Page 322 of 1170 FirstFirst ... 222272312318319320321322323324325326332372422822 ... LastLast
Results 8,026 to 8,050 of 29226

Thread: Tenis

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Quote Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore View Post
    Sjutra ce svima biti jasno zasto je naredjao 19 pobjeda.
    Nisam samo mislio na pobjedu Rafe, koju ti vec slavis. Mislio sam i na poraz. U ovih 19 pobjeda je pobijedio tvog Rafu koliko puta?
    Dobro rezonujes sto smatras da je Rafa ubjedljivo najdominantniji teniser danasnjice. A i dobro igra fudbal, za razliku od ovog sto je sjutra izasao da ga malo kamere snimaju, a samo nije imao s kim da igra, jer nece niko sa pojmasem... ALI moras prihvatiti mogucnost da Rafa ipak ne pobijedi sjutra, sto bi znacilo da je dominacija gotova.

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,418
    Thanked in
    392 Posts

Uzivajte,neki ne znaju koliko je ovo veliko ocigledno
    http://thebigtip.com.au/tennis/djoko...r-start-season

Thanks Thanks Given 
    304
    Thanks Thanks Received 
    236
    Thanked in
    133 Posts

Thumbs up

Nabija komplekse, postavlja standarde...

Iako ovo iznad nije daleko od istine, sad malo ozbiljnije: ovo su igre šampiona.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Quote Originally Posted by Jakuza View Post
    Uzivajte,neki ne znaju koliko je ovo veliko ocigledno :wink:
    http://thebigtip.com.au/tennis/djoko...r-start-season
    Vidim da volis defanzivni tenis. I treba tako. To je tenis sto donosi rezultate. Obozavas Rafu, a mio ti je i Novak. Dobro, Rafa i nije vise toliki defanzivac. Sad se moze reci da su Novak i Ferer glavni predstavnici modernog tenisa, koji je za koplje ispred onog koji poznaje istorija ove igre.

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,418
    Thanked in
    392 Posts

Novak ne igra defanzivni tenis,on igra moderni tenis,strasan je i u defanzivi i u ofanzivi,tacan balans ima,a to se za tvoju informaciju zove kompletnost.Neko ko igra defanzivno nema vise vinera od 90% protivnika,da gledas njegove meceve to bi znao...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Oj Rodzere, jel ti zao... :mrgreen:
    Alan Durban quote from 1980 - “If you want entertainment, go and watch clowns”.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Tacno cu uzet da rabotam oko ovog videa sto sam snimio, iseckat sve napade, pa bi vidio koliko si daleko od istine. Blizu si kad igra protiv drugih sabana sa tura, ali u ovom mecu se nije vadio iz mikrofona... Nemam nista protiv momka i samo sam te nadjacao u ironiji. Tu sam ipak sampion, nekrunisani. Pofatao bih se i sa dr Housem... Medjutim, ne bismo trebali previse da slavimo poraze igraca tipa Federer. Sve ih je manje, pa ce nam ostati sve "moderni" teniseri. "Kompletni".

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,418
    Thanked in
    392 Posts

Svako ima svog favorita,ja obozavam da gledam Feda,takav se vise ne radja,to je sigurno,ali morate da vidite da nisu sve Rodzerove greske,o tome se radi,morate da vidite kakve lopte Novak slaje,kakav spin dodaje,pa kad posalje balon na bekhend pritom dubok i tako par puta,gledajte s koje visine to Rodzer vrace i bice vam jasno sve,to se zove forced error,a racuna se kao unforced

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Quote Originally Posted by Lennox View Post
    Oj Rodzere, jel ti zao... :mrgreen:
    Brate, zasluzio si +rep. Mnooogo kvalitetan komentar.

ps. ja cu smanjiti komentarisanje. Pljuste sa svih strana crvene reputacije, a to me bas pogadja

pps. Bas me interesuje sjutrasnji mec. Jer novak je bi fantastican i na USO, pa ga ovaj opuvao. A IW je ipak jedan od sporijih hardova... Mislim da bi morao da malo krene naprijed. To nije danas uradio JMDP, pa se proveo ko bos po trnju.

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,418
    Thanked in
    392 Posts

Ne moze Huan jos uvijek da igra protiv najboljih,nisi valjda ocekivao da pobijedi?

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Svako ima svog favorita,ja obozavam da gledam Feda,takav se vise ne radja,to je sigurno,ali morate da vidite da nisu sve Rodzerove greske,o tome se radi,morate da vidite kakve lopte Novak slaje,kakav spin dodaje,pa kad posalje balon na bekhend pritom dubok i tako par puta,gledajte s koje visine to Rodzer vrace i bice vam jasno sve,to se zove forced error,a racuna se kao unforced
    A provalio je i ovaj vise tu foru, pa onda i on salje visoke, duboke baloncine... A onda tu krene ona poljuljana psiha, pa se pomjeri na neki nerezonski forhend (kao onaj predzadnji, biserski, u mecu) i cao. Kad je god igrao poene spreman da ceka gresku, bio je ravnopravan.

Thanks Thanks Given 
    71
    Thanks Thanks Received 
    165
    Thanked in
    124 Posts

Ne moze Huan jos uvijek da igra protiv najboljih,nisi valjda ocekivao da pobijedi?
    Nisam, ali je trebao da namuci Nadala. Nadao sam se da ce da pobijedi. Ipak je Rafa njegova musterija. Uvjek moze da se desi taj mec gdje ta motiv odvede do pobjede... To bi uradio je drugacije odigrao.

Thanks Thanks Given 
    25
    Thanks Thanks Received 
    1,418
    Thanked in
    392 Posts

Quote Originally Posted by Mr_Gospodin_Signore View Post
    A provalio je i ovaj vise tu foru, pa onda i on salje visoke, duboke baloncine... A onda tu krene ona poljuljana psiha, pa se pomjeri na neki nerezonski forhend (kao onaj predzadnji, biserski, u mecu) i cao. Kad je god igrao poene spreman da ceka gresku, bio je ravnopravan.
    Federer jedino kad playing ugly ima rezultat protiv Novaka,ali ne znam zasto tako ne izdrzi duze,jer ovako ne ide,ne ide protiv zida...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

dosta lijepih poena u prva dva seta...
    u trecem kao da se Fed uplasio,ne ynam kako bih drugacije objanio. ni djoka nije bio bas na nivou, u pojedinim trenucima nonsalantan, ali ipak dovoljno za pobjedu.
    Veceras ocekujem opasan mec i da novak da 100 % sebe za pobjedu. Svjestan je da mu je Rafin skalp prijeko potreban u kolekciji za ovu godinu...

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Novace brate, neka sto si razvalio Federka no sto si zadao ljute dusevne bolove mnogima. Presjele su im hrenovke sinoc.

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Da se i ja oglasim sad malo opširnije. Federer je u zadnje 2 godine pokazao svoje pravo lice. Sav taj njegov privid gospodina i velikog sportiste je razotkriven kao jedna obična farsa. Federer je postigao to što je postigao najviše zahvaljujući mizernoj konkurenciji u početku svojih uspjeha, a pri kraju svojih uspjeha, zahvaljujući Novakovoj i Rafinoj mladosti i neiskustvu. U pobjedi je vrlo lako biti gospodin i veliki sportista. To je pokazao kad se je smješkao Novaku dok je bio dva koplja ispred njega, a počeo je pokazivati mržnju i zavist čim su Novak i Rafa počeli napredovati na listi. In a nutshell, ovo zvuči i nepristojno i pretjerano, ali Fedex je jedan odvratni zlobni egocentrik koji je bio uvjeren da se sunce okreće oko njega i nikako ne može prihvatiti da se je rodio neko ko i njemu može stati na rep. To je pokazao u par mečeva, prvo onom pljuvačinom po Novaku. Ja strašno kritikujem Novaka zbog njevog neborbenog duha u ranijim godinama, ali onda na AO je stvarno imao zdravstvenih problema. Momak ima astmu, a napadi astme su najučestaliji za vrijeme vrućina. Taj egocentrik prije svega nije pokazao ni mrvicu humanosti nad svojim kolegom koji je mogao izdahnuti na terenu. Pa onda kad je taj "veliki gospodin" razbio reket u 100 komada uz divljački vrisak, nakon što je vidio da će ga Novak poraziti. Već tad je pokazao da on nije nikakav gospodin ni velesportista, nego jedan obični bolesni egocentrik i narcisoid! I sami video snimci govore kakav je bio Fedex kao momak, prije nego što je postao veliki šampion. Lomio je rekete i psovao publiku, drao se po terenu kao konjina. A onda, zahvaljujući svom talentu, a i mršavoj konkurenciji predvođenoj Rodikom sa kojim se je Fedex igrao kao da nema ni noge ni ruke, vinuo se je u sam vrh. Niko ne negira da je on talenat i vrhunski teniser, ali kao sportista je nula. O njegovim humanitarnim akcijama ne trošim ni riječi, sve slavne ličnosti izdvoje par miliona iz svog multimilijarderskog budžeta da bi bili upamćeni u širokim masama kao neki filantropi. To je njima kao što je nama 20 centi koje dadnemo nekom malom cigančetu na ćošku.
    "ˇDejémonos de andar de cumbre en cumbre y vayamos directo a combatir el alfabetismo, carajo!"

Thanks Thanks Given 
    3
    Thanks Thanks Received 
    1,002
    Thanked in
    723 Posts

Exclamation

Cak 5 vinera Federer vise :smajlikojiseklanja:
    Kako Novak pobjedjuje zato sto drugi slabo igraju,kako je ovaj svijet nepravedan :sad:
    Dako ga sjutra Rafa pocisti,Rafa,Rafa,Rafa,Rafa
    Jel moguce da se s njim raspravljate?
    Vidite da ni on ne zna sto ce...
    Da Novak igra protiv ne znam ni ja koga -protiv- 'MARSOVCA' on dje za Marsovca da navija.....E muke ove....

Novaku svaka cast.......Kako lose igra to je bruka....On samo dobija sto drugi lose igraju haahahahhaahhahaahha! Kako onda Federer prodje sve? mora da je slucajno i onda se odjednom umorio kad je dosao mec sa Djokovicem!..
    ahahahhahahahah!!!

Kako je ovaj narod smijesan i ljubomoran....
    Napred Nole!!! Pa da isprasis i Nadala nocas....Ako ga Novak dobije,bice komentari,a kako je Nadal grijesio,bio je umoran AHAHAHAHHAHAAHAH!!!

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by Besmrtni monah View Post
    Da se i ja oglasim sad malo opširnije. Federer je u zadnje 2 godine pokazao svoje pravo lice. Sav taj njegov privid gospodina i velikog sportiste je razotkriven kao jedna obična farsa. Federer je postigao to što je postigao najviše zahvaljujući mizernoj konkurenciji u početku svojih uspjeha, a pri kraju svojih uspjeha, zahvaljujući Novakovoj i Rafinoj mladosti i neiskustvu. U pobjedi je vrlo lako biti gospodin i veliki sportista. To je pokazao kad se je smješkao Novaku dok je bio dva koplja ispred njega, a počeo je pokazivati mržnju i zavist čim su Novak i Rafa počeli napredovati na listi. In a nutshell, ovo zvuči i nepristojno i pretjerano, ali Fedex je jedan odvratni zlobni egocentrik koji je bio uvjeren da se sunce okreće oko njega i nikako ne može prihvatiti da se je rodio neko ko i njemu može stati na rep. To je pokazao u par mečeva, prvo onom pljuvačinom po Novaku. Ja strašno kritikujem Novaka zbog njevog neborbenog duha u ranijim godinama, ali onda na AO je stvarno imao zdravstvenih problema. Momak ima astmu, a napadi astme su najučestaliji za vrijeme vrućina. Taj egocentrik prije svega nije pokazao ni mrvicu humanosti nad svojim kolegom koji je mogao izdahnuti na terenu. Pa onda kad je taj "veliki gospodin" razbio reket u 100 komada uz divljački vrisak, nakon što je vidio da će ga Novak poraziti. Već tad je pokazao da on nije nikakav gospodin ni velesportista, nego jedan obični bolesni egocentrik i narcisoid! I sami video snimci govore kakav je bio Fedex kao momak, prije nego što je postao veliki šampion. Lomio je rekete i psovao publiku, drao se po terenu kao konjina. A onda, zahvaljujući svom talentu, a i mršavoj konkurenciji predvođenoj Rodikom sa kojim se je Fedex igrao kao da nema ni noge ni ruke, vinuo se je u sam vrh. Niko ne negira da je on talenat i vrhunski teniser, ali kao sportista je nula. O njegovim humanitarnim akcijama ne trošim ni riječi, sve slavne ličnosti izdvoje par miliona iz svog multimilijarderskog budžeta da bi bili upamćeni u širokim masama kao neki filantropi. To je njima kao što je nama 20 centi koje dadnemo nekom malom cigančetu na ćošku.
    potpisujem 100%

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by bracomn View Post
    potpisujem 100%
    potpisujem 1000%

ps. gde li je oktavijan, ne oglasava se od AO sa svojim epskim analizama o federerovoj ljepoti igre za koju mi se, da izvinite, *ebe
    Last edited by tony_m; 20-03-11 at 16:14.

Thanks Thanks Given 
    37
    Thanks Thanks Received 
    8,732
    Thanked in
    3,879 Posts

Neka ti, no i ja. U malo blažoj formi, doduše.
    - .- - .- - .- - .. .-. .- -- --- ... -. .--- .. -.-. .... .- .-. ..

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Samo da napomenem da je i Gvozdeni Majk bio gospodin i sportista kad je pobjeđivao, a kad je dobio dostojnog protivnika, uveo je u boks i jednu novu vještinu-ear biting.
    "ˇDejémonos de andar de cumbre en cumbre y vayamos directo a combatir el alfabetismo, carajo!"

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Ja se nadam da ce i jedan i drugi pruziti svoj najbolji tenis, pa kom opanci kom obojci.... kao u Madridu preprosle godine, kakav je to mec bio...

Elem, malo statistike:
    1)dobra stvar za Rafine navijace je da Rafa vodi u medjusobnim duelima 15-7 i u finalima 5-0.
    2)dobra stvar za Noletove navijace je da je sve pobjede Novak ostvario na ovoj podlozi, ako se ne varam

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    0
    Thanked in
    0 Posts

Quote Originally Posted by kuzco View Post
    Ja se nadam da ce i jedan i drugi pruziti svoj najbolji tenis, pa kom opanci kom obojci.... kao u Madridu preprosle godine, kakav je to mec bio...

Elem, malo statistike:
    1)dobra stvar za Rafine navijace je da Rafa vodi u medjusobnim duelima 15-7 i u finalima 5-0.
    2)dobra stvar za Noletove navijace je da je sve pobjede Novak ostvario na ovoj podlozi, ako se ne varam
    Nadal vodi 16-7 u medjusobnim duelima

Thanks Thanks Given 
    0
    Thanks Thanks Received 
    5
    Thanked in
    5 Posts

Arrow

Prvi set Nadal - 6:4

Pratite uzivo gem po gem:

http://sport.blic.rs/Tenis/194661/Uz...-Djokovica--46
    Quote Originally Posted by Nk-001
    Mozes li postaviti temu umjesto mene jer ja nesto ne mogu.. ?

Kupujem Nokiu e52 ?

Page 322 of 1170 FirstFirst ... 222272312318319320321322323324325326332372422822 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)