Sve slucajno,nemojte biti naivni,nije Novak neki igrac,obican defanzivac,samo je srecan sto pritivnici grijese...
cujes ovih poznavalaca tenisa hahahaahhahaah
na srecu osvojio tri turnira zaredom hahahahhaahhahahahaha
Sve slucajno,nemojte biti naivni,nije Novak neki igrac,obican defanzivac,samo je srecan sto pritivnici grijese...
Rafa: Hello, is this Roger?
Roger: Yeah its me Rafa wasup?
Rafa: Roger, I think we got a problem!
Roger: I know buddy. Trust me I know
Ne, ne, ne, mis nije Tom, Jerry je Tom, a mis je Jerry!
Nole je postao psihički jak. Trebalo je izdržati 6 set lopti u 2. setu. Najljepše je bilo vidjeti one navijačice kada su držale zastave Srbije i Crne Gore jednu pored druge i zajedno navijale.
*O svemu je govorio, bio je u stanju da kaze sve, pa i najmucnije, sve se moglo reci, sve pokazati, o svemu pricati.*
(H. Hese, Sidarta)
Kakva moć Novaka Đokovića. Psihički je stabilan već mjesecima, i evo rezultata za istoriju svjetskog tenisa. Bravo majstore!
nemojte me verovat', ali ja mislim da se jakuza sprda![]()
Dosta njih voli i kokain da se ne lazemo
Ko se sprda?Daj ljudi samo otvorite te oci,pa je li moguce da ste slijepi?Momak igra ruzan,defanzivan tenis,danas je samo snagom dobio Nadala,pa to je bar lako,Nadal nije snazan,on je elegantan,a oni vineri,pa to je zato sto je Rafa povrijedjen,Rafa kad je zdrav je nepobjediv,zapamtite to!
E moj JAKUzA,kako ti nisi tako srecan ko Nole, ajd zaigraj tenis mozda te krene sreca ,a nesreco jedna,jesi li ikad drzao reket u ruci ili samo pimplas ono u gacama:hammer:
Nisam nikad igrao,ali mi se cini da bi Djokovica pospremio :razz:
21 i brojimo,godina iz snova![]()
nole nema pojma
iz aviona se vidi da mu se rafa, rodžer i društvance sklanjaju
šuška se da je sve ovo maslo serđa takinija starog žabarskog mafijaša
nabijem ga..
@BesmrtniMonah
Vidim da te "potpisase" mnogi i tako demonstrirase ekstremno poznavanje realnosti koja ih okruzuje. Da vidimo sto kaze wiki o asmaticnim napadima:
"Знаци и симптоми астматичног напада су изарзито тешко дисање и борба за ваздух, заузимање седеће позиције уз употребу помоћне дисајне мускулатуре, убрзано дисање (тахипнеја) око 40-50 респирација у минути, тахикардија. Ако се не прекине напад развија се цијаноза и немогућност говора, тзв. говорна диспнеја уз тенденцију даљег погоршања стања болесника."
Sto se tice cika Fede. Ne osvaja 17 GS neko ko ima losu konkurenciju. Tu cifru ce osvojiti samo veliki sampion!
...
Ja nisam navijac ni Rafe, ni Novaka, ni Federera. Navijam za tenis. Moji miljenici na turu su par drugih igraca... A opet, i oni kad gube mi je svejedno. pogotovo kad zasluzeno budu porazeni.
Ovdje covjek NE SMIJE napisati nesto sto je istina, a da ne bude izprozivan i "nadpametovan" od "pametnjakovica", koji pritom i ne prate ovaj sport.
Ja, za razliku od tih pametnijih od mene, imam ovaj mec snimljen, kao i mnogo drugih. Ako kazem da je najljepse poene u mecu pravio Nadal, da je on bio napadac, da je dominirao na mrezi, uz fantastican postotak poena i fantasticne same poene, da su mec prelomile njegove unforced errors (za par je UR cak eufimizam), a ne forced, ..., to je zato sto se to stvarno odigravalo, a ne zato sto mrzim Djokovica i sve njegove vjerne fanove, koji docekuju jutra cekajuci njegove meceve
Zasto je Novak napravio ovaj niz? "Dejvis kup sindrom" i nedostatak meceva sa Nadalom. Danas je Novak izasao kao favorit i opravdao ulogu. rezultatski, ne i igrom. Ako neko smatra da ce tih par BH vinera, niz liniju, da donose prevagu u kontinuitetu, taj ne zna sta je tenis. Pa u ovom mecu je Nadal demonstrirao i dobre drop sotove, sto je Novakov zastitni znak. Novak ih cak izbacuje iz upotrebe. kao i mnogo drugih "cool" teniskih udaraca.
A pazite sad ovo. Ide sezona sljake. "Pa to je, posle trave, najmanji broj turnira", reci ce "ljubitelji" tenisa. da ne treba mozda da se izbaci i iz upotrebe? A bice tu i trave... Pa ce se na hardu (koji ja kao neko ko se u stvari bavio sportom, za razliku od mnogih vas internet sportista, organski ne podnosim) pojaviti Nadal sa vecim brojem meceva u nogama, a i vecim samopouzdanjem... Krenuce i par drugih igraca, kojima poslovicno pripada najznacajniji dio sezone, onaj sredisnji... Bas me ineresuje koliko ce se ovdje pojaviti onda da napisu "dominiraj" i "mnogo je psihicki jak"... Bojim se da ce biti "ima astmu, a i smetaju mu sociva"... Ne bih ovakav stav imao da on podjednako razvija svoju ofanzivu, kao sto radi sa defanzivom.
A bogomi se istapsa nocas na poene protivnika. A i ja bih, da se ne lazemo, da mi je sasio onoliki broj prelijepih poena...
ps. Jeste, jeste. Iskomplesiran sam i bole me uspjesi najveceg gospodina na turu. Gospodina Tarzana.
Ti gospodine pojma o tenisu nemas,pogledaj broj vinera i vidjeces koja je razlika izmedju Novaka i Nadala sto se tice agresivnosti,razbio ga je snagom,ej Nadala je umorio,znas li ti sta to znaci?
Evo ja gledam ponovo snimak i placem... Toliko mi je tesko, da ne vidim to. Bas ga je razbio. pogotovo u trecem setu, u koji nije trebalo ni da se udje. REALNO. Ali to je moj problem. Ne samo tenis kad je u pitanju. kod mene nema "leba i igara". Mogu vam reci da je ovo samo igra i da se tako treba odnositi prema njoj. Dobra zabava, koju trenutno Novak uskracuje narodnim masama. Hrani dusu moralnim patuljcima (nemoj mislit da tebe uzimam u ovu kategoriju. pricam o ljudima koji cak i ne vole ovaj sport, ali vole Djokovica, jer tako mogu da dodju npr. odje i vrijedjaju druge forumase, a pitaju se zasto je 15-0, umjesto 1-0), umjesto da se malo zabrinu sto se polako ulazi u novu krizi, sto je sve veci broj "ratnih" nacija...
A sta ti bi Gospodine,e svaka ti cast na komentaru, kako imas vremena i snage da ovoliko pises,ja navratim u kafanu malo a ti po vas bijeli dan u njoj i cukas li cukas.Igrah nekad davno tenis rekreativno i zavoljeh tenis, a i fan sam nekolicine tenisera, al se ne bih jedila ovoliko kao ti i Jakuza,ovde smo svi da pomalo iznesemo svoja vidjenja i misljenja, al bez uvreda licnih, nismo svi experti za sve ,kao ti , al bih te voljela vidjet uzivo, osjecam da si obrazovan ,inteligentan,i dosta kulturan, al brate mislim da imas neki teski komplex,to se naravno ovdje ne vidi, al se jako osjeca, ajd sad kasno je, idem spat,cujemo se sutra
Pa sta treeba da ne gledamo sport,da se ne radujemo pobjedi nasih favorita zato sto je svijet u kurcu?
Ja sam i prije rekao svako ko navija za Novaka samo zato sto je iz Srbije za mene to nije njegov pravi navijac!
Navijam za tog momka od 2005. i uvijek cu navijati,zbog njega,zbog njegovog tenisa!
Pa jesam li ja rekao da nemam komplekse? ... A smatraju me sarmantnim,duhovitim i lijepim... Ne ja, drugi. Vise zenski rod. Milo mi je zbog toga. Mada mi prijaju i komplimenti muskaraca... tako da su VJEROVATNO moji kompleksi manji nego kod drugih ljudi.
ps. ne pisemo ja i jakuza bas toliko... vecinom to bude neka prepiska medju nama, par puta mjesecno. To je ukupno dva sata, od mogucih 720.
pozz.
decembar januar februar mart.. 23 pobjede za redom: dejvis hopman melburn dubai i.vels..
padaju rekordi umeđuvremenu..
ništa, čeka se neki kanjas da prekine niz.. ko zna-zna
:dring:
Da ne analiziram chitav mech oduzilo bi se previshe,a i kao shto reche Gospodin ovdje pojedini koji nisu mozda 2 mecha chitava odgledali u zivotu navijaju za Djokaja samo iz jednog razloga,no svakako te i ne chitam...dobio je zahvaljujuci Rafinim greshkama i iskljuchivo radi toga,nishta previshe neochekivano,uostalom i prethodnih 5 pobjeda nad njim ima na hardu,Djokaj je u odlichnoj formi,al igra tenis koji mi se ne dopada,stekao je neko samopouzdanje koje umalo da mu popusti jer svako ko je gledao pazljivije pri Rafinom vodstvu mogao je vidjet da se pocheo trazit sa sochivima...shta bi Rafi sa prvim servisima u drugom setu,vjerovatno to ne njemu nego je malo kome jasno,Djokaj iskoristio neplanirano i nashavshi se u chudu eto dobio mech,nikakva pompa,ide sezona shljake...
...
Al no1, jesi li se pobunio sto se otvorio topik Raonic, i da li bi se isti otvarao da taj Raonic igra u Srbiji? Ili je samo problem sto ovi igraju u Srbiji, a isto im je porijeklo.
Kad bi danas protiv ovog Mila, stao Milo iz 90-ih, ta dva bi Mila vodila rat do satiranja.
Nisam neki fan Đokovića, ali momak je i sinoć pokazao da je trenutno No.1 i da trenutno igra najbolji tenis na svijetu. Očigledno je u super dobroj formi, fizički maksimalno spreman, puca od samopouzdanja i sad on u dugim poenima protiv Federera pogotovo, a evo i protiv Nadala, igra sa mnogo više sigurnosti i koncentracije i on je taj koji ima mnogo veće šanse da iste osvoji. Kažem opet, nisam neki njegov fan, ali treba skinut kapu za ovo što momak radi u zadnje vrijeme, naročito ove sezone i čestitat mu na tome. Ako ovako nastavi, sigurno će bit ubrzo prvi i na ATP listi. Svaka čast Novače!
Nezahvalno je iznositi takve prognoze. Svaki teniser dozivi jedan period kada igra tenis svog zivota, u skladu sa svojim mogucnostima. To bude od tri mjeseca, pa do dvije godine, kod "obicnih" tenisera. oni koji ga igraju (gotovo) tokom cijele svoje karijere, ostavljaju dubok trag. Djokovic ima gotovo sve elemente da bude novi Ivan lendl. Krenulo je, tesko ga je zaustaviti. A treba ipak doci do 7-8 GS, koliko ima pomenuti teniser...
Ja sam pocetkom sezone pisao o mareju, kao "luzer" teniseru, pa ne naidjoh na neko odobravanje... Evo se Mareju vedri i oblaci. A vise oblaci.
amerikanci su rekli: Wells done Novak !!!
ja prvi ne simpatisem djokovica ali je trenutno igrac u najboljoj formi.
Leo Messi no es de este mundo !!! Gvardiola...14. Grazias Pep.
Nole svaka cast, samo naprijed majstore!
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks