lommy, to ti je jedna diskutabilna tema, vidis po evropi i kod nas imas uvrijezeno misljenje udisaja na nos izdisaja na usta , i jeste pravilan nacin disanja, dok recimo kompletan brazil , pa smo i mi radili u klubu treninge, a ja pokusavao nekim ljudima voditi iste(bezuspjesno, mislim na ljude ne na nas u klubu) dise samo na nos, sa vodom u ustima ili eventualno zalijepljenih usta, e sad pitaju ljudi zasto, oni su razvili specifican nacin treninga u bjj i mma, dje na taj nacin navikavaju organizam na smirenje, kad dodju do faza da ih neko guzi i uspavljuje, disanjem na nos dobijaju dovoljnju kolicinu kiseonika da ne zaspu i izdrze taj pritisak na vratne zile ;p , to ti se sve svede na kraju na ono sta ti prija, moja preporuka ti je disi normalno udisaj nos, zagrijavas vazduh , izdisaj na usta i kraj
p.s. olivere , mislis li da sa istom ishranom koju imas uzimas cutse ? jer da imas donekle pravilnu ne bi ti trebali sagorio bi se i bez njih, i plus bacices pare kao ja sladokusac na nista , dakle uvedi se u red, probaj prvo sa ketogenim dijetema , pa kad dodjes do onih finalnih faza da ti ostanenajtvrdokornije salo, cepnes cutse , ili helios na iglu , clen i yohimbe za alfa i beta receptore i budes super mega definisan ;p

Reply With Quote
Samo sto sam ja citao ja mislim o nekom drugom preparatu, koju mijenja proces iskoriscavanja energije, tako da se prvo energija crpi iz masnih naslaga ?

sto mislite o njemu? Jel ga koristio ko?

Bookmarks