Nikad ne odstupam od te podjele,
ali da je Dinosha izaziva DRZAVU CGu, i vitla Albanskim pasoshem ispred noseva Crnogorskija,
ni zere sazaljuenja nebi ima prema Rastoderu, Dinoshi, Bardiju, Lukshicu ili Popovicu, svachije "chojstvo" mjerim istom mjerom,
a q.rchenjue i prenemaganje iz dushe ne podnosim,
jer nishta nije mekshke od magareceg q.rca poslije upotrebe a bio je fin za vidjet u startu.
IM - Old Bone
Tamo đe nas čekaš, okupićemo se opet i nastaviti đe smo stali...ZBogom prijatelju...
A što, uostalom, da je ne pušti? To nije javna manifestacija.
Trebao bi vojvoda opet da strajkuje gladju, ispunice mu zahtjeve kao prosli put
Ova vijest, da ce Mandicu oduzeti drzavljanstvo, uljepsala mi je ovaj dan.
Kad bi jos onom Dedeicu, sto je onako bezocno buca prijedlog ustava...
Treba ispostovati zakone, te provjeriti legalnost djelovanja u CG, Ristove vojske.Jer on drzi pod mantijom vise vojnika nego CG pod oruzjem.
Ta vojska broji 800-1500 ljudi koji u ime K(Rista) cine svako zlo ovoj drzavi.A.dosli su iz Knina i drugih "Srpskih" Hrvatskih teritorija,Bosne i Srbije.
Negdje sam procitao da samo njih sest ima regulisan status u ovoj drzavi.Ostali nemaju odobrenje za rad i boravak koja se daju stranim licima.O placanju poreza na prihode i druge dazbine spada u domen vica.
Crkva jeste odvojena od drzave, ali oni se ponasaju kao drzava u drzavi.I,zacudo,ni zakoni ove drzave se ne odnose na njih.Ali zato smo prosle nedjelje bili obradovani vijescu da ce"inspecijske kontrole u nastupajucoj sezoni" biti pojacane.Tako da se mozemo nadati da im ni jedan konobar i tesar,koji rade na "crno" nece promaci.
Kome treba oduzeti državljanstvo, Popoviću, Dedeiću ili Mandiću zbog srbovanja?
Ili ovima iz vladajuće koalalicije što opustošiše lijepu nam državu i pokradoše pare?
Šta bi radili ovi kojima je to posao, kome treba dati papire kome ne, da im pljunu po 500.000 koliko traže za državljanstvo? Kakva bi tu priča bila da mi je znati...?
If you turn a man into a fish, you will catch him for a day
A,ti ne brizi,i kako rece da "imam i SRB drzavljanstvo i veci sam prijatelj drzave od svih u parlamentu",samo pazi da te Osman ne cuje.
To sto si uzimanjem SRB drzavljanstva, svjesno povrijedio zakone ove drzave, te ne brine jer ti si coce njen "prijatej".
Stekao sam ga pravom prije referunduma... Šteta što je po zakonu, da nije, baš me zanima kako bi mi oduzeli crnogorsko...
To sam i ja rekao![]()
Ne ne, samo se Srbima oduzima, greotice![]()
A shta bi ti to uradioAko u zakonu tako stoji ti se tu nishta ne pitash...
Svaka chast za sve one koji su prije uzeli to drzhavljanstvo, a ovi shto su pohrlili poslije referenduma, dobro se zna zashto su to uradili... pa sad, fino neka ostave to crnogorsko, kad mrze zemlju u kojoj zhive i protiv koje navijaju, onda to treba da im bude olakshanje da ih ko ne bi sluchajno nazvo crnogorcima...
Fora je u tome sto uopste nije srbofobija niti ih ja mrzim no ovdje sto god se desi niko ne voli srbe i drzava ih sikanira....
vidi,meni su svi iz CG ,kompletna familija tako da nemoze mi niko rec da vise voli Crnu Goru od mene!
moji preci su stvarali Crnu Goru pocev od popa Mila Jovovica pa na vamo...
i kad mi neko kaze da je veci crnogorac od mene zato sto ne dijeli neka misljenja samnom?! pihhhhh!!!
Da ne znas crnogorske rijeci to si sam rekao, ali da takav branioc Srba i srpstva ne zna upotrebu tih rijeci to je vala bruka. Informacije radi izgleda da ti ni srpski pravopis nije jaca strana, pa bolje patisi o tome i drzi se tema.
Zbilja pop Milo Jovovic bjese iz Boke![]()
kakav branioc???mislish branilac?
pricam realno, a izgleda tvoj pravopis je "pravi",neznam samo kako si i osnovnu zavrsio s tim pravopisom,vjerovatno preko veze, uz grudu sira od doma:grin:
svo vrijeme sam na temu,ali ti me skreces svojim bisernim postovima
ali ipak si ti odje moderator ,jbg...:wink:
Last edited by cartuning kotor; 27-03-11 at 15:20.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks