Originally Posted by
GreatMontenegro
Nocas prebacim na Srpsku TV da vidim kako to izgleda i tamo neki skup,govori istoricar Vukic,Vucic ili nesto slicno i reko ajd da pogledam.Pocinje on,tema "Fenomen medjunarodne Srbofobije",i zaista moram od rijeci do rijeci da citiram:"Srbofobija je zaista jedan medjunarodni fenomen,kojega valja izucavati,izucavati njegove korijene i pojavne oblike.Koliko je Srbofobija vazan medjunarodni fenomen i u kolikoj mjeri ona ujedinjuje covjecanstvo koje se jos uvijek ne moze sporazumjeti i ostvariti jedinstvo po drugim pitanjima navescu i ovaj detalj..." i onda nastavlja pricu od prvog svjetskog rata,preko drugog,kominista,agresije NATO...da bi zakljucio taj dio rijecima "Gospod je nama dodijelio posebnu ulogu i Srbofobija je ugaoni kamen izgradnje novog svjetskog poretka sa kojim covjecanstvo ulazi u svoju zavrsnu etapu ustolicenjem jednog duhovnog i svjetovnog gospodara,tj formiranjem svjetske vlade na celu sa onom individuom koju sveti gospod imenova Antihrist,kao sto ga u ostalom imenuje i sveti apostol Pavle...Medjutim taj poredak nece moci ostati dugo i zavrsice se neminovno i konacno sudom gospodnjim,a ja sam u to vise nego uvjeren...".
Za mene je ipak vrhunac bio kad je rekao kako su Jevreji ti koji su iz,za njega,nepoznatih razloga pokrenuli antisrpsku kampanju,Jevreji su francuski politicari,"pa i mnogi ruski politicari koji su vodili antisrpsku politiku medju njima Boris Jeljcin koji je polujevrej,jevrejskog je porijekla i Boris Berezovski,Anatoli Cumaj i posebno Andrej Kozjev,ruski ministar spoljnih poslova 90-tih godina,a cije je pravo ime Jakov Fridman...". :shock:
Ovo sve nisam napisao da se seirim,nego da pitam kolege forumase Srbe da li znaju sta se u njihovo ime plasira na njihovoj TV stanici?Ne vjerujem u teorije zavjere,ali mi uopste ne izgleda nevjerovatnim da je ova televizija kukavicje jaje podmetnuto Srbima u CG od strane DPS,jer tesko da ko moze ovoliko radit u korist sopstvene stete.Nevjerovatna prica,a znajuci da nije bas popularno prozivat Jevreje,ne bi me cudilo ni neka optuzba za antisemitizam da padne.Crnu Goru nisu pominjali.
Inace je na skupu govorio i Momcilo Vuksanovic.Emisija je bila od 10-10 i 30 sinoc,a ja je na srecu snimih da mogu da citiram.
Bookmarks