Ode Kubancu koLeno
Evo ga ima na rtl
Ode Kubancu koLeno
Sta se deseva, ko se trenutno bori? dajte malo info-a ljudi![]()
Iskočilo Kubancu koljeno u prvoj i "objektivna" njemačka publika razmažena inače ultraatraktivnim Kličkovim borbama izvižda Kubanca kao da im je namjerno uskratio "zabavu"
Nego, u koliko je po našem ufc
Last edited by Superhik; 19-03-11 at 23:03.
Molicu bez rasprave vise, i nemojte mi se kur*cit :grin:
Jon Jones !!!!!!!!!!!!!!!!!! :grin::grin::grin:
Cro Cop nokautiran u trecoj, Shogun prebijen kao macka. Kako ga izdominira Jones.Prekid u trecoj. Kazu,do sada nevidjeni talenat i potencijal u UFC. I jeste. Zao mi Shoguna,jedan od najdrazih iz generacije boraca uz koju sam odrastao.
snimci
?................................
There are so many dawns that have yet to shine!
Uf...nijesam pratio Jonese bez na one highlightse. Tek sad vidim o kome se stvarno radi. Komotno moze da se seli u vrh p4p, sa Andersonom Silvom i GSP-om. Neobicno visok za svoju kategoriju, atletski gradjen, sa savrsenom koordinacijom pokreta.
Stand-up - Kad je ovako izdominirao Shoguna, mogu mislit koliko odskace u odnosu na ostale.
Ground and pound - isto kao i za standup.
Ne pada mi nijedan borac na pamet, koji je bolji od njega u rvanju ili standupu.
Mozda LIGHTHEAVYWEIGHT konacno dobije cho'eka, koji ce malo duze da zadrzi pojas. Iz citave garniture pretendenata na titulu ( Thiago Silva, Rampage, Machida), nijedan mi nema sanse protiv ovoga BIZONA. Savrseno koristi duzinu ekstremiteta..Low kickovi, head kickovi, middle kickovi, koljena, laktovi...Ne moze mu se pric, a i kad mu se pridje, on to sve neutralizuje rvanjem. U sledece borbe protiv njega treba stavit neki hendikep, da ovi ostali mogu da koriste $ekirice, bezbolke, stolice i td...
Uh, kako bih volio da se Rampage sretne sa njim.
Mirko-..Za ove 3-4 godine u UFC, ostario je 10 godina. Neka se povuce...Sve nokaute koje je dao, vratili su mu se x2.
Last edited by Zodiac; 20-03-11 at 12:58.
Samo da cestitam emperoru i misku koji su jedini odje ako se ne varam prognozirali Jonesa![]()
http://www.mmalinker.com/external/fr..._Video_UFC_128
http://www.mmageeks.co.cc/2011/03/mi...aub-fight.html
svaka cast jonesu mislio sam da nece moci , ocigledno i Rua je isto mislio :P
Zodiac u pravu si Mirko je za 4 god 10 godina ostario
Aj da ne komentarisemo dok se video ne izbaci ,zaebete me ovako jadno))
Die When You Can Do No More Damage!!!
SUPERJOINT RITUAL
Jones vrh vrhova,Cro Cop otpušten iz UFC-a.Eto što je doživio,otkaz da dobije.
Kličko vs Solis-pregadan je snimak,isto kao i meč
Last edited by makelele; 20-03-11 at 10:00.
E Mirkec nas, zali boze sto si dozvolio od onakve karijere da napravis.
Bolji snimak
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
Ima li mirkov snimak ? Kako se taj coek posra u sebe
A man,as a general rule,owes very little to what he is born with.A man is what he makes of himself
jones prelagano. ne mogu da vjerujem da je momak onoliko dominantan. u svaku svoju borbu je diktirao tempo. mislim da dugi niz godina niko nece moci da mu prismrdi... a klicko, ka' braca klicko. najodvratniji bokseri u istoriji. pih.
ko jos cita vijesti na cdm
Lesnar - Dos Santos 80-20%
GSP - Jake Shields 55-45%
Dajem gsp-u prednost zbog rvanja, ali vrlo lako bi se moglo dogodit da ga Jake zavrsi na parter, jer ima vanzemaljski parter... U svakom slucaju, mislim ako gsp dobije da ce bit na odluku, nikako prekidom, jer gnp protiv Jakea ce tesko da prolazi, a ne vjerujem ni u nokaut... Bice odlicna borba...
Last edited by mishko_ajkula; 20-03-11 at 16:10.
Jon Jones vs Rashad Evans
Kažu da je potvrđeno poslije jutrošnje borbe,a svi zamjeraju Whiteu,jer svi žele da vide borbu Anderson Silva vs Jon Jones
Po meni bi borba između njih,ovaj sport,a i UFC organizaciju podigla na neki mnogo veći nivo...
Ajde vec kad se pominje ta borba izmedju A.Silve i Jonesa da pitamo Mishka sta misli, ko bi pobjedio? Predpostavljam da bi opet sansu dao Jonesu?![]()
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Bookmarks