koji su noviteti?
U neka doba veceras ce ici upgrade foruma pa necete moci da pristupite.Ne bi trebalo da traje mnogo
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
koji su noviteti?
Vidjecete.
\\OFL•GIC
hoce li biti neka opcija za lakse embedovanje youtube snimaka ?
Bako, jebeš li što?
Izvinjavate li se zbog teskoca?
Znači četvorka![]()
The more things change, the more they stay the same.
Uhhh ne brinite necemo nocas...Ponedeljak vece.....
You are born. And you die. And if you are very lucky in between you get to ride motorcycles.
i kad cemo ?![]()
Bako, jebeš li što?
Na vrijeme cemo vas obavijestiti...ne da cete imati neke promjene sa upgrade-om....neki nece ni primijetiti....
Ja posle 10 godina na forumu i najmanju promjenu osjetim... i moji doma isto... odma me pitaju je li se sto radilo oko foruma...
Last edited by Stetni; 29-03-11 at 13:40.
Koga je gladni otac pravio, dovijeka ce gladan bit...
Ti si batko od specijalne fele....npr cujem da ti se dignu dlacice na vrat kada IRC server opali.........
Ovo me nešto podsjeti na Nadrealiste: Upgrejda nema, more biti bidne za pet dana, za pet mjeseci, pet godina ali upgrejda nema....:
Edit: Jeste li razmišljali o Version 4.0
The more things change, the more they stay the same.
Ihh 4.0.....4.1.1.
stereo
evo ga odmah ispod poslednjeg posta neki bookmark. jel to dio updatea?
da nece kakve nove teme bit?
Bolje da niste update-ovali :\
"Ti ne budi ništa!", rekao mi je Bog kad me stvorio.
Zasto...puno vise funkcija.....to sto nije stari skin je sasvim druga stvar...
moracete logo prilagodjavatinace sigurno ima dosta skinova koje bi mogli da isprobate sa ovom novom verzijom...
It needs more <u>![]()
Last edited by RoNN|3; 02-04-11 at 07:30.
★
LJudi 3 sata je ujutro...polako
Uf, koliko je preglednije bilo ranije sve... i što je s podvučenim tekstom?
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
Prije je bilo preglednije, no i na ovo cemo se navic
Ae,josh jedna stvar...
postoji li mogucnost da se se izbaci lista svih tih uprade-ova koje cemo u neko dogledno vrijeme da imamo...i mogucnosti...i jel ovo Xybrid u user browse ili sam se vratio 5godina unazad ????
"There is a difference between constructive criticism and acting like u have a di*k up your ass"
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks