Samo nesto posmatram vrh foruma, gdje je ova zena , a gdje pise cafe montenegro...
Da ne bi ko stavio odradjenu verziju?
http://i56.tinypic.com/5beeyf.png
makar zbog mog truda![]()
sad krenuh da pretrazim svoje stare postove i nece :/ samo mi ovaj izbaca :S
Samo nesto posmatram vrh foruma, gdje je ova zena , a gdje pise cafe montenegro...
Da ne bi ko stavio odradjenu verziju?
http://i56.tinypic.com/5beeyf.png
makar zbog mog truda![]()
Njak Njak Njak
a evo je i mini verzija
![]()
Njak Njak Njak
Svidja mi se novi izgled. Sad jos samo da vidimo funkcionalnost. Jer bez funkcionalnosti i prakticnosti dzaba mu sva estetika.
My stomach was making the rumblies - that only hands would satisfy.
a da povecate broj poruka u inboxu?
Ne znam kako izgleda na komp. ali na telefon mi oči ispadoše, fala.
jesu li se mogle jednostavno dodat nove opcije,a da skin ostane isti?
The moon will illuminate my room and soon I'm consumed by my doom
drama, oci vadi, evo pratim teme odgovaram, i vec mi prskava glava, dioptrija raste, dajte makar skinova pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz
Risk , is what makes life worth living
Never a failure, always a lesson!
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Dje ti je ova zvjezdica se daje reputacija..
Jos jednom da probam, dako se dozovete pameti i uradite nesto korisno za promjenu, dodajte ove smajlije: http://www.car-caffe.com/forum/posting.php?mode=smilies
Siguran sam da bi se svima svidjeli..
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Za rep je u donjem lijevom uglu (davidova zvijezda)
Smajlici mi se sviđaju, samo bih stavio CG zastavu i to je to.
Primjecujem da je vecina vas koji se zalite nezadovoljna bojom foruma......i da je to osnovna stvar kod foruma.....Dakle, uradjen je upgrade foruma jer se to moralo zbog sigurnosti. Zbog toga se preslo na novu generaciju vBulletina na kojem je nemoguce primijeniti stari skin. Zato cemo napraviti/ubaciti par novih skinova.
Za sve ostalo cemo se navici kako ja tako i vi.....Sto se tice izigravanja autoriteta i komentara ovako je i onako je......ako na forum dolazite zbog boja...foruma....ne znam sta da kazem.
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
pa ja rekoh da ima....
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
Bar da su ove granichne linije malo tamnije... Svaki se put zaletim potpis da chitam... No ajde da sachekamo te nove skinove...
#fakenews
Ova bijela pozadina je ocajna. Oci zabole. Sto se novih opcija tice,navici cu se,ali potrudite se da vratite stari skin ili ako ocete novine u izgledu,preradite ga malo.
E ja moram da priznam da je user profile stranica mnogo ljepsa i preglednija nego ranije! kad bi bila ona nijansa svjetlo plave i odje mislim da bi bilo mnogo ljepse i zdravije za oci!
Crazy isn't being broken or swallowing a dark secret. It's you or me amplified.
Katjon vazda :)
Meni se ne svidja brate, vratite mi cdM, vratite mi dusu!!!![]()
![]()
I nisam zidar, ali eto
oko mene ceo zivot cigle, zgrade, blokovi i beton
Nisam znao da ce promjene bit ovako drasticne, ali sto je tu je![]()
Posto vidimo da je svima problem samo u izgledu, onda definitivno nema problema jer ce da se implementiraju novi skinovi i boje i to je to![]()
Originally Posted by Nk-001
A zaboravih da pitam kako se daju reputacije![]()
Ja san uvik za promine, tako da mi svako osFjezenje prija, ali vam ova bila boja nista nije tribala. Grize za oci. Pa molim, preklinjem, kukam, kumim da ovo prominite.
"Ostavite mi to mastanje, ono mi dodje kao melem, ono mi moze obezbediti vecnost u vama i sa vama."
U kakvom se cudu nadjoh maloprije
neka je sa srecom
Pinch harmonics
Na zvizdu.Zvizdica ti je po novom reputacija.
"Ostavite mi to mastanje, ono mi dodje kao melem, ono mi moze obezbediti vecnost u vama i sa vama."
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks