Originally Posted by
kaemSe
bih na stadion, sjedjeh na istok i nekako sve sto se desavalo na mecu bilo mi je ispred nosa
i sledece, batak je trebao da bude sikljucen, pekovic takodje, napravili su nasi neobicno mnogo grubih startova. Nekoliko puta su se unosili u face inace fer i korektnim uzekistancima sa kojima sam prosto odusevljen jer su komplet mec igrali od noge do noge i imali malo vise sansi nego sto vi mislite. NJihov kapiten je odlican igrac. Savic danas je bio veoma los, pred kraj se malo ispravio ali imao je jedno 7 ili 8 kikseva koje bi malo bolji igraci makar dva puta iskoristili. No mozda je to i zbog bataka koji ni sam sebe ne moze cuvat. To je takav kikser i malo je rec da na komplet stadion nije bio odusevljen sto je on u timu. Kascelan danas nidje veze. Mec pocet bez krila sa 4 zadnja vezna i znalo se da nema srece. Ubacio je Bozovica i kao malo su krenuli sa krilim + grbica koji je bukvalno svaku loptu izgubio i odmah se bacio dje ga niko taka nije. Mada vidi se da umije. Djalovic i Beco nista ali da uilaska vukcevica svakako nije se ni moglo ocekivat damoze im ko lopzu dodat ili visak napravit. Zao mi je sto Delibasic nije dao gol. Drincic moze bolje mnogo ali eto povreda nije bila mala pa dako se vrati.
od A do Š.
must spread some R tralala
Dobro vece draga publiko, ja samo necu trositi reci na ove flamingose.
Bookmarks