xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
gotovooooo.0-0..hahahahahha
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Prekinu me ova zadnja sansa za Swiss, ali ipak sjajno zavrseno - 0:0.
Kakav rezultat!
P r i m o r a c
BRAVO i za jedne i za druge
B R A V O
Dakle, nakon polovine ciklusa Englezi i mi po 10 bodova, Bugari i Svajcarci po 4 i Velsani bez bodova. Odlicno, zaista su nam se poklopili rezultati imajuci u vidu da zaista niko nije vjerovao u neki povoljan rezultat Velsa protiv Engleske. Mislim da bismo pobjedom nad Bugarskom gotovo obezbijedili 2. mjesto, a po ovome sto sam vidio danas od njih cini mi se da je to vrlo vjerovatno, pogotovo ako budemo igrali u najjacem sastavu (tj bez kaznjenih Dzudovica i Vukcevica). Od te utakmice ce mnogo toga zavisiti. Takodje mi se cini da moramo ici na pobjedu i protiv Velsa u gostima, ma koliko to malo pretenziozno zvucalo, mada iako njima ta utakmica nece nista znacit sigurno ce se potrudit da pomognu bracu. A protiv Engleza i Svajcaraca bunkerica, sa Joveticem i Vucinicem samo naprijed. Pa ako naprave sto - naprave. Samo da se uzimaju bodovi.
hohohohoho , pa ovo je odlicna situacija![]()
BISOGNA VINCERE !
Nakon pobjeda Crne Gore i Engleske u sljedecem kolu ce biti:
England - 13
Montenegro - 13
Bulgaria - 4
Switzerland - 4
Trebaju li Albanci da pobijede Bjelorusiju da bi isli kao drugi ?
BISOGNA VINCERE !
Bugari su mi noćna mora još od onog prvog kvalifikacionog meča pod Goricom.
Taj meč nas je psihički ubio i uništio čitave kvalifikacije, da smo njih pobijedili, pala bi i Irska četiri dana kasnije, i na iduću pobjedu sigurno ne bismo čekali sve do posljednjeg kola.
Nadam se da će ovoga puta bit puno, puno drugačije.
Onaj tim koji je igrao sinoć je odigrao najviše što je mogao.
Šteta što nemamo fizički besprekorno pripremljene igrače, jer je svaki fudbalski laik vidio da je Uzbekistan ekipa kojoj se daje 5 komada i to SAMO KAO posljedica jakog presinga na njihovoj polovini.
Momci ne umiju loptu da iznesu, a iznosili su je jer naši ne mogu da trče koliko bi trebalo.
Ali ono, raduje me što se nije primio gol opet.
Batak očajan, ne može onaj momak da igra.
Sve pohvale za Petra Grbića jer je odigrao fenomenalno i pokazao da zaslužuje biti tu gdje jeste.
Zbog nesrećnog prošlog ciklusa je dobro što ne igra Georgiev![]()
eto sad smo na ravne casti s Englezima 4 meca 10 bodova.
svajcarska i bugarska iz 4 utakmice po 4 boda
njima smo za sad dovoljno utekli posle ovog iksa.ne treba se oslanjati na najbolje drugo mjesto nego pucati na prvo.
ono sto nam ne odgovara jeste da ce sad englezi preslisati bugare i svajcarce koji nece imat zasto da igraju
MI,smo i vise nego sposobni da dobijemo Bugare kuci i to treba da nam je jedina briga za sad.
Vels nam moze bit velika prepreka jer mislim da ce ucinet sve da nas zaustave ne bi li engleskoj pomogli.Nadam se u remi Bugarske i Engleske u Sofiji jer ako ne dobijemo eventualno vels tamo to ce nam bit jedina sansa da ne upadamo u triler zavrsnicu.Sve pod jednom velikom premsiom da dobijemo Engleze u Podgoricu.u zadnjem kolu englezi docekuju vels a mi idemo neugodnoj svajcarskoj.
Bitno je samo da ispratimo engleze 2.septembra da ne budemo u zaostatku i da idemo na pobjedu kuci protiv njih 7.oktobra i zavrsili bi smo prvi
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Svajcarska odbrana zaisto dobra,ono pravljenje viska u napadu odlicno,ma ne znaju dati go.
Ako Vels onako bude igra sa nama ne brizim,ma se bojim da ce odigrat jednu "patriotsku" za Engleze.
Mi sad polako.Prvo da oderemo Bugare i sve kombinacije su nam na stolu.
Nijesam sti o nasima,ali svi na Bataka, a meni je Jovanovic bio gori od njega.
Kakva ljepotica. Moze li sad neko da mi izbaci normalnu tabelu (da nije na njemackom) najboljih drugih? Da vidimo te kalkulacije
EDIT: Evo nadjoh tabelu:
![]()
Last edited by _HokutoNoKen_; 26-03-11 at 20:22.
DICIOTTO
http://www.uefa.com/uefaeuro2012/standings/index.html
ja gledam odje sve grupe i ima nekih reprezentacija koje su druge i imaju vise od 7 poena
armenia 8, madjarska 9 i sl
/me stetan
Amor dolor est!
Amor vincit omnia!
obavezno, ali obavezno pogledati ---> http://www.svjetlopisi.com/cg/cg.html
Trebalo bi se imat u vidu, da ce mi na kraj imat 2 utakmice manje od svih ovih navedenih izuzev portugala.![]()
evo kako je stanje...
![]()
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks