Bejl propušta meč sa Engleskom.![]()
Ako Englezima, pobeda protiv velsana, znacila plasman na eu onde teih Velsani, pustit.
Nema tu puštanja ljudi. Vels ako ih pobijedi, dolazi im na 1 bod. Jesu to prijateljki narodi, ali ne vjerujem da će im se Vels guzit.
Izgleda sjutra počinju Božović Pavićević, Savić, Batak, Jovanović; Drinčić, Peković, Kašćelan, Novaković; Đalović Bećiraj.
Ova sredina mi jako čudna, al valjda Cico zna šta radi...
Hrvatski stručnjak nastavio je praksu saopštavanja početnog sastava dan uoči utakmice. Tako će na golu biti Božović, u odbrani Pavićević, Baša, Batak i Jovanović, na sredini terena Peković, povratnik nakon povrede Drinčić, Novaković i Kašćelan, dok će u napadu zaigrati Đalović i Bećiraj.
chudne formacije majko mila ona je ok u shushtini ali koji igrachi pokrivaju odredjene pozicije to je chudno
.................bozhovic....................
pavicevic..basha...batak....jovanovic
................pekovic.......................
....drinchic.............kashcelan.........
...............novakovic.....................
......beciraj.............djalovic...........
Stop the world I wanna get off.
Tacno vidim da ce protiv Bugara umjesto Dzudovica poceti Batak a ne Savic.
A nemojte ljudi Bataka da gledam.........
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
igrace savic, jer basa nece igrati od pocetka kako stvari stoje jer ga jos muci povreda
a batak i savic u odbrani je dobro, jer ce mo vidjeti koji je bolji za mec protiv bugare, mada se to vev sada zna ^^
Vala ako ce Batak igrat' prije Savica onda se propalo.. Sprdali su se omladinci Sutjeske s njim prije nedelju dana i on treba u reprezentaciju da igra.. Maxe...
Savic je novi Nesta.
Slazem se.
S obzirom da smo se s Djalovicem itekako upoznali,trebalo bi mozda dat sansu Delibasicu da pocne mec,do sad smo ga gledali na kasicicu,da vidimo koliko bi pruzio s ozbiljnijom minutazom,ipak je prijateljska,treba dat sansu ovima sto manje igraju inace...
Nemamo lobi al' imamo damu ! Eviva !
Pa nisam znao da se vratio Batak u prvih 11 , e kuku nama .
BISOGNA VINCERE !
sredina napravljena sa 4 defanzivna vezna?!? na sto ce to licit...No dobro, cini mi se da Cico hoce s ovom utakmicom da napravi selekciju, tj da vidi za neke pozicije koliko ko moze osim ovih 7-8 nedodirljivih....
Evo i kako ce formacijski izgledat mlada reprezentacija :
Selektor mladih „sokola“ saopštio je imena igrača koji će započeti sjutrašnji duel.
- Igraćemo u ofanzivnijom formaciji, sa tri isturena vezna igrača. Na golu će biti Velimirović, na bekovima Radulović i Radišić, dok će tandem štopera biti Tomašević i Šofranac. Ispred posljednje linije odbrane igraće Kaluđerović i Bogdanović. Na spoljnim pozicijama u veznom redu biće Vešović i Seratlić, dok će iza Nikolića kao jedinog napadača igrati Kajević, dodao je Vlaisavljević.
---
fino izgleda ova ekipa...kad tu dodamo jos Savica i Balica i jos par igraca koji su preskoceni ovaj put dobicemo vrlo jaku ekipu, koja u onakvoj grupi kakva je nasa mora da ide na prvo mjesto
treba da shvatis da mlada reprezentacija sluzi za pravljenje igraca za A selekciju a kako je Savic to odavno prerastao ne vjerujem da ce se vise nalazit u tom drustvu
Tacno, ali i Jovetic je jos odavno prerastao mladu reprezentaciju, pa je igrao par utakmica u proslom ciklusu. Sve zavisi od kalendara, ukoliko i A selekcija i mlada imaju takmicarsku utakmicu logicno je da ce biti u sastavu A reprezentacije. U suprotnom, on moze biti ustupljen i mladoj selekciji. Al nebitno, i ovako smo dobro pokriveni na Savicevoj poziciji, a ja bih najsrecniji bio kad bih ga vidjeo uz Basu u startnih 11 kod Kranjcara, iako je jasno da za sad Dzudovic ima prednost, a mozda cak i Batak
koji crni bataka, sto je ta prica odje od toga nema nista......
stvar je u tome da nemamo druge stopere na spisku sada... basa je povrijeden pa nece poceti mec, dzudovic nece isto jer je kaznjen za mec protiv bugare a svi ostali su krilni igraci (jovanovic, pavicevic, pejovic, balic, bozovic)
zato igraju sada savic i batak kao stoperi
jovanovic u nalcik igra centralnog beka i ja bas mislim da ce pocet sa pavicevic,savic,jovanovic,balic
kad je izjavio da ce ovako da pocne utakmicu, sto ce je promjeniti??
Pavićević, Savić, Batak, Jovanović
Ljudi ovo je samo prijteljska utakmica. Mora malo da proba i druge igrace. Ja sam siguran protiv Bugara , Batak, sigurno nece igrat, a i sredina ce drugacia izgledat, mislim da ce tu zvero, da upane a jos kada je jovetic vrati.
Šanse Velsa da izvuče makar bod protiv Engleza su sada umanjene za 70 %
Vels bez Bejla na Englesku
Dick Laurent is dead!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks