Pao je Nadal prosle godine u ovo doba na cetvrto mjesto..pa je onda dosla sljaka
Ali vidjecemo...uglavnom Nadal je sinoc uzasno servirao,drugi i treci set 25% ubacenog prvog servisa!!!! Ne vjerujem da ce mu se to ponovit opet
Ko kaze da sam neozbiljan? Novak ima podjednake sanse, kao Fernando, da bude prvi, bar na pola godine, u narednih godinu i pol dana. Ako nisi primijetio, Nadal godinama pravi vrhunske rezultate. Nezavisno od toga da li ima sta da brani ili ne brani, napada, eskivira, taktizira... Koliko se sjecam, pocetkom prosle godine su svi strucnjaci vidjeli novaka na prvo mjesto. Pa kad ne bi do proljeca, onda nakon proljeca... A on zamalo cetvrti... No ajde, strucnjacima je dozvoljeno da grijese. Zato su i strucnjaci.
Pao je Nadal prosle godine u ovo doba na cetvrto mjesto..pa je onda dosla sljaka
Ali vidjecemo...uglavnom Nadal je sinoc uzasno servirao,drugi i treci set 25% ubacenog prvog servisa!!!! Ne vjerujem da ce mu se to ponovit opet
To ti je klasican primjer nedostatka meceva. Kad pocinje sezona, niko ne zna da servira. Ko je pratio Hopman kup, vidio je npr. Kolsrajbera dje ga i cure brejkuju, a sad momak igra svaki mec bar po jedan taj - brejk.
Da, ali koliki je bio procenat osvojenih poena za Rafu na njegov drugi servis? Izuzetno visok(a to je na kraju krajeva najvaznije), kao da je u pitanju prvi servis. I to zato sto je Novak ocajno riternirao na Nadalov drugi servis (a to niko izgleda nije video, samo se uhvatili tog procenta ubacenog prvog servisa), sto je i sam Rafa rekao na pressu posle meca:uglavnom Nadal je sinoc uzasno servirao,drugi i treci set 25% ubacenog prvog servisa!!!!
"The first set I think I played really good, having the control of most of the points, and I felt well. After that, at the end of the first set, I started to serve really bad; and in the second set it was the same in the beginning, even if I won some games and he had more mistakes than usual with the second serve return. I just played less aggressive and I think my serve didn't work that well, no?"
I da, dosadno je vise to prepucavanje oko navijanja, neka savako navija za koga zeli, normalno je da Novak nekoga nervira i da navija za Rafu, Feda ili nekog drugog. Sasvim normalno.
Izasao je zreb za Majami. Federer kod Nadala u polovini, tako da cemo valjda konacno gledati njihov susret u polufinalu.![]()
Meni je zao sto Jov-a isprovociramo ponekad, pa se odalji od tenisa, u svojim komentarima. Vidi se da je veliki poznavaoc ove igre.
Ide ti +rep, cim budem u mogucnosti.
Shto bi Djokica bio "odushevljen" da vidi Jov-a kako ga naziva cunamijem,odmah bi skinuo kinesio tape trake s porukama podrshke Japanu !!!
...
Djokovic zivi u Monte Karlu. Ne placa porez drzavi Srbiji. Tih 100.000,00 su samo jedan mali dio onog iznosa koji on duguje, u vidu poreza. A dajuci 100,000.00 on hrani dusu takvima kao ti, radi na svom imidzu i omogucava sebi poreske olaksice, tamo u Monte Karlu.
Sta ovo niko ne pise da je Nole juce izgubio od Rafe sa 2:0 (7:6,6:3) na egzibicionom mecu u Bogoti, dobro prekinuo je niz pobjeda, al se ovo ne racuna na ATP:monkey:
I to je valjda bio na tvrdom mec. Na sljaci bi tek bilo ciscenje... zasto ne pisemo? Pa nije ni bitno. Dva drugara odigrala prijateljski mec, ucinila dobro djelo, zabavila se... Zao mi je sto nisam gledao mec, jer je sigurno Novak odigrao atraktivnije u odnosu na svoj "zvanicni" stil, pa je bio pravi za uzivanje.
mr signore po tvojim postovima choek bi zakljucio da ti je Novak ubio nekoga?
ne shvatam poentu tolikog pljuvanja po njemu.
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
Jesam li napisao nesto sto nije tacno? Vrijedjao koga, prozivao, nazivao dusmanima... ?! Ja ne vidim razlog zasto ti, a i ostali (pogotovo meni veoma dragi Jov), smatrate da ako neko ne koristi Novaka u demonstriranje nacionalne sile, je odmah neko ko pljuje po njemu.
Upravo se vidi iz tvojih postova da pjujes po njemu! Sam Nadal je rekao da mu je chast sto je igrao finale sa takvog teniserom kakav je Novak. I govoris da ima srece ovih 19 pobjeda sto je naredjao,i ima najbolji start atp toura i 20 godina,to nije prica u prazno?!
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
ovakva je situacija trenutno...rafa brani tri turnira monte carlo,madrid i rim...zatim ide roland garros...na svaki turnir je podloga sljaka...svi znamo da rafa moze da izgubi jedino ako se povrijedi...tako da ako rafa se ne daj boze povrijedi djokovic bi mogao da mu se priblizi mozda i da ga prestigne...ali ne zaboravimo tu je roger koji moze da im pomrsi racune...slucajan pad u igri sad fedex-a...ali zaboravih ima nadal i wimbledon i us open da brani kao i tokyo i finale london-a...ja mislim da ce na kraj godine ipak biti rafa prvi drugi fedex a treci nole....ili pak mozda fedex izbije opet na prvo mjesto...nista se ne zna..
.uglavnom sad je miami..nadam se da ce ga roddick osvojiti ipak svi znamo kako je on gazio djokovica u posljednje vrijeme..![]()
Zasto trivijalizujes? Znas na sta mislim. Samo "izvrces" ono sto zelim da kazem. U MK je bas zbog tog poreza na zarade, koji namjerno ne zeli da placa u Srbiji, koju toliko voli. Na kraju ce se vratiti u nju i bice mu milija za zivot, od MK... A s druge strane, dao je zemlji, koja ga je samo sputavala, dobar imidz, pozicionirao je na teniskoj mapi, DC salataru, par preduzeca, a bice ih jos... Uopste ne smatram da treba da da vise. Samo konstatujem da moze. I da mnogi bogati sportisti ne zive u MK, vec u svojim zemljama. U MK je porez 3% (valjda), dok je u Srbiji 12%. Ako se ne varam, najveci je u Svedskoj, 65%>. A Robin Soderling je iz Svedske. I sto mislis, je li prebjegao kao Nole? Ada glavom bez obzira... On bi vec bio ili zesci nacionalista, ili mentalno zaostao, da trenutno prebiva u Svedskoj.
Ne trivijalizujem, praviš od toga neku veliku priču a u pitanju je standardna stvar za sve velike sportiste: počneš da zarađuješ milione -> trudiš se da platiš što manji porez. Niko nije lud da plati milione dolara koje NE MORA. I ne znam da iko, sem ekstremista, zamjera ikome od njih u bilo kojoj zemlji.
Ne lupaj, kad te molim.
Wikipedia
Ko bi normalan od 10 miliona dolara dao 48% (nije 65) na ime poreza kad NE MORA?! Uzgred, Monaco je raj samo za pojedince s ličnim prihodima na svoje ime (kao što su vrhunski sportisti) - porezi i doprinosi na zaposlene iznose i do pola visine plate, tako da nije isplativo imati firmu tamo.Full name: Robin Bo Carl Söderling
Nickname: Soderking, Soda, Big Bird
Country: Sweden
Residence: Monte Carlo, Monaco
Date of birth: 14 August 1984 (age 26)
Place of birth: Tibro, Sweden
Height: 6 ft 4 in (1.93 m) [2]
Turned pro: 2001
Plays: Right-handed (two-handed backhand)
Career prize money: $9,773,378
...dip your hands in the water,
the same deep water as me...
Tvoja mrznja je ipak prevelika
Dao je masu,a koliko je tek dao za sta nije rekao,niko mu ne moze osporiti dobrotvorni rad,ne vidite od mrznje nikako.Ma nemamo sta da pricamo,Nadal i Federer gube od njega iskljucivo jer lose igraju,zavrsio sam sa ovom temom!
Nazalost nista vi nista bolji od Jova i kompanije
U zadnja dva dana samo
http://novakdjokovic.rs/news.php?akc...d=1059&jezik=1
http://novakdjokovic.rs/news.php?akc...d=1060&jezik=1
Last edited by Jakuza; 23-03-11 at 03:11.
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Bookmarks