View Poll Results: Novi selektor da ili ne?????

Voters
285. You may not vote on this poll
  • DA

117 41.05%
  • NE

89 31.23%
  • Nema veze - jer imamo zlato iz malage

79 27.72%
Page 356 of 942 FirstFirst ... 256306346352353354355356357358359360366406456856 ... LastLast
Results 8,876 to 8,900 of 23527

Thread: CG Vaterpolo

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Ne mogu se Murisic, Gopcevic i Markovic poredit sa Suboticem. Em su dosta stariji (Gopcevic 5 godina) em kvalitetom zaostaju za njim. No, da se ne zaboravi da smo mi GRESKOM SAVEZA ostali bez momka koji je tek godinu stariji od Subotica i koji igra za Partizan u EL. Govorim o Dusanu Mandicu.
    A taj Mandic nije nista losiji igrac od Subotica!

Tucak je, po nekim danasnjim novinama, nezadovoljan sudjenjem!?
    Mozda bi bio zadovoljniji da je dobio crveni karton u 1/4 kad je krenuo put pomocnog (koji je signalizirao da je lopta presla gol liniju, sto sudija iz Rijeke, Premusev prijatelj, nije uvazio).
    Sto reci o covjeku koji se buni i skace na sudiju cak i kad sudije u periodu od 3s prvo sviraju kontrafaul Primorcu, a onda i iskljucenje Azevedu!?
    Takvo skakanje po sudijama uzrokuje dizanju tenzija i onda kad nastane haos, onda je kriv neko drugi.
    Mada, njemu su sudije bile krive i lani, kad je izgubio 5 razlike u novi...
    TREBA SPRIJECITI DIZANJE TENZIJA NA OVAJ NACIN!!

A nas trener se ne buni cak ni kad nam najbolji igrac dobije sljivu ispod oka (Azevedo, sinoc).
    Ove sudije su od Kovacica napravile najboljeg igraca utakmice! Pavlovic i Azevedo mu nista ne mogu!
    Kovacic potopi Pavlovica i onda kad ovaj krene da izranja Kovacic leti i sudije gotovo svaki put sviraju kontrafaul. A Azeveda kako cuva...to treba snimit.

Eto, priznasmo poraz, cak se nesto nismo ni bunili na sudjenje, a po izvjestaju svih neutralnih - Primorac je ostecen za peterac na samom kraju utakmice.
    Ili smo mi oguglali na neke stvari ili se svake godine desavaju ista s.ranja. U EL jedno sudjenje i dominacija Primorca nad komsijama, a u domacim takmicenjima nesto drugo i dominacija jadrana.
    Ne govorim ovo zbog sinocne utakmice, vec zbog crnogorskog prvenstva koje je pred nama...
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Spisak za rumune:
    http://cafemontenegro.com/index.php?...42&news=164254

Bez ijednog ljevaka, sa jednim sidrunom, bez Radovica...i sa Tonijem Petrovicem koji od 15. januara ne trenira sa svojim klubom!?

Budvani, kao i novljani lani, nijednu utakmicu tokom sezone nisu dali sve reprezentativce!
    Naravno, to nije do njih, vec je to selektorov ''izbor''...
    A Primorcu se uzimaju i oni koji ne treniraju sa njim :lolblue:
    Interesantno ce mi bit' ako Petrovic zaigra.
    Mislim, 3 dana pred mec sezone za Primorac on bojkotuje, a sad igra.
    Od mene takvi podrsku nece imat'!
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    8
    Thanked in
    5 Posts

Malo o klubovima , malo o reprezentaciji...

Sto se tice klubova.. O Tucaku , hm, pa mozda je mislio da moze da utice malo vise kod sudija, buduci da su oni iz hrvatske.. Ne znam je li dobio zuti karton posto nisam gledao utakmicu, ali nesto ne vjerujem da su mu bas toliko dopustili da se seta po terenu. Cattaro ce me ispraviti za ovo ne sumnjam.
    Nezadovoljan sa sudjenjem, pa ne znam, citao sam vjesti danas, nisam nasao neke primjedbe, ne znam sta je pisalo u danu i pobjedi.
    A iz prethodne kritike, ja mogu da samo zakljucim da izgleda utakmice kotoru treba da sude samo tulga i margeta, posto sve ostale sudije sude na kotorovu stetu

a reprezentacija... a pero odavno tu nema mjeru... nepozivanje svih reprezentativaca iz budve? Nejasna situacija definitivno! zasto nije zvao radovica to samo on zna, ocigledno da je teorija o nastupu radovica za srbiju i vise nego istinita. Zvati petrovica? malo pokusava da ga rehabilituje , a ovo je predigra za njegov prelazak u novi po meni
    Opet je sefik na spisku.. MIlos je u nemilosti ocigledno.
    Please alowe me to introduce myself.......

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja ne mogu da vjerujem da se ne zove Radovic koji je ove godine mozda i najbolji igrac Partizana...to ne mogu da shvatim,pa i da nece vise da igra za nas, zovnite ga pa neka odbije fino ako nece da igra. I da, malog Subotica treba sto prije zvat u reprezentaciju, zar su nam potrebni svi ovi igraci da igraju sad kad smo se vec kvalifikovali za finalni turnir???

big giant head Guest

pero se zajebava, ocigledno. sta ga briga, njegova je reprezentacija..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

izjava Tucaka za Vijesti:

'Trener Jadrana Ivica Tucak je bio mnogo zadovoljniji.
    “Kada se sve sabere, moja ekipa je pružila bolju igru i shodno tome zasluženo trijumfovala. Bili smo u prednosti tokom većeg dijela susreta, a određeni propusti u igri onemogućili su nas da ranije riješimo utakmicu. Suđenje je, naglašavam, bilo na štetu vaterpola, dok čestitke upućujem protivničkim igračima a poštovanje iskazujem i stručnom štabu, rukovodstvu i navijačima kotorskog tima”, istakao je Tucak.'

Iz ovoga ne mogu bas zakljuciti da je kukao na sudjenje, samo je rekao da je sudjenje generalno bilo lose, po Primorac i po Jadran, i mislim da je ovo sasvim fer i sportska izjava, i od strane Perovica i Tucaka.

Za druge novine ne znam sta su pisali.
    <--- leuk

big giant head Guest

kukao je za druge medije. malo sere, if you ask me, ali pretpostavljam da je to vise dizanje pritiska za final 4 nego sto je stvarno nezadovoljan konkretnom utakmicom, s obzirom da u polufinalu igraju protiv domacina...
    a plus, ne moze se dozvoliti da kotorani imaju ekskluzivno pravo na kukanje na sudjenje

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Da, izjava je bila u Dan-u, da ne trazim sad...
    Iz Primorca su se na sudjenje zalili svega nekoliko puta, npr. lani nakon finala Kupa i 3. utakmice play off-a, odnosno ove godine nakon sto su Azevedo i Draskovic nokautirani na Rijeci...

A ja cu odje iznosit svaku nepravilnost koja se desi. Sa ekluzivnim pravom ili bez

Npr. sinoc pogledah mec, kod 1:1 je bio gol za Primorac. Pomocnik je to pokazao, sudija iz Rijeke je odmahnuo rukom...

No je meni nevjerovatno da npr. Tucak skace na sudiju u novi, a zna da je doticni ''obradjen'' i da je kum sa clanom UO VK Jadran.
    Treba li bas sve da se pojasnjava ili cemo se pravit' ludi?
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

U Kotor se dijele pozivnice za utakmicu. Potpisuje ih sekretar Saveza.
    DPS masinerija radi punom parom!
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da nece mozda da uvedu VIP mjesta na bazen ? Mozda da pozurimo do Rotora, sigurno
    ih tamo dijele :P

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

''Molimo Vas da potvrdite svoje prisustvo radi rezervacije mjesta...''

P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Što je problem?
    kome se ne gleda reprezentacija ne mora doć

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Na utakmice reprezentacije se ne dolazi po pozivu!
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Takvi pozovi se djele sponzorima,lokalnoj upravii ,sportskim savezima.Ti kao dio puka ulažiš normalno.Tebi bi trebalo biti na čast ako dobiješ pozivnicu za utakmicu reprezentacije

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Moj dobri Minjo, ako ja dobijem ovaj poziv znacu da nesto nije u redu.
    I nije tacno da se ovi pozivi urucuju ''sponzorima, lokalnoj upravi, sportskim savezima'', vec se urucuju procrnogorskim gradjanima, a sve u cilju da se bazen napuni i skrene paznja sa problema. Ne sumnjam da ce DPS kadrovi, po partijskoj duznosti, doci na bazen. Mogli ste im i pravila vaterpola napisat na poledjini ili makar da su ''bijeli'' nasi, da znaju za koga da navijaju.

Za prave navijace crnogorske vaterpolo reprezentacije ne brini, bice na bazenu.
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by cattaro View Post
    Moj dobri Minjo, ako ja dobijem ovaj poziv znacu da nesto nije u redu.
    I nije tacno da se ovi pozivi urucuju ''sponzorima, lokalnoj upravi, sportskim savezima'', vec se urucuju procrnogorskim gradjanima, a sve u cilju da se bazen napuni i skrene paznja sa problema. Ne sumnjam da ce DPS kadrovi, po partijskoj duznosti, doci na bazen. Mogli ste im i pravila vaterpola napisat na poledjini ili makar da su ''bijeli'' nasi, da znaju za koga da navijaju.

Za prave navijace crnogorske vaterpolo reprezentacije ne brini, bice na bazenu.
    svako takmičenje đe učestvuje državna reprezentacija,pa tako i vaterpolo,je dobra za naciju,pa i tim državotvorne partije,od liberalne do demokratske opcije,a tri ih je i sve su tri trenutno na vlasti.Naravno,tu su i oni kojima je vaterpolo u srcu,a samim tim i državna reprezentacija.Valjda ce mo imati crvene kapice kao domaćini
    Problemi u savezu se rješavaju,mučno i sporo,ali se kreću ka boljem.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

Quote Originally Posted by minjo View Post
    Valjda ce mo imati crvene kapice kao domaćini

:shock:

:lolblue:
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

:shock:

:lolblue:
    a bem ti,više ni šalit ne znaš
    taman bi to neki pitali!
    biće 200 gledalaca,da kam pukne I nemote Peru skandirat,počne da namješta kosu i vata ga nervoza!
    Last edited by minjo; 21-03-11 at 18:37.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Mislim da će bit barem 600-700 gledalaca. Valjda i ti @minjo navrneš

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

minjo mora doc', inace cu ga odma' na ''Buducnost Crne Gore'' prozvat. :joint:
    Tamo nam drzi lekcije o patriotizmu

Kad se na one kotorane, dodaju i ostali koji moraju doc' iz okolnih opstina, skupice se hiljadarka.

E VIVA

P.S.
    Dobih info da nijedan od gradonacelnika primorskih opstina ne zna elementarna pravila vaterpola.
    P r i m o r a c

big giant head Guest

mislim da je mandic igrao za rivijeru iz djenovica, ili tako neki lokalni klub, pa bi trebalo da je upoznat makar ugrubo sa pravilima

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

A onda se izvinjavam, pogresno su mi rekli.
    Za Maju znam sigurno da ne zna...starokotoranka nasha!
    P r i m o r a c

big giant head Guest

pero je progovorio o radovicu. nista narocito konkretno i detaljno, ali rekao je da radovic ne igra svojom odlukom.

Thanks Thanks Given 
    228
    Thanks Thanks Received 
    118
    Thanked in
    44 Posts

http://www.portalanalitika.me/sport/...ve-sruimo.html

Nas selektor je jako pametan covjek, veliki vaterpolo strucnjak, iskusan po svim pitanjima. Tacno zna kad ce sto rec'.
    Ali...zar je moguce da misli da neko iz Kotora moze da proguta ovoliku kolicinu gluposti koju on izgovori

Zasto ne podnese ostavku, ako je sve ovako kao sto on kaze?
    Ko mu brani da nakon toga preuzme jadran ili budvu?

Citav Kotor zna da je on licno odveo Darka Brguljana u budvu, citav Kotor zna da je on kao trener jadrana odvodio kotorane u novi. Uvjek je reprezentacija bila izgovor i (za razliku od Bestija) kotorani su to gutali. Ali ovo vise nema smisla...
    Na sastanku Saveza i Primorca je rekao da je u slucaju Kupa Primorac u pravu, javno prica drugu pricu.
    Sto se Radovica tice, svoj stav nisam promijenio - po meni on nije za 13 najboljih (ne zbog kvaliteta, vec zbog toga sto su nama potrebni sidruni, ljevaci...). Ali, niti sam ja mjerodavan, a i zasto ne bi momak dobio priliku da se dokaze i da radom zasluzi to mjesto, kao pred Rim? Ista pravila bi trebala da vaze za sve kandidate, a Peuro ih ima (rekao bih) nikad vise! Skoro 20!
    P r i m o r a c

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

http://www.portalanalitika.me/sport/...ve-sruimo.html

Nas selektor je jako pametan covjek, veliki vaterpolo strucnjak, iskusan po svim pitanjima. Tacno zna kad ce sto rec'.
    Ali...zar je moguce da misli da neko iz Kotora moze da proguta ovoliku kolicinu gluposti koju on izgovori

Zasto ne podnese ostavku, ako je sve ovako kao sto on kaze?
    Ko mu brani da nakon toga preuzme jadran ili budvu?

Citav Kotor zna da je on licno odveo Darka Brguljana u budvu, citav Kotor zna da je on kao trener jadrana odvodio kotorane u novi. Uvjek je reprezentacija bila izgovor i (za razliku od Bestija) kotorani su to gutali. Ali ovo vise nema smisla...
    Na sastanku Saveza i Primorca je rekao da je u slucaju Kupa Primorac u pravu, javno prica drugu pricu.
    Sto se Radovica tice, svoj stav nisam promijenio - po meni on nije za 13 najboljih (ne zbog kvaliteta, vec zbog toga sto su nama potrebni sidruni, ljevaci...). Ali, niti sam ja mjerodavan, a i zasto ne bi momak dobio priliku da se dokaze i da radom zasluzi to mjesto, kao pred Rim? Ista pravila bi trebala da vaze za sve kandidate, a Peuro ih ima (rekao bih) nikad vise! Skoro 20!
    Mislim da će mu bit jasnije neke stvari ovih dana. Ono još ne kazniše nikoga za kup ??? Hahaha smijurija
    Last edited by PERPER; 22-03-11 at 13:25.

Page 356 of 942 FirstFirst ... 256306346352353354355356357358359360366406456856 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)