Upisujem svoje srce u uličnu prašinu,
od Urala do Sierra Nevade,
od Yokohame do Kilimandžara...
Nervira me neljudskost i manjak postovanja i saosjećanja.
Last edited by starwalker; 17-03-11 at 13:09.
The more things change, the more they stay the same.
nerviraju me ovi sto se svakodnevno nerviraju![]()
Ludilom maskiram dosadu
kad mi se kesa s ulice, potpomognuta od strane vjetra, zalijepi za facu ka' maska, a golub me pokenja po šalu...a svi me gledaju ka' avetinju...
Sell the Vatican, Feed the World!
Ajde jadna, nešto će ti lijepo bit ( ovo za goluba, a ne znam što znači kad se kesa zalijepi za facu xi, xi)
Mene u kancelariju gađaju krem bananicama. Kako mi ne dobače batak ili nešto što jedem...
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
Nervira me Stefan,Jedna drugarica,kisa,sneg vetar i ostale vremenske nepogode,svi oni ograniceni,sebicni,oni koji gledaju samo na sebe,umisljene....
mene, vala, nerviraju nepismeni, koji ono što treba da rastave - sastave, a ono što treba da sastave - rastave...bez tačke, zareza, interpukcija...ima li veće sramote, no kad neko ne poznaje pravopis i gramatiku svog jezika...
Last edited by KRKNA; 23-03-11 at 14:18.
Sell the Vatican, Feed the World!
nervira me KRKNA jer ne moze da ubaci je*eni smajli u nijedan post!
nervira me kad me baci jedan mech na kladionicu :mad:
Nervira me kad mi se jede belo meso a rostilj ne radi...:trashcom:
nervira me kad se iznerviram oko neke gluposti :roll:
nervira me ova nova uzrecica/virus koja je zarazila cijeli grad a potekla je od najvecih seljaka iz grada a to je "JELI OVO REALNO" "OVO NIJE REALNO" i tako te varijacija,znaci kad to cujem dodje mi samarcinu da mu pljastim pih
Viktorija Badza! um zu sehen,dich nacktauf dem Nordpol !
Poruka..........
A u ulici Slobode i Hercegovackoj sad rastu iz Berana dEca. Neki novi klinci, neki novi klinci..
mrzim glasne ljude... jutros ulazi neka zenetina u kucu u 9 sati, debilce jedno gadno, toliko je bila glasna da sam se ja probudio dok je ona na vrata ulazila, i vice (prica) kolko moze, ne pita spava li ko ili tako nesto... koje su to muke bile sat i kusur vremena... i kad je otisla zaspah jos malo...
i mrzim kad mi se ljudi unose u facu dok mi nesto pricaju ili me non-stop nesto cackaju piljkaju trenerku, makse druuuuze drzi rastojanje...
kad me neko nenamjerno pljuje dok prica sa mnom..
Danas me nista ne nervira. Volim sve.
nervira me sto smo svi postali robovi, zivio paleolit!
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
ovo naglo zatopljenje...
"Fear leads to anger, anger leads to hate, hate leads to suffering" by Jedi Master Yoda
Cijela ova halabuka oko hebenog popisa.:mad:
Toliko problema, nezaposlenost, kriza, svako malo skaču cijene, katastrofe u svijetu, ratovi, WW3 samo što nije, a u bajkovitoj CG ništa važnije od nacionalnog pitanja.
The more things change, the more they stay the same.
Blago vama u pamet sto se nervirate oko sitnica ... qq Crnoj Gori u zivot i buducnost kad nam vidik za nerviranje ne ide dalje od sitnica.
Starwalker respect za istaknute probleme ... jbs popis ...no mora halabuka kad toliko bezglavih ima kojima sve crtat treba kad ne znaju kako se osjecaju... i dje sebe prepoznaju...
Imate neprijatelje? Odlicno! To znaci da ste se borili za neki sopstveni stav u zivotu!
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Bookmarks