pa pise ti..
samo mijenjas kod 381 kodom 382, ostaje ti isti broj..
Pozivamo vas da do 10. aprila u nasoj poslovnici u Delti besplatno zamjenite karticu za novu. Zamjena je neophodna zbog promjene drzavnog koda. S postovanjem.
Interesuje me da li je ovo mjenjanje samo kartice, ili uzimanje nove kartice i novog broja?
\\OFL•GIC
pa pise ti..
samo mijenjas kod 381 kodom 382, ostaje ti isti broj..
Ko pita, ne skita.
\\OFL•GIC
khm..ja sam malo priglupa, a i kako reče Tito, ko pita ne skita, da li su sve kartice koje je pro-monte izdao sa starim kodom?...mislim, ja imam karticu evo 15 godina, i morala sam da je zamijenim kad sam kupila potonji telefon nije htio da mi je učita, ali je to bilo prije godinu ipo, još je bio pro-monte?
Sovršenstvo tvorenija, tainstvene sile bože,
ništa ljepše, nit’ je kada, niti od nje stvorit može!
ja dobih novu karticu , i citavo vrijeme mi stoji da sam u roamingu u svojoj mrezi. znaci , da neko ne pomisli da sam uhvatio neku stranu mrezu, stoji da sam u roamingu u telenor mrezi. a dobit njihovog operatera spada u domet naucne fantastike.
ovo se ne zna Božije zore..
vama do aprila, 067 do oktobra, a 068 do maja...
Sell the Vatican, Feed the World!
a najjace bi bilo broj koji imam 10+ godina da mi zamijene, BTW meni pise da zamijenim do 4.aprila
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
Nema potrebe da se kopiraju kontakti oni ti to rade na licu mjesta. Znaci samo podjes do poslovnice das svoju karticu i dobijes novu.
Tema o tome za sve operatere
```````````
Zanima me da li ce mi iskljuciti broj ukoliko se ne registrujem do 10 aprila,jer necu biti fizicki prisutna () u Crnoj Gori u tom periodu,a ni nekih dva mjeseca nakon tok roka?Jedino rjesenje je kupovanje novog broja ili mozda postoji opcija da mi suspenduju moj broj sve dok se ne registrujem?Pro monte sam mreza (ili kako god da se zove sada).
P.S.Povremeno upalim tu karticu,ali nikakvo obavijestenje mi nisu poslali ,bez ova standardna za roaming.
Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.
Što je najjače nema ni dual kartica. Očekuje se dolazak, ali do tada...
Samo jedno pitanje,povodom ovih poziva od strane mobilnih operatora.Koliko shvatih nije cilj ta promjena koda no UZIMANJE PODATAKA TJ REGISTROVANJE KORISNIKA.Znači svi vi koji pripejd kartice donesete na zamjenu morate donjet i ličnu kartu da vas REGISTRUJU.
Pitanje je PO KOM OSNOVU I KOM ZAKONU SE MORAJU REGISTROVAT PRIPREJD BROJEVI?
Hvala Minjo,ako moze do septembra,sticu cu da se registrujem i ja .
Sto se tice registracije,meni ne predstavlja nikakav problem,vec sam se i ovdje u Italiji morala registrovati cim sam kupila pripejd broj(a to je bilo dosta davno).
Non sum uni angulo natus: patria mea totus hic mundus est.
Kako će sad odjednom da nestane jedno 100,000 "korisnika"... prepaid kartice koje se neće registrovati.
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Usvojen je zakon,po kojem svaka pri-pejd kartica mora biti registrovana,bilo je vec price o tome,da li je to u redu i da li se krsi privatnost tim postupkom.
Samo me interesuje kako ce izac na kraj sa strancima koji dodju na ljetovanje,mislite da ce oni rado davat podatke?
~
Any experiment of interest in life will be carried out at your own expense. Mark it well.
Rain, post br. 12.
i sto smo zakljucili? Da li ce oni da mi kopiraju kontakte, ili ih ja moram kopirat?
obavezno ponjeti licnu kartu.
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks