teksta i pritisnete copy ali ako pokusate da strelicu vratite na pocetak teksta desava se da se slova nekako gube,ne znam da li sam dobro objasnio ali uradio sam screenshot pa pogledajte.
![]()
To nije do foruma, vec do internet preglednika kojeg koristis.
\\OFL•GIC
Radi
Igi ,kEDOWN*, Wolverine
Originally Posted by Nk-001
Ja moram rec da mi se ne svidja,boje bezlicne,stari je makar bio pregledan,jeste sve stvar navike,ali ovakve drasticne promjene su bas bzvz,sad ste me podsjetili na fb sa njihovim promjenama posle kojih se niko ne moze snac,razumijem ja i poboljsanja i bla bla truc ali ljepsi je bio stari![]()
...divlje kose, tamna oka dva
cvijet bez korjena
ples je sve sto zna...
meni je ova crna tema skroz ok. veci je kontrast, samim tim preglednost bolja, i jasnije su razgranicene stvari!
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
ali i dalje previse bljesti, pozadina treba da bude siva ili plava ili tako nesto... Nisam upucen, ali ne vjerujem da je dodavanje tema neka velika filozofija. A na ovom topicu je i dalje sve podvuceno??? :?
edit: evo prvi post koji nije podvucen![]()
(nečitko)
Meni je i taj podvuchen...![]()
#fakenews
Vjerujte i meni, kao i ostalima, je misterija sto je vecina postova sa underline-om.
Javila se neka softwerka greska sa instaliranjem novih skinova, tako da je administrator poceo sa prilagodjavanjem jednog postojeceg, odnosno "crne teme". Taj skin nije dovrsen i potrebno je vremena da se ispegla.
Neko jos uvijek pita zasto se ne mogu vidjeti svi postovi. Ista prica je bila juce, kada su se zalili da mogu vidjeti samo postove iz 2007me. Vec sam jednom rekao, a i sad cu da ponovim, da software i dalje obradjuje podatke. Stigao je do 2009, i vjerujem da mu treba jos jedan dan da obradi ostatak.
\\OFL•GIC
Koga bas strasno nervira podvuceni tekst neka forum pregleda FF 4 i neće imati. Opera sad pokazuje samo podvucen tekst koji pisu moderatori, ali ce se brzo sve to ispraviti. Samo malo strpljenja i vremena.
moze li kako da se razdvoje ovi Views i Replies? Prije je to bil mnogo preglednije, jer su bili razdvojeni..
Imam pitanje...da li je moguce na ovoj verziji sad ili u buducnosti da izaberem u podeshavanjima koje PDF-ove mogu da vidim...sobzirom da od njih 15tak posjecujem 4-5 bilo bi cool ako ishta bar zbog preglednosti da se to odradi....
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
EVO ZAŠTO JE TEKST PODVUČEN:
RJEŠENJE:Code:<span style="color: 2306FE;" title="Moderator"><b><i><u>zvoncica</ucolor></i></b></span>
Otvorite sve .php fajlove što imate u Notepad++ i sa Ctrl+F i Replace zamijenite "</ucolor>" sa "</u>". Može bit da se tag "</ucolor>" štampa "iz dijelova" i da ove riječi nema u fajlovima. Bilo kako bilo, ovo nije teško ispravit. Greška je tamo đe se štampa ime korisnika.
Dok to ne učinite, imam genijalan kludge: Neka moderatori ne pišu i neće bit podvučenog tekstaTekst na ovoj stranici je podvučen tek od Zvončicinog posta. I zamijenite konobaricu!
Last edited by RoNN|3; 02-04-11 at 10:13.
★
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks