dzabe vala
TReba mi pomoc kompjuterasa i Dj-eva...
TReba mi program za sjeckanje audio fajlova, da je free download i da nije komplikovan za koristenje.
Ne bih se upustala u mixanje , ali bi mi valjalo da taj program moze kako da nalijepi nekoliko tih isjeckanih djelova u jedan fajl, ali i ne mora... i da ti fajlovi posle mogu lagano da se slusaju u najobicnijim programima kao sto su WINAMP i WINDOWSMEDIAPLAYER-u.
eto, ako moze
Trazim li mnogo????
:*
dzabe vala
Nero Wave editor
download: http://www.softpedia.com/progDownloa...ad-109741.html
![]()
Bako, jebeš li što?
ili Audacity.
The moon will illuminate my room and soon I'm consumed by my doom
evo da pisem zahvlanicu
HVALA!!!!
, ali moram prvo da probampa ako se ne dogovorim s tim programima, opet cu da vas zovem!!!!
![]()
skini neki warez sound forge ili wave lab, malo su komplikovaniji od nerovog wave editora i ostalih free programcica ali nema sto ne mozes napravit....ako treba dl link reci, saljem na pm
Dobar i besplata mp3DirectCut
![]()
Although my heart may become stone cold, my sword and my honor will last forever.
da vas pitam jos nesto
od svih 250 giga u jednom disku i sto dvades i kusur na drugok disku, imam manje od 1 giga slobodno...:hammer: mozete zamisliti kakvo spremanje treba da sprovedem
ima li kakav on line program za ovu namjenu... da ne moram da ga dowloadujem...
(ok, ok , znam, prgramerima se kosa digla u vis, a sto cu od toliko muzike:hardrock:...a sad nemam kad da cistim i pospremam:bart![]()
Last edited by SimonaS; 19-03-11 at 22:04.
+ bolja je opcija da se zastitim od virusa![]()
![]()
![]()
(posto ih sigurno do sad nisam pokupila ;p)
i nadji neki program za brisanje duplih pjesama)
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Bookmarks