Page 81 of 151 FirstFirst ... 317177787980818283848591131 ... LastLast
Results 2,001 to 2,025 of 3775

Thread: Vase misljene o kupcima i prodavcima sa ovog foruma

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Kad vec traze ljudi detalje, daj detalje da znaju ko je ovdje prevarant! Dao 5 telefona i to:
    E65 kojem nije radio flet kabal i zvucnik, dao
    5300 kome je polomljen displej,
    n70 kome je pocijepan kabal bio od ekrana,
    6131 za koji sam mislio da je flet 99% siguran, i
    7260 za koji je moguce da nema mreze! sa svime ovim je doticni bio upoznat!
    I to sve za nokiu E65 kojoj Flet kabal steka (blica odjednom milion boja) software sam novi morao ubacivati jer nije htio tel uopste poruku da mi otvori, i kad sam ga otvorio kuci vidio da je pokidan kablic za dugmad sa strane, odmah sam ga htio vratiti, ali me je preduhitrio njegov pozivi nakon toga sumnja, naime forumas je odmah uzeo telefone strpao u dzep i samo rekao da ja provjerim njegov fon, a ja iskreno ne znam koja budala ce da da pokvarene telefone 5 komada majstoru za iste, da ih on iskasapi i vrati neke vidimo se djelovei da ih vrati, i nakon toga zove i kaze da mu isti telefoni ne odg. Ako si ti navikao da ljude pravis juncima mene neces! Jedini prevarant si ti koji prozivas druge da su! Ovim cu zavrsiti svu dalju diskusiju jer ne zelim da se uplicem u neargumentovane rasprave!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by bugs_bunny View Post
    Kad vec traze ljudi detalje, daj detalje da znaju ko je ovdje prevarant! Dao 5 telefona i to:
    E65 kojem nije radio flet kabal i zvucnik, dao
    5300 kome je polomljen displej,
    n70 kome je pocijepan kabal bio od ekrana,
    6131 za koji sam mislio da je flet 99% siguran, i
    7260 za koji je moguce da nema mreze! sa svime ovim je doticni bio upoznat!
    I to sve za nokiu E65 kojoj Flet kabal steka (blica odjednom milion boja) software sam novi morao ubacivati jer nije htio tel uopste poruku da mi otvori, i kad sam ga otvorio kuci vidio da je pokidan kablic za dugmad sa strane, odmah sam ga htio vratiti, ali me je preduhitrio njegov pozivi nakon toga sumnja, naime forumas je odmah uzeo telefone strpao u dzep i samo rekao da ja provjerim njegov fon, a ja iskreno ne znam koja budala ce da da pokvarene telefone 5 komada majstoru za iste, da ih on iskasapi i vrati neke vidimo se djelovei da ih vrati, i nakon toga zove i kaze da mu isti telefoni ne odg. Ako si ti navikao da ljude pravis juncima mene neces! Jedini prevarant si ti koji prozivas druge da su! Ovim cu zavrsiti svu dalju diskusiju jer ne zelim da se uplicem u neargumentovane rasprave!
    moram se umijesat dvije recenice da recem
    meni si e65,6131,5300 prodavao za 50e apsurd
    pa sam ti davao kompenzaciju koja tebi nije odg na moju srecu
    sledece! nokia koja je bila kod haralampija znam i ja sam je palio i mislio da uzmem i telefon je radio bez greske prilikom koriscenja tj testiranja znaci kao doxa..
    ja sto sam vidio koliko coek ima pokvarenih i kod njega mozes uzet koji oces i sto oces od sitnica ako ti fali bez pare i dinara. mislim i tvrdim da ne bi imao kad da ih kasapi a pogotovo telefone stare ka grcka(nikome se to ne isplati) jer koliko vidim na stolu su mu vecinom bolji telefoni a ovo je gubljenje vremena brate znam po sebi a ko radi sa tel ovo uzme za djelove ono ''eto neka ih'' a ovdje je jedino ovaj e65 bio zanimljiv 6131 tu i tamo i ova 5300 ajde da se uzme u obzir...svi ovi tvoji telefoni ne vrijede preko 20e (skuplja opravka nego polovni da kupis! pricam za cijenu po kojoj si ti meni davao ona tri telefona + opravka istih)
    moje iskustvo je a trgovalo se sa haralampijem i kompezovalo i prodavalo u otkup slicnih telefona znaci nema trika da mozes bit u minus a sve sto i kako rece tako je...nisam bio prisutan kompenzaciji i detaljima tako da samo kazem da je covjek ok da je max korektan i radi 20e ne mogu da vjerujem i to me niko nikad nece ubijedit...nista licno da tebe pljunem bugs ali ne pije mi vodu ovo

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

hvala jarmani.upravo si mu sve rekao.dogovor je dogovor ako kazem da se provjere telefoni onda da se provjere i moji i tvoji!a ne samo moj decko!sa curom si bio i ona ti je svjedok pitaj je!i nemoj da seres fino sam ti rekao na pm zavrsio si posao sad si miran!prvi ko se javi za njegove telefone poklonicu mu ih a tvrdim da ni sa jednog nisam skinuo nista ni saraf!decko budi dobar!a da zaboravih nemoj curi da dajes da se javlja na telefon kad te zovem nije lijepo decko!rekao si da 7260 radi radi al samo nema mreze,5300 pali samo displej slomljen decko ne pali mozda kod tebe!
    Last edited by haralampije; 28-03-11 at 14:23.

Thanks Thanks Given 
    1
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Prvo JArmani tebi sam davao sve telefone u kompezaciju za nesto, tvoja mi se nije svidjela, dao sam ti tu cijenu jer samo morao neku dati, htio sam kompezaciju, sto i sam znas jer sam ti rekao na pm.
    Drugo novi flet kabal za E65 na netu moze da se nadje sa shippingom za 9e tako da eto ima telefon koji mi je dao za 10e doplate, a moze jeftinije da ga nadje polovan, a ovi ostali mu dolaze za onda po cijeni 20e max.
    Trece vidim da ste prijatelji i da saradjujete pa da valja malo se supnuti i popljuvati ostale, tako da razumijem....
    Trece halampije, naravno pitao sam curu 5 puta da li sam ja pogresno cuo ili umislio svih 5 puta je potvrdila moju pricu, tkao da mi je savjest cista.
    Cetvrto kad si nazvao na br. javila se moja cura iz razloga sto je to njen br. bio i ponudila ti da ti da moj br., ti navedeno odbio ili mozda i ona laze?
    Peto sto se tice telefona, danas razocaran ovim neosnovanim ponizavanjem prvo sam htio da ga polomim, nakon toga da te nazovem i da ti ga urucim, sad vec vidim da tvoje poruke stvarno imale obraza nisu imale da sve ovo napricas tako da cu ga pokloniti malom bratu iz Pv, ako ti je lakse necemo ni ja ni "ti" profitirati, a tebi hvala sto si mi otvorio oci.
    Last edited by bugs_bunny; 29-03-11 at 19:20.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by JArmani View Post
    moram se umijesat dvije recenice da recem
    meni si e65,6131,5300 prodavao za 50e apsurd
    pa sam ti davao kompenzaciju koja tebi nije odg na moju srecu
    sledece! nokia koja je bila kod haralampija znam i ja sam je palio i mislio da uzmem i telefon je radio bez greske prilikom koriscenja tj testiranja znaci kao doxa..
    ja sto sam vidio koliko coek ima pokvarenih i kod njega mozes uzet koji oces i sto oces od sitnica ako ti fali bez pare i dinara. mislim i tvrdim da ne bi imao kad da ih kasapi a pogotovo telefone stare ka grcka(nikome se to ne isplati) jer koliko vidim na stolu su mu vecinom bolji telefoni a ovo je gubljenje vremena brate znam po sebi a ko radi sa tel ovo uzme za djelove ono ''eto neka ih'' a ovdje je jedino ovaj e65 bio zanimljiv 6131 tu i tamo i ova 5300 ajde da se uzme u obzir...svi ovi tvoji telefoni ne vrijede preko 20e (skuplja opravka nego polovni da kupis! pricam za cijenu po kojoj si ti meni davao ona tri telefona + opravka istih)
    moje iskustvo je a trgovalo se sa haralampijem i kompezovalo i prodavalo u otkup slicnih telefona znaci nema trika da mozes bit u minus a sve sto i kako rece tako je...nisam bio prisutan kompenzaciji i detaljima tako da samo kazem da je covjek ok da je max korektan i radi 20e ne mogu da vjerujem i to me niko nikad nece ubijedit...nista licno da tebe pljunem bugs ali ne pije mi vodu ovo
    Quote Originally Posted by bugs_bunny View Post
    Prvo JArmani tebi sam davao sve telefone u kompezaciju za nesto, tvoja mi se nije svidjela, dao sam ti tu cijenu jer samo morao neku dati, htio sam kompezaciju, sto i sam znas jer sam ti rekao na pm.
    Drugo novi flet kabal za E65 na netu moze da se nadje sa shippingom za 9e tako da eto ima telefon koji mi je dao za 10e doplate, a moze jeftinije da ga nadje polovan, a ovi ostali mu dolaze za onda po cijeni 20e max.
    Trece vidim da ste prijatelji i da saradjujete pa da valja malo se supnuti i popljuvati ostale, tako da razumijem....
    Trece halampije, naravno pitao sam curu 5 puta da li sam ja pogresno cuo ili umislio svih 5 puta je potvrdila moju pricu, tkao da mi je savjest cista.
    Cetvrto kad si nazvao na br. javila se moja cura iz razloga sto je to njen br. bio i ponudila ti da ti da moj br., ti navedeno odbio ili mozda i ona laze?
    Peto sto se tice telefona, danas razocaran ovim neosnovanim ponizavanjem prvo sam htio da ga polomim, nakon toga da te nazovem i da ti ga urucim, sad vec vidim da tvoje poruke stvarno imale obraza nisu imale da sve ovo napricas tako da cu ga pokloniti malom bratu iz Pv, ako ti je lakse necemo ni ja ni "ti" profitirati, a tebi hvala sto si mi otvorio oci.
    procitaj opet sto sam napisao! i ne :burp: jer sam napisao samo sto i kako je kad sam procitao jer ovaj dio foruma pratim takodje..tako da tvoje :burp: sad ostavi za sebe kao i ovo sto sam boldovao :monkey: tvoja stvar sto te boli necu ti ulaziti u to

Thanks Thanks Given 
    4
    Thanks Thanks Received 
    129
    Thanked in
    75 Posts

to! to je falilo ovom topiku... dosta je bilo tapsanja po ledjima
    look right through me

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    7
    Thanked in
    1 Post

Daaron Aracus sve pohvale za ovog momka sve ispoštovano i odrađeno pošteno i profesionalno.

Thanks Thanks Given 
    14
    Thanks Thanks Received 
    169
    Thanked in
    114 Posts

Quote Originally Posted by djeye View Post
    to! to je falilo ovom topiku... dosta je bilo tapsanja po ledjima
    Daleko bilo, bolje je da su svi zadovoljni i tapšu se po leđima nego da je nekome krivo. Da ne bude off-topic, evo da pohvalim člana _betrayer_, kupio hardver kod mene i ispoštovao dogovor.
    ...dip your hands in the water,
    the same deep water as me...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Rzeljko - pohvale - kupio graficku karticu od njega prije nekih mjesec dana. Nisam ranije davao misljenje da ne bude preuranjeno, ali tri obrnuta dijela Crysisa kasnije znam da mi je prodao savrseno ispravnu stvar po povoljnoj cijeni.
    one step at a time don’t be living on the line
    i don’t need a friend i got morbid on the mind

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Gocetr_25 - smrdica.
    Odlican lik, korektan, bez natege, sve pohvale...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    4
    Thanked in
    4 Posts

MirkoMm - vise nego korektan. Dao covjek stvar na rate i sve maksimalno brzo. Sve pohvale za njega!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    1
    Thanked in
    1 Post

gocetr_25 kao i vazda korektan momak , sve pohvale

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Nooth1ng - da ga i ja pohvalim odlican momak
    jbga....progres

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    2
    Thanked in
    2 Posts

Sparco CG - zadovoljstvo je saradjivati s njim.
    TAKUMI

Thanks Thanks Given 
    44
    Thanks Thanks Received 
    130
    Thanked in
    99 Posts

Quote Originally Posted by Gardas View Post
    Gocetr_25 - smrdica.
    Odlican lik, korektan, bez natege, sve pohvale...
    Quote Originally Posted by Scepan View Post
    gocetr_25 kao i vazda korektan momak , sve pohvale
    takodje,sve korektno,pohvale

jos da pohvalim Fuji-ja i Rusty Cooley-a
    kontakt telefon 069837937(T-Mobile)

Thanks Thanks Given 
    17
    Thanks Thanks Received 
    31
    Thanked in
    8 Posts

Forumas asso - korektan momak pohvalio bih ga ... dobacio mi je dzak do kuce sve u dogovorenom vremenu,jedina zamjerka sto i nije bas dzak u stanju kao sto ga je opisao al moze proc moja preporuka !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da pohvalim Shaja. Trgovah kod njega dva objektiva. Sve kako treba!
    Preporucujem ga

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by BLASTER View Post
    Ja sam bas razocaran

Dogovorio sam se sa momkom koji prodaje zvucnike
    https://forum.cdm.me/showthread.php?t=75947
    da dodjem veceras posto zbog faxa ne mogu ranije da pogledam zvucnike i da ih kupim,pricali preko telefona i sve i ja mu saljem poruku da cu da dodjem i ranije vjerovatno cisto da mu javim,a on mi ladno odgovara da ih je prodao i da momak jedan dolazi po njih ...
    Nick je
    Joker89
    evo jos jedno malo razocarenje ...
    zainteresovao sam se za zvucnike i evo dopisivanja sa momkom po imenu mmijo

BLASTER-Koliko i da li prodajes ove zvucnike posebno ?
    mmijo-sad tek vidjeh poruku, dao bih ih za 15 eura ako ti se nije muka lomit do cetinja oko toga
    BLASTER-a ti si na cetinje ravno moze ovako,da naletim po njih al da budu 10e,ili ako budes dolazio u pg da ih uzmem za 15e ?
    mmijo-prosli su..............

krivo mi zbog ovakvih situacija ..
    Viktorija Badza! um zu sehen,dich nacktauf dem Nordpol !

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Vala i ti , pa ja da sam na njegovo mjesto ne bih se naglavljiva sa nekim 10-15
    ---Chelsea Fc---

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Masinac081 View Post
    Vala i ti , pa ja da sam na njegovo mjesto ne bih se naglavljiva sa nekim 10-15
    a dao bih mu ja 15e ali krivo jer sam bio zainteresovan
    Viktorija Badza! um zu sehen,dich nacktauf dem Nordpol !

Thanks Thanks Given 
    2,492
    Thanks Thanks Received 
    1,174
    Thanked in
    555 Posts

forumash b02- sve ok !

Thanks Thanks Given 
    122
    Thanks Thanks Received 
    117
    Thanked in
    59 Posts

CVX sve pohvale!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by BLASTER View Post
    a dao bih mu ja 15e ali krivo jer sam bio zainteresovan
    Coek je OK postupio. Ti si mu nudio trecinu para manje od onoga sto je prodavao, ako mu je nalecela prilika, a nisi ih rezervisao (a nisi, ako je ovo sva rasprava), normalno je da ih proda. Mozes bit razocaran samo u sebe
    one step at a time don’t be living on the line
    i don’t need a friend i got morbid on the mind

Thanks Thanks Given 
    44
    Thanks Thanks Received 
    130
    Thanked in
    99 Posts

Viktoria sve pohvale
    kontakt telefon 069837937(T-Mobile)

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

stefke....... sve pohvale
    ne želim oplakivanje.....sve što očekujem je očekivanje

Page 81 of 151 FirstFirst ... 317177787980818283848591131 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)