View Poll Results: U Brazil 2014

Voters
477. You may not vote on this poll
  • idemo kao I u grupi

141 29.56%
  • idemo kao najbolji II direktno

112 23.48%
  • idemo u baraz najboljih II

102 21.38%
  • nema Crne Gore

122 25.58%
Page 570 of 2251 FirstFirst ... 7047052056056656756856957057157257357458062067010701570 ... LastLast
Results 14,226 to 14,250 of 56252

Thread: Crnogorska reprezentacija - Fudbal

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Zaradona View Post
    Ada naravno, to svi ocekuju, ali tesko uz ovakvu (NE)igru...bice opet mucenja, i jos jedna generacija ce propast.
    pazi generaciju, jovetic , vukcevic, fatic, beciraj, zverotic itd. nista ali bas nista sa njom nije uradio. kad tu nije dobio otkaz nikad nece. a prosle kvalifikacije, dobro krenuli i on pred kraj poceo da kuka kao teski protivnici i sl. nidje optimizma i sl

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    6
    Thanked in
    3 Posts

smjena nesreće od selektora svakako, mada što se rezultata tiče, nije da smo bolje počeli sa Kranjčarem na klupi, pa evo dje smo sad...

a uz to, preskočiću ovom prilikom osvrtanje na regularnost mečeva koje igraju malteške i makedonske, a što da ne - i naše fudbalske ekipe.
    Last edited by [kinetic]; 29-03-11 at 18:53.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Nije los Dusko. Volim ja trenere koji su spremni na kompromis. Mada i savez je takav. Nema inacenja... Bilo je dosta primjera dje se je postupilo pametno. Basa se cekao, Delibasic... I Dusko je demonstrirao dosta puta fleksibilnost i ne mislim da je bas toliko los trener.

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by [kinetic] View Post
    smjena nesreće od selektora svakako, mada što se rezultata tiče, nije da smo bolje počeli sa Kranjčarem na klupi, pa evo dje smo sad...

a uz to, preskočiću da se osvrćem ovom prilikom na regularnost mečeva koje igraju malteški i makedonski klubovi i nacionalne selekcije.
    dobro si rekao poceli, ali on nije sad poceo ovo mu je 6 utakmica sa ovom generacijom a poceo je ima i 6 godina pa nista. definitivno velika nula od trenera

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Koji bjese ono nas igrac sto onako ludacki udari onoga njihovoga,treba covjeku objasniti da je ovo fudbal a ne gladijatorska arena,e pa bruka..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by [kinetic] View Post

a uz to, preskočiću ovom prilikom osvrtanje na regularnost mečeva koje igraju malteški i makedonski klubovi i nacionalne selekcije.
    Jes, samo sto je Kranjcar tu godinu dana, a ovaj evo 3-4 god i svaka generacija mu je (sto se tice igre) gora i gora...

Thanks Thanks Given 
    26
    Thanks Thanks Received 
    312
    Thanked in
    216 Posts

Quote Originally Posted by Zaradona View Post
    Jes, samo sto je Kranjcar tu godinu dana, a ovaj evo 3-4 god i svaka generacija mu je (sto se tice igre) gora i gora...
    mada kad sam cuo dje igraju sve ovi makedonci, parma roda itd nisu losi ali mislim i dalje da moramo bolje a ovaj veze nema. ne bi mi ni arsenal tivatski vodio.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

A opet sve to nije ni bitno toliko ,bitno je da iz te generacije izadju 3,4 igraca za A tim(a sve su prilike da oce mozda i vise) i to je to ..dako im ne zaebe Dusko karijeru mada sto jes jes ,valjalo bi ga mijenjat prelos je

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

I jedan da smo zadovoljni. rezultati mladih reprezentacija su krajnje nebitni. Jedino zbog tih OI. Pokazatelj su neke istocne ekipe, ukljucujuci i Srbiju. Uvjek u polufinalu evropskog igraju jedna, dvije istocne ekipe, koje posle ne proizvedu ama ni jednu zvijezdu svjetskog fudbala. Radi se o ekipama koje imaju 11 disciplinovanih igraca, pribliznog, prosjecnog kvaliteta, pa doguraju daleko. Ja sam vise pristalica scenarija dje su par ekstra talentovanih igraca, u generaciji, a ostali prskavice. Ta dva ce najvjerovatnije postati igraci evropskog kalibra plus 2-3 igraca koji uvjek kasnije eksplodiraju, iako nisu prosli mladje kategorije...

Thanks Thanks Given 
    9,632
    Thanks Thanks Received 
    5,990
    Thanked in
    2,286 Posts

#fakenews

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Montenegrino-CT View Post
    Koji bjese ono nas igrac sto onako ludacki udari onoga njihovoga,treba covjeku objasniti da je ovo fudbal a ne gladijatorska arena,e pa bruka..
    Mijušković... Ni da mu je krvni neprijatelj.

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Danas je igra naše mlade reprezentacije ličila na jedan "raspjevani" hor đe svako pjeva neku svoju omiljenu pjesmu a pritom falšira. Duško Vlaisavljević samo neka je zdravo jer ja još ne viđeh otkad vodi reprezentaciju da smo imali igru za razliku od Makedonaca koji su nam održali čas. U prošlim kvalifikacijama đe smo, po meni, imali bolju generaciju nego u pretprošlim sve što smo dobili bilo je bez igre pa i onda kad smo rezultatski deklasirali protivnika. Ova generacija nije gora od prethodne a mislim da ćemo opet isto proć. Ali 'ajde da sačekam da me demantuje u kvalifikacijama. Bilo bi mi milo da pogriješim.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Quote Originally Posted by MeDo_JE View Post
    Mi$a samo 4% ... evo sad 4,19%...do ujutro će bit 56%

edit: mora da Englezi glasaju za ovoga iz Armenije kako bi demoralisali Mirka da im da 3-4 komada :P
    Last edited by night_silence; 29-03-11 at 23:07.
    deuscroix

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Izvor: Arena
    -----------------------------------------------------------------------------------------
    Nemanja Bulatović ostavio dobar utisak na probi u Majncu

Od ljeta u Njemačkoj

Nemanja Bulatović u Njemačkoj! Snažni napadač Koma ostavio je pozitivan utisak tokom ptnaestodnevne probe u Majncu, pa je sa čelnicima bundesligaša u načelu dogovorio saradnju koja bi trebala da bude ozvaničena na ljeto.
    - Za moje usluge bio je zainteresovan i Ajntraht iz Frankfurta, ali sam više bio zadovoljan kontaktom koji sam napravio sa Majncom. To je jako ozbiljan klub u kojemmogu mnogo na napredujem. Prošao sam ljekarske i trening testove, a dogovor je takav da u junu otputujem za Njemačku na završne pregovore - kaže Bulatović, kojise nadavno vratio iz Majnca.
    Mladi ofanzivac ne bi odmah konkurisao za prvi tim ekipe koja važi za jedno od najprijatnijih iznenađenja u Bundesligi, nego bi to uradio kada nakupi iskustva i očvrsne
    - Plan je takav da u početku igram za B tim Majnca, a da se za pola godine, ili godinu, priključim prvoj ekipi. Idem postepeno, stepenicu po stepenicu - dodaje momak rođen1991. godine.
    U Njemačkoj se igra fudbal u kojem dominira snaga, što bi trebalo da odgovara njegovoj konstituciji.
    - Nijesam mogao da vjerujem da su treninzi tako teški. Tamo se priznaje izdržljivost i borba, a malo prostora se posvećuje tehnici. Da bi uspio u Njemačkoj, igrač mora da bude top spreman. Zbog toga ću do ljeta dodatno raditi sa kondicionim trenerom Vladom Krunićem - kaže Bulatović.
    A do tada - predvodiće napad Koma, pod dirigentskom palicom Radisava Dragićevića.
    - Igraću za Kom do kraja sezone. Na Zlatici se jako dobro radi, pažnja je posvećena mladim igračima, i želim da pomognem koliko god mogu - ističe napadač Koma. - Dok ne odem u Njemačku, mogu da popravim još neke stvari. To lakše ide kroz utakmice.
    kroz nastupe na njemačkim terenima.
    -----------------------------------------------------------------------------------------

Što znam. Nije on premlad jer sjetimo se Lakićevića za koga ni ne znamo đe je a igrao je za drugi tim Bazer Leverkusena. Ali u svakom slučaju mu želim sreću. Evo sad vidim da mi je promakla i ova vijest od prije neđelju dana
    Kopitović zadovoljio u Totenhemu, Radović ide u Sošo
    Last edited by amnesiac; 30-03-11 at 00:40.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Dushko je jedna obichna kesa i da mu nema Deja davno bi popio otkaz jer veze nema.
    Ajde shto rezultata nema, nego nema igre nikakve jedna akcija ne mogu se 3 pasa povezat, nishta.
    Onaj Ristevski koji li je je izmislio fudbal za Veshovica, uz to igra u Parmu, onaj Fazli je strashan spic bio na probi u Sampdoriji sad je trenutno u Herenvenu dje li valjda oce momak vishe da igra (kako reche Peshikan zivio je u Kanadi do 15te godine koje li vec).Golman od 17 godina im je u Lushtenau u Austriji...
    Tachno vidish po igri, nasha igra jedna velika 0 ne mogu se 2-3 pasa povezat, dok Makedonci makar igraju i imadoshe akcija, znaju i tu pas igru...
    Greote je upropashtavat josh koju generaciju tako shto ce im ovaj bidon bit selektor.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by Tz-ObeLiX View Post
    Dushko je jedna obichna kesa i da mu nema Deja davno bi popio otkaz jer veze nema.
    Ajde shto rezultata nema, nego nema igre nikakve jedna akcija ne mogu se 3 pasa povezat, nishta.
    Onaj Ristevski koji li je je izmislio fudbal za Veshovica, uz to igra u Parmu, onaj Fazli je strashan spic bio na probi u Sampdoriji sad je trenutno u Herenvenu dje li valjda oce momak vishe da igra (kako reche Peshikan zivio je u Kanadi do 15te godine koje li vec).Golman od 17 godina im je u Lushtenau u Austriji...
    Tachno vidish po igri, nasha igra jedna velika 0 ne mogu se 2-3 pasa povezat, dok Makedonci makar igraju i imadoshe akcija, znaju i tu pas igru...
    Greote je upropashtavat josh koju generaciju tako shto ce im ovaj bidon bit selektor.
    U potpunosti se slažem trebali bi da postave Brana Milačića za selektora jer je to radoholičar, taj čovjek samo o fudbalu priča i voli pas igru, a ne srljanje sa dugim loptama u bunar... Al džabe kad je Brano sa Dejom pokvario odnose...

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Quote Originally Posted by Darko115 View Post
    Al džabe kad je Brano sa Dejom pokvario odnose...
    Otkud ti to? Prvi put čujem.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    1 Post

Pa mislim nikad nisu ni bili neki, nije da su se odjednom ohladili odnosi, znam Deja i Brana lično, dejo voli da se mješa u posao trenera... i zato to nije štimalo...

Thanks Thanks Given 
    266
    Thanks Thanks Received 
    197
    Thanked in
    89 Posts

Ja stvarno ne znam ni jednoga ni drugoga, ali Brano hvali Savez đe god stigne. I ima razloga, po meni, jer radi vrlo dobar posao (koliko je to u njihovim mogućnostima). Skoro sam gledao jednu emisiju đe je ponovo hvalio Savez.
    Dick Laurent is dead!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    1 Post

Pa dobro ne sporim ja to al nije Dejo savez iako je na čelu, a ako se sjećaš imao je Brano dosta izjava i protiv saveza i to skoro kako neće ni teren da naprave, i upravu je zar da na onoj nikakvoj travi dočekujemo prvo engleze, a nadam se ako prođemo dalje i druge vrhunske reprezentacije...

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

Darko, mislim da griješiš - Brano uvijek proziva državu za terene (zadnji stadion u CG izgrađen 80-tih, a u zadnih 10 godina napravljeno bar 10 sala, a normalno da savez ne može finansirati stadione bez države i opština), a hvali savez zbog vještačkih terena.
    Realno je FSCG naš najbolji sportski savez jer jedini ima bar neku autonomiju i ne zavisi od volje i raspoloženja političara, a Brano dođe kao neki vox populi kad su ovakve stvari u pitanju.
    Mladi su juče bili baš loši, svaki je pokušavao da igra sam. Za razliku od Makedonaca koji su djelovali kao ekipa, ovi su izgledali kao da se prvi put vide u životu.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Signore je u pravu za jednu stvar. Ne treba se mnogo cimati oko rezultata mlade reprezentacije, ona treba da sluzi kao priprema za A tim i da izbacuje shto vise kvalitetnih igraca. Potpuno je nebitno kakve ce rezultate imati.

Shto se tice Vlaisavljevica, tu vec nije u pravu, jer je lik totalni ignorant i red je vise da ide. Mislim da za tu funkciju treba iskesirati i dovesti Zeljka Petrovica. On nije neki trener za rezultate, ali je dugo igrao i posle radio u Holandiji gdje najbolje na svijetu znaju kako da od mladih igraca naprave vrhunske.

Shto se tice ulaganja u fudbal, tu je Brano Milacic potpuno u pravu. Drzava za neke mnogo manje bitne sportove (u svjetskim razmjerama) daje mnogo vece pare, a prema fudbalu se ponasha kao maceha iz bajke prema pastorki.
    Last edited by Recordare88; 30-03-11 at 10:06.
    Deserve's got nothing to do with it.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    1 Post

Quote Originally Posted by drasko10 View Post
    Darko, mislim da griješiš - Brano uvijek proziva državu za terene (zadnji stadion u CG izgrađen 80-tih, a u zadnih 10 godina napravljeno bar 10 sala, a normalno da savez ne može finansirati stadione bez države i opština), a hvali savez zbog vještačkih terena.
    Realno je FSCG naš najbolji sportski savez jer jedini ima bar neku autonomiju i ne zavisi od volje i raspoloženja političara, a Brano dođe kao neki vox populi kad su ovakve stvari u pitanju.
    Mladi su juče bili baš loši, svaki je pokušavao da igra sam. Za razliku od Makedonaca koji su djelovali kao ekipa, ovi su izgledali kao da se prvi put vide u životu.
    Dobro Drasko na slažem se sa ovim prvim, jer mislim da baš zavise od države i opštine, al se slažem da mladi pojma nemaju i mislim da je to zato što im je trener očajan...
    A odkad je došao pravi trener Cico ovi naši zamalo i engleze da dobiju toliko samo da kažem.

Thanks Thanks Given 
    103
    Thanks Thanks Received 
    10
    Thanked in
    8 Posts

nije baš da nije bitno ko vodi mladu reprezentaciju i tu treba da bude trener sa iskustvom, koji umije da motiviše i pripremi mlade igrače za A tim! ali kako to nije atraktivna funkcija i kako selektor A tima često kroji spisak i mlade reprezentacije, teško je nać dobro rješenje..
    zato je ovo idealan posao za brana, nema mnogo obaveza, voli i zna da radi sa mladima, o motivaciji i neću pričat, a i neće nać u njegovim godinama bolji posao..

Thanks Thanks Given 
    57
    Thanks Thanks Received 
    139
    Thanked in
    105 Posts

Quote Originally Posted by amnesiac View Post
    Ja stvarno ne znam ni jednoga ni drugoga, ali Brano hvali Savez đe god stigne. I ima razloga, po meni, jer radi vrlo dobar posao (koliko je to u njihovim mogućnostima). Skoro sam gledao jednu emisiju đe je ponovo hvalio Savez.
    Više mimoilaženja postoji izmedju Dejo-Vlaisavljević a dobar pokazatelj je npr. ovaj zakon o sportskim penzijama dje je Dejo rekao kako nije ispravno da medalja sa mediternskih igara može biti veća po težini u poredjenju sa svjetskim amaterskim prvenstvom a koliko se sjećam baš je Vlaisavljević na mediteranske igre poveo ekipu potpunih anonimusa kako bi...!!!Iako mislim da je Brano dokazan u radu sa mladjim igračima (što uopšte nije samo trenerski posao) isto se ne može sa sigurnošću reći dali bi to bilo pravo rješenje ali treba probat...
    deuscroix

Page 570 of 2251 FirstFirst ... 7047052056056656756856957057157257357458062067010701570 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)